mrb arkadaşlar bende 2006 focus aldım aranıza katıdım bende elekronik merakı var ve hemen aracın mp3 deyiştirmek için arayışlara girdim navigasyonlu tv li bir multimedya almayı düşünüyorum ama direksiyomn kumandası çalışmsı gerekiyor olmazsa olmazım ve biraz araştırma ile şu siteyi buldumhttp://www.autocardvdgps.com/focus-old-navi-dvd/60-ford-focus-dvd-gps-65-inch-touchscreen-ipod-ready-bluetooth-digital-panel-dual-zone-optional-tpms.htmldireksiyon kumandası filan calışıyormuş sitenin operatörüyle google çevirici aracılıyla görüştüm gümrük işlerini ve araca uyum sağlama işini bana şunları yazdı the turkish customers want us to declare 50 USD as value of the package with this declaration the customs dont stop the package and you can get it without any extra fees Only 29,00 USD You will get the package in 3-6 days Sir. If you order it, we have a special Promotion are you interested Sir? im Helen Sir. Also the Steering Wheel Control yes, we sold more than 500 pcs for Ford Focus 2006 it wil work perfectly bu siteye güvenilip bu ürün alınırmı yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler