arkadaşlar megane 1 1.6 16v veya clio almayı düşünüyordum.ama sizden gelen yazılar çerçevesinde focus yönünde bir eyilime girdim.bu araç hakkında hiç bir bilgim yok.aracın iyi ve kötü yönleri hakkında bilgi verirmisiniz.alacağım araç Ford Focus 1.6 Comfort HB ,Ford Focus 1.6 Ambiente GP ,Ford Focus 1.6 GHİA Sedan Ford Focus 1.6 Sedan ,olabilir param 20.000 ytl kadar.veya bunlar harici önerebileceğiniz bir araba varmı.şimdiden teşekkürler
arkadaşlar megane 1 1.6 16v veya clio almayı düşünüyordum.ama sizden gelen yazılar çerçevesinde focus yönünde bir eyilime girdim.bu araç hakkında hiç bir bilgim yok.aracın iyi ve kötü yönleri hakkında bilgi verirmisiniz.alacağım araç Ford Focus 1.6 Comfort HB ,Ford Focus 1.6 Ambiente GP ,Ford Focus 1.6 GHİA Sedan Ford Focus 1.6 Sedan ,olabilir param 20.000 ytl kadar.veya bunlar harici önerebileceğiniz bir araba varmı.şimdiden teşekkürler
HOCAM FOCUSU KESİNLİKLE MEGANE A TAVSİYE EDERİM Kİ ANLADIĞIN GİBİ BENDE BİR FOCUSÇUCYUM. AMA OBJEKTİF OLMAK GEREKİRSE 1. NESİL FOCUS LARİN MOTOR PERFORMANSLARI YOL TUTUŞU İLK ÖNE ÇIKAN NOKTALAR. DİĞER ÖZELLİKLER İSE İÇ MEKAN PLASTİĞİ İŞÇİLİK VE İÇ MEKAN HACMİ VE BAGAJ(495LT) SINIF STANDARTLARINDA. YANLIZ DİKKAT ETMENİ İSTEDİĞİM BİR HUSUS VAR Kİ O DA MAKYAJLI FOCUS LARDAN ALMANI İSTEMEMDİR. ÇÜNKÜ MAKYAJLILARIN İÇ MEKAN PLASTİĞİ HEM DAHA İYİ HEMDE ÖN GÖRÜNÜM DAHA MODERN ÇİZGİLER TAŞIYOR(KİŞİ YE GÖRE DEĞİŞEBİLİR AMA BENJE OLE) MEGANE A GELECEK OLURSAK MEGANE 2 ALABİLİRMİSİN BİLMİYORUM AMA MEGANE 2 BİLE FOCUS 1 LE OLE AMAN AMAN FARK ATAMAZ BİLHASSA GERİDE KALIR. ANCAK CLİO YU BU İKİ ARACIN DIŞINDA DÜŞÜN ME DERİM.
hocam focus al tabiki ve alıcaksan ya ghia al o olmazsa comfort+gp olanlardan al
bir otomobil test dergisi ve sitesinde megane için yazılan övgü dolu sözleri okumanı öneririm amaaaaa... :) iyi oku bakalım sonunda ne diyor ..
"Kullanım, konfor Megane II yumuşak olmamasıyla "klasik Fransız" tanımlamasından uzaklaştırıp Alman ekolüne yaklaştıran süspansiyon sistemi, yol tutuş kararlılığı ve kabin konforunu çok iyi dengeliyor. Otomobil, hızlı dönülen virajlarda tutunma kararlılığından ödün vermezken bu disiplinde zirvedeki model olan Focus'un başarısına en yakın model gibi görünüyor."
dikkatinizi çekeyim bahsi geçen focus 1. olanı daha focus 2 yoktu 2003 yılında :)
yorumlarınız için sağolun beyler.Bu gidişle fokus alacak gibiyim hayırlısı olsun diyelim
quote:
Orjinalden alıntı: tansed
yorumlarınız için sağolun beyler.Bu gidişle fokus alacak gibiyim hayırlısı olsun diyelim
insanın kendi forumu olunca daha bi zevkle bakıyor beeee kardeşş
Kesinlikle focus al
quote:
Orjinalden alıntı: herby
hocam focus al tabiki ve alıcaksan ya ghia al o olmazsa comfort+gp olanlardan al
+1
kesinlikle focus düşün renault u aklından çıkar focus varken megane almak hiçde mantıklı bi davranış olmaz
focus
kesinlikle megane
quote:
Orjinalden alıntı: okyaypay
bir otomobil test dergisi ve sitesinde megane için yazılan övgü dolu sözleri okumanı öneririm amaaaaa... :) iyi oku bakalım sonunda ne diyor ..
"Kullanım, konfor Megane II yumuşak olmamasıyla "klasik Fransız" tanımlamasından uzaklaştırıp Alman ekolüne yaklaştıran süspansiyon sistemi, yol tutuş kararlılığı ve kabin konforunu çok iyi dengeliyor. Otomobil, hızlı dönülen virajlarda tutunma kararlılığından ödün vermezken bu disiplinde zirvedeki model olan Focus'un başarısına en yakın model gibi görünüyor."
dikkatinizi çekeyim bahsi geçen focus 1. olanı daha focus 2 yoktu 2003 yılında :)
kesinlikle megane al ! :)
focus al ghia olursa cok da ii olur
quote:
quote:
kesinlikle megane al ! :)
İyide Megane de eskidir ztn
quote:
Orjinalden alıntı: Gökberg_ß
megane II yi kastediyorsan yapılan değerlendirmelerde yeni focustan daha populer olduğunu,sadece dizelinin daha güçlü olduğunu biliyoruz,eski meganın dayanıklılığı da bir gerçek,eski focus içinse ,ben bir kaç arkadaştan biliyorum asfalttan çıkmadıkları halde 60000km de 2 kez ön düzende parça değiştirmişlerdi. ancak,focusun yol tutuş vr direksiyon hassasiyetini de göz ardı etmemek gerekir.bununla birlikte herkesin bir rallici gibi araç kullanmadığınıda unutmamak gerekir.
quote:
hayır megane 2003 model yani megane 2
quote:
Orjinalden alıntı: uskan
quote:
megane II yi kastediyorsan yapılan değerlendirmelerde yeni focustan daha populer olduğunu,sadece dizelinin daha güçlü olduğunu biliyoruz,eski meganın dayanıklılığı da bir gerçek,eski focus içinse ,ben bir kaç arkadaştan biliyorum asfalttan çıkmadıkları halde 60000km de 2 kez ön düzende parça değiştirmişlerdi. ancak,focusun yol tutuş vr direksiyon hassasiyetini de göz ardı etmemek gerekir.bununla birlikte herkesin bir rallici gibi araç kullanmadığınıda unutmamak gerekir.
benim arkadaşta da 90000 km de 99 modeli var hiç ön düzen yaptırmamış ne olcak şimdi??? asfaltın dışınada bolca iniyor ...malumunuz bodrum şartları.
demekki üretim farklılıkları var.
O zmn megane 2 tabi ki Full donanımlısı ise tabi ,yoksa eski focusun ghia'sıyla yeni meganenin otantiğini değişmem ben
bence ford focus... henüz 1 ay önce almış biri olaraktan.... kesinlikle focus...