Şimdi Ara

ford focus hakkında acil bilgi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2002 model ford focus almayı düşünüyorum. fakat ambiante, comfor, ghia gibi modeller var. bu modellerin avantajları ve dezavantajları nelerdir. hangisini tavsiye edersiniz. bilen arkadaşlar acil olarak beni bilgilendirirse çok sevinirim...

• Ghia'da bulunan elektrikli ayna UK merkezi kilit, yolcu havayastığı Abs elk. Arka cam, krom alaşım jant ambiante modelinde yoktur. ( abs ve yolcu airbag'ı güvenlik paketi opsiyonundaydı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lotusshine -- 25 Eylül 2007; 13:54:01 >
  • 2002 çok kritik bir tarih. Makyaj dönemi. Öncesi olsaydı (makyajsız) sadece ABS'ye bak, al derdim. (Eğer makyajsız alacaksan yine sadece ABS'ye bak, al) Makyaj farkını bilmiyorsan: Farları içinde uzun ve kısa ampüller ayrı ayrı duruyorsa, far grubu içinde çapaklı göz gibi duran sinyal lambası varsa ve tamponlarda siyah koruma çıtaları varsa makyajlıdır.

Makyaj sonrası GHIA ve Collection arasında aksesuar farkı dışında direksiyon sistemi elemanları da farklı olarak kullanıldığı için direksiyonu çok ağırlaştı. Başka birkaç şikayet mevzusu daha olmuştu.

Makyajsızsa ABS'ye bak; makyajlıysa GHIA al.

Şimdiden hayırlı olsun.
  • burç 9889 kardeş. Anladığım kadarıyla ford focuslardan gayet iyi anlıyorsun. Ben bu konuda çok acemiyim. Alacağım arabayı intertetten buldum. Adresine girer bir bakarsan ve beni bu araba hakkında bilgilendirirsen inan çok sevinirim. Arabanın fotoğrafları ve özellikleri orada yazılı. İNTERNET ADRESİ:www.araba.com.tr
    İLAN NO: 796193
    Arabayı yarın alacağım (eğer sen tavsiye eedersen) için sana zahmet acil mesaj gönderirsen sevinirim.
  • Arkadaşım düşündüğün o focus ABS ve yan hava yastıkları yok. O focusun tek artısı üstünde tüp var olması. O paraya 2001 Ambiante GP bulabilirsin Gp lerde artı olarak 4 hava yastığı ve ABS var o modelden daha iyi olacağını düşünüyorum. Ayrıca o fiyatın en fazla 500-1000 YTL üstünde 2001 mode Ghia bulabilirsin. Bence ABS olmayan bir arabaya 17 bin YTL verilmez. Fcusta alınacak iki model var Ghia ve Anbiante GP dir. Paran yeterse hiç düşünmeyip Ghia alacaksın ama varsın iki üç aksesuar eksik olsun 2000 YTL ucuz olsun dersen Ambiante Gp alacaksın.

İyi Geceler Dilerim.
  • asfocus, az önce o arabayla ilgili "Bu focusu alacam fikirleriniz?" başlığına yazdım. Senin sorunu da yeni gördüm.

karaagac haklı. Fotoğraf doğru gösteriyorsa yolcu hava yastığı kapağı değişmiş gibi duruyo. Ön tampon taşlığı da yamulmuş.

Ayrıca makyajlı focus'larda comfort ve collection donanımların (senin baktığın alet comfort, amb. değil) direksiyon parçalarını farklı kullanmışlar (ucuz). Direksiyonları bariz ağır.

Seçimin hayırlı olsun. gelişmeleri yaz

• quote:

Orjinalden alıntı: karaaagac
    Arkadaşım düşündüğün o focus ABS ve yan hava yastıkları yok. O focusun tek artısı üstünde tüp var olması. O paraya 2001 Ambiante GP bulabilirsin Gp lerde artı olarak 4 hava yastığı ve ABS var o modelden daha iyi olacağını düşünüyorum. Ayrıca o fiyatın en fazla 500-1000 YTL üstünde 2001 mode Ghia bulabilirsin. Bence ABS olmayan bir arabaya 17 bin YTL verilmez. Fcusta alınacak iki model var Ghia ve Anbiante GP dir. Paran yeterse hiç düşünmeyip Ghia alacaksın ama varsın iki üç aksesuar eksik olsun 2000 YTL ucuz olsun dersen Ambiante Gp alacaksın.

Ben buna benzer bir ifadeden dolayı Makyajlı focus kullanıcıları tarafından topa tutulmuştum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2011 toyota yaris hakkında bilgi
    14 yıl önce açıldı
    Citroen C5 hakkında bilgi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya hepinize verdiğiniz bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim. Ama şu an kafam iyice karıştı. Tam iyi bir fiyata (16.500) 2002 model focus buldum derken vazgeçtim. Cevap yazan arkadaşlar gerçekten haklı. Ben zaten focus hatchback düşünüyordum. Ama bulamıyorum. 2001-2002 model 100.000 km yi geçmemiş satılık tüplü focus u (hatchback) olanlar bana haber verirlerse çok sevinirim. 1-2 hafta içinde bulamazsam Fiesta almak zorunda kalacağım. Ama focus hp lerede bayılıyorum. Aylık en az 1.500 km yol yapacağım için ekonomik olması şart benim için. İnternetten araba bulmak imkansız gibi birşey. Pazarda zaten doğru dürüst araba yok. Hayırlısı Bakalım. Saygılar....
  • Tüplü diye arama bence. İyi bir focus bul, fiyatı çok zorlama zaten amorti edersin kullanırken. Fiesta'ya göre kullanım artılarına hiç girmeyelim. Tüpü sen taktırırsın olmazsa. Bu tüp olayının ayarları dizelden daha hassas çünkü. İlk sen taktırıp kullanırsan aldığın yakıta dikkat edersin, temiz temiz kullanırsın. Yoksa bir de tüpün bakımıyla uğraşman gerekebilir.

Kolay gelsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.