Şimdi Ara

Ford Focus II DVD player

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.daiwooco.com/edaiwoo/p_showall.asp?pid=45&ida=2&idb=47&idc=0
    Bu adresteki dvd player için satış sorumlusundan biraz zor da olsa bir tane satmaları için teklif aldım, ama sonra almaktan vazgeçtim.
    Almak isteyen meraklı arkadaşlar ısrarlı davranırsa tek bir tane satmayı kabul ediyorlar.Fiyat :
    DVD player : 560 $
    Geri görüş kamerası ( opsiyon ) : 65 $
    Gelen teklifide jpeg olarak ekleyecektim, ama başaramadım '' contact us '' bölümünden mesaj atarsanız
    size mutlaka cevap veriyorlar.

• ben yükledim senin yerine

quote:

Orjinalden alıntı: bareda

Merhaba,
    http://www.daiwooco.com/edaiwoo/p_showall.asp?pid=45&ida=2&idb=47&idc=0
    Bu adresteki dvd player için satış sorumlusundan biraz zor da olsa bir tane satmaları için teklif aldım, ama sonra almaktan vazgeçtim.
    Almak isteyen meraklı arkadaşlar ısrarlı davranırsa tek bir tane satmayı kabul ediyorlar.Fiyat :
    DVD player : 560 $
    Geri görüş kamerası ( opsiyon ) : 65 $
    Gelen teklifide jpeg olarak ekleyecektim, ama başaramadım '' contact us '' bölümünden mesaj atarsanız
    size mutlaka cevap veriyorlar.

Ford Focus II DVD player

• buda ikincisi

Ford Focus II DVD player
  • Bunlardan bir taneyi taktırmayı çok istiyorum am Merak ettiğim olay şudur ki; Bu aletler takınca Direksiyondan kumanda devre dışı kalıyor mu, yoksa bu aletler aynen eski player gibi kumanda edilebiliyor mu?
    quote:

Orjinalden alıntı: suyika

buda ikincisi

Ford Focus II DVD player

• direksiyonda kumanda ediodur herhaldee bu kdr yaptıktan sorna direksiyondan kumanda edilemiyosa ayıp ederlerr
  • Combine with original steering wheel control functions. Improve driving safety demiş altında.
    Yani uyumlu direksiyon kumandalarıyla.
    Güvenebilsem geceden alırım yeminle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.