Bu servislerin allah belasını versin. İnsanları servisten soğuttular herkes sanayide ki kasapların eline düşüyor. 9 bin + kdv ye komple full + full motor yapıyorlar sıfırdan. Adamlar çikibik turboya 9+kdv yazmış ya. Hey allahım |
Ford Focus 2018 Motor Arızası Verdi (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: cemall058Bugün servisten aradılar. Arıza kodları turboda sorun olduğunu gösteriyormuş. Arıza kodlarını otosana göndermiş cevap bekliyorlarmış. Büyük ihtimalle turbo değişecek diyor. Sıfırının normal fiyatı . 9.000+ kdv imiş. Allah'tan garantili idi
Alıntıları GösterAraç kaç km'de dizel mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: defiant82Araç kaç km'de dizel mi
Alıntıları Göster54.000 km de evet dizel
quote:
Orijinalden alıntı: cemall05854.000 km de evet dizel
Alıntıları Gösterarıza öncesi motor sıcak olmadığı halde park edip araçtan indiğinizde fan çalışıyor muydu
-
quote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDaarıza öncesi motor sıcak olmadığı halde park edip araçtan indiğinizde fan çalışıyor muydu
Alıntıları GösterHayır çalışmıyordu. Fakat daha önceleri fanın çalıştığı oluyordu
Sizdeki arıza garanti kapsamında mı?
quote:
Orijinalden alıntı: yiğit_kemalSizdeki arıza garanti kapsamında mı?
Evet garanti kapsamında
yeni nesil dizeller yakıt seçiyor
sürekli totalden aldığım dizeli bırakıp opet ve shell e geçince soğuk motor fan açıyor habire
iyiki garanti varmış , 9 bin tl nedir cidden
-
quote:
Orijinalden alıntı: 34HIL34Bu servislerin allah belasını versin. İnsanları servisten soğuttular herkes sanayide ki kasapların eline düşüyor. 9 bin + kdv ye komple full + full motor yapıyorlar sıfırdan. Adamlar çikibik turboya 9+kdv yazmış ya. Hey allahım
9000 TL motor hımm.
Hangi aracın motoru o. Çıkmacıda bulamazsın o fiyatı.
Şuan aracın yeni nesil şanzımanı değişecek olsa servisteki maliyeti aracın toplam fiyatının yarısından fazla tutuyor. Fiyatlar vahim.
Ford'da 4 yıllık garanti bitmeden önce 2 yıl daha garanti satın alınabiliyor. O günlere kavuşursak ciddi ciddi garanti uzatmayı düşünüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O kecenin orada olmasının bir nedeni var
Kaza anında aracın motorunun arac içine girmemesi için motor o gördüğünüz keçeli yerden aşağıya düşer. Siz oraya gidip sanayideki Ahmetten soyle dokum bir levha caktirirsaniz kaza oldugunda motoru da kucaklarsiniz
Peki ben onun için olduğunu bilmiyordum. Soğuk havalarda motor üşümesin keçe ye sarılsın diye mi koydular acaba diyordum.
-
Rektefiyeden bahsediyorum kardeşim. Bilmediğin konularda boş yapma. Hmm falan. Çıkmacıda rektefiye yapılmıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: 34HIL34Rektefiyeden bahsediyorum kardeşim. Bilmediğin konularda boş yapma. Hmm falan. Çıkmacıda rektefiye yapılmıyor
Yarım rektefiye için bile çok çook zor dizellerde. Fiyatlar değişti.
9.000 e yarım rektefiye bile zor :D
Tam rektefiye 25.000₺ falan herhalde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 34HIL349.000 e yarım rektefiye bile zor :D
Tam rektefiye 25.000₺ falan herhalde.
Yeni nesil alimünyum bloklu bir turbo dizel için son derece mümkün.
O tarz mantığa bakarsan tek farı 25.000₺ olan araçlar var. Bugün piyasa ortalaması ile konuşuyoruz. Ortalama 2007 model araca biniyor
-
Hocam başlıktaki araç 2018 model.
Şimdi anlaştık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X