Şimdi Ara

ford focus alacağım!!! yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2002-2003 model dizel ford focus hatchback almayı düşünüyorum. Tavsiye edermisiniz. Şehir içi km başına 150.000 in üstüne çıkarmı bilen varmı. Fiyatı gayet uygun. piyasa fiyatı 16000 falan. Bildiklerinizi ve tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim...

• o fiyata focus var mı. bi de dizel. arkadaşım iyi araştırdın mı sen ya.
  • O focus'un 1.8 motorlu olduğunun ve vergi dilimi farkının farkında mıyız?
  • egebuca arkadaşın dediği gibi o fiyata 1.8 dizel focus varmı?
  • kesinlikle yoktur!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: lmnggen

egebuca arkadaşın dediği gibi o fiyata 1.8 dizel focus varmı?
  • anam dizel hb focus cok guzel.. motorunu filan bilmem ama cok guzel ozellikle hb cok iyi secim dizelden de sasma
  • quote:

Orjinalden alıntı: lmnggen

egebuca arkadaşın dediği gibi o fiyata 1.8 dizel focus varmı?

Baş ağrısı bir arızası olabilir. Mesela turboyu yaktıysa bezdirir tamirat..
  • evet bencede... o fiyata dizel focus varsa aracın problemi var demektir ama nakite sıkışık biri satıyorsa o başka...
    quote:

Orjinalden alıntı: Burç9889
    Baş ağrısı bir arızası olabilir. Mesela turboyu yaktıysa bezdirir tamirat..
  • 2003 model 1,8 beyaz hatchback focus. turbosu falan bozuk değil. adam sıkışmış satıyor. galeriler zaten 14,5-15 falan veriyorlar. ben 16 ya pahalı bile alıyorum. zaten piyasasıda en fazla 17 milyar. piyasaya bakacak olursak... mesela araba.com dan baktım 2003 dizel focusa 21 milyar istiyor. o öyle istiyo diye bu arabanın piyasası artmayacak ya. piyasayı alıcı ile satıcı belirler bunu unutmayalım...
  • Arabayı kontrol ettirin, sağlamsa bu fiyata bu araç kaçmaz.. Vergisini de dert etmeyin.. 722 lira yıllık vergisi var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: asfocus

2003 model 1,8 beyaz hatchback focus. turbosu falan bozuk değil. adam sıkışmış satıyor. galeriler zaten 14,5-15 falan veriyorlar. ben 16 ya pahalı bile alıyorum. zaten piyasasıda en fazla 17 milyar. piyasaya bakacak olursak... mesela araba.com dan baktım 2003 dizel focusa 21 milyar istiyor. o öyle istiyo diye bu arabanın piyasası artmayacak ya. piyasayı alıcı ile satıcı belirler bunu unutmayalım...

Sen almıyorsan ben alayım usta...
  • İyiymiş. Ama piyasa olayına katılamıyorum (ya da katılmak istemiyorum) . Galericiler alırken hep minimum fiyat çeker ki satması kolaylaşsın. Bu arabanın ederi 20 üzeridir. Galerici 18' e alsa 21' e satar; 15'e alsa 17'ye daha rahat satar. Bunu sağlamak için her zaman "dürüst" oldukları hususunda şüphelerim var. Komisyonculuk (istisnalar hariç) alıcıyla satıcıyı parmağında oynatma sanatı olmuş..

• piyasası nasıl 17 anlamadım. 2003 benzinlisini 17'ye alamazsın. sen o dizel focusu aynı gün en az 19-20'ye satarsın. ama senin gözünde 17'den fazla etmez o ayrı birşeydir. ayrıca galerilerin verdiği saçma sapan rakamlarda pazarı belirleyemez. benim eski clio'ya galeri 9 vermişti. ben gazete ilanıyla 12.75'e satmıştım. sen düşün artık. sen almayacaksan bana haber ver.
    quote:

2003 model 1,8 beyaz hatchback focus. turbosu falan bozuk değil. adam sıkışmış satıyor. galeriler zaten 14,5-15 falan veriyorlar. ben 16 ya pahalı bile alıyorum. zaten piyasasıda en fazla 17 milyar. piyasaya bakacak olursak... mesela araba.com dan baktım 2003 dizel focusa 21 milyar istiyor. o öyle istiyo diye bu arabanın piyasası artmayacak ya. piyasayı alıcı ile satıcı belirler bunu unutmayalım...

• 17 milyar 2003 model Hb 1.8 dizel

Bedava bedava, 1 sn bile durma
  • kardeş aracı öncelikle bir servise götürmeni tavsiye ederim, dizel araç öyle bir illettirki kolay kolay sorun çıkarmaz, ama çıkarırsada vay haline, ancak fiyat olarak gerçekten harika almayacaksan düşünebiliriz,saygılar...
  • bu araba dediğin gibi sağlamsa sakın kaçırma eğer başka birine kaptırırsan çok üzülürsün....
    quote:

• Arkadaşlar bende bir araba bakıyorum pazartesi almayı düşünüyorum 18000 den aşağı inmiyor.http://www.araba.com/804324.html bu resimdeki arac nedir düşünceleriniz ben hic focus kullanmadim birde 2002 modellerde makyajlı makyajsız ayrımı varmış bu araba hangisindendir, hangisini almamı tavsiye edersiniz teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: liberta2000

Arkadaşlar bende bir araba bakıyorum pazartesi almayı düşünüyorum 18000 den aşağı inmiyor.http://www.araba.com/804324.html bu resimdeki arac nedir düşünceleriniz ben hic focus kullanmadim birde 2002 modellerde makyajlı makyajsız ayrımı varmış bu araba hangisindendir, hangisini almamı tavsiye edersiniz teşekkürler

Liberta2000 linkini verdiğin araç zaten Makyajlı olan. Yalnız Ghia değil.
    Bu nedenle Ghia olanlar ile arasından donanım farklılıkları var.

Fiyatı uygun gelirse imzamdaki aracımı tavsiye ederim dostum

• eğer biraz daha fazlasını ödeyebilirim diyosan ghia modeline bak donanım olarak daha iyidir.
    donanım benim için önemli değil dersen o arabada işini görür. yani yürüyen aksam ve motor gücü tıpatıp aynı...

tyr arkadaşı satmaması konusunda ikna etmeye çalışıyoruz ama... eğer satmayı gerçekten düşünüyosa araba çok temiz gözüküyo ve ghia modeli....
  • Açıkçası TYR arkadaşın arabası çok bakımlı ve iyi durumda , tebrik ederim.. Bütçemi aşırı zorlayarak 20bin YTL verebilirdim böyle bir araca çünkü verilen parayı hakedecek bir araç olduğu belli... Tabi TYR arkadaşın yerinde bende olsam 20bine vermezdim ama mex bütçem ancak bu olur bu da o aracın temizliği ve çok iyi olmasından..

Hayırlı satışlar TYR ama niye satıyorsun arkadaşım ne güzel araba
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.