Şimdi Ara

Ford Focus 04 17' jant hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar ford focus 2004 sedan aracıma body kit için birkaç parça siparişi verdim.

Ve buna uygun şekilde 17" jant düşünüyorum ama en randımanlı ve sağlam şekilde hangi ölçüde jant almam gerekiyor bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nukedestek N kullanıcısına yanıt
    Araba kaç bijon ?
  • 4 bijon hocam metalik grisi ve siyah mat bir jant düşünüyorum ve değerli yorumlarınızı bekliyorum

Hocam ilandaki aracın jantı çok hoş duruyor bence bir bakın derim.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-kelesler-ford-2.el-2015-fiesta-red-140ps-ozel-uretim-284131930/detay

Buda siyah renk olanı :https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2015-ford-fiesta-1.0-red-edition-140-bg-56.000-tl-260625428/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Propertij2931 -- 25 Mayıs 2016; 20:44:04 >

• Hocam bu jant hangisi acaba bilgi verirseniz hoşuma gitti açıkcası peki 215/50/17 lastik seçimi iyi bir seçim mi ?

215 Taban lastık daha iyi yol tutusu saglar ama yakıtta bir miktar artış olabilir , R17 jant ile cukur benzeri bozuk yolları belkı biraz daha fazla hissedersiniz ama takacagınız jant kendıni gösterir.

Benim gosterdigim jantlar 205/40/17 bunda yanak biraz daha kucuk sizin yanak 50 oldugu için bir nebze daha konforlu olur. Yani lastik ebatlarının seçimi dogru olur konfordanda pek ödün vermemiş olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propertij2931

215 Taban lastık daha iyi yol tutusu saglar ama yakıtta bir miktar artış olabilir , R17 jant ile cukur benzeri bozuk yolları belkı biraz daha fazla hissedersiniz ama takacagınız jant kendıni gösterir.

Benim gosterdigim jantlar 205/40/17 bunda yanak biraz daha kucuk sizin yanak 50 oldugu için bir nebze daha konforlu olur. Yani lastik ebatlarının seçimi dogru olur konfordanda pek ödün vermemiş olursunuz.

Seğerli yorumunuz için teşekkürler yalnız bu jantı bulamadım satın alacak yer konusunda ve jantın tam ismi adı konusunda bilgi verirseniz daha çok memnun olurum :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2014 Bmw 3.20d Jant tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Araç 4*108 bijon her 4 bijon jant gelmiyor piyasadakilerin hemen hepsi 4*100...
    Orijinal lastik ebatlarıda;
    185/65/14
    195/55/15 avrupa
    195/60/15 türkiye
    205/50/16dır 205/55/16 kasislerde sürtme yapıyormuş.
    Çapı çok arttırmamak lazım...

Edit: fiesta jantı 205/40/17 yakışır ama araba çekmiyor dedirtebilir. Focus 2.0 olsa 130 bg 170nm 4500dk(sanırım)
    Fiesta red 140 bg 210 nm(sürekli)
    Üstelik Focusun şanzımanda fiestadan daha uzun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZETEC SE -- 25 Mayıs 2016; 21:33:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Ford Focus 04 17' jant hakkında

Hocam bu jantı buldum 17 büyük olur diyorlar ama güzel durur yorumları söyleniyor

Bende 16 almayı düşünüyorum siz ne diyorsunuz

17 olsa çok sıkıntı çekermiyiz sürter filan gibi sözler söyleniyor

Ama 16 olursa daha randımanlı olur diyorlar??

Sizler ne diyorsunuz bu konuda ??

•  Ford Focus 04 17' jant hakkında

Bulabilirsen orjinal st170 janları harika durur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.