Şimdi Ara

FORD FOCUS III 2011 (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.953
Cevap
12
Favori
488.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bazı powershift kullanıcıları dikkatli kullanımlarda; ş.d. 5,5 - s.i. 7,5 - ortalama 6,5 değerlerini yakaladıklarını ve trafiğin durumuna göre de bu değerlerin +1 lt arttığını belirtmişler.

Sizin verileriniz belki araçlarınız yeni olduğu için yüksek olabileceğini düşünüyorum.

Km. niz arttıkça güncel yakıt değerlerinizi paylaşırsanız daha doğru sonuçlara ulaşmış olacağız...
  • Merhaba arkadaşlar,

Az önce otobandan eve geliyordum. Orta şeritte 90 - 100 hızlarında seyrediyordum. Hafif kar yagışlı , yerler ıslak ve hava karanlık malum. Birden önüme sol taraftaki orta refüjden bir köpek atladı. Hemen frene bastım fakat 2sn vardır yada yoktur köpege çarptım. Köpek sol şeridin refüj ucuna savruldu bende sağa çektim ve baktım. Trafikte köpegin yanına gitme şansım yoktu zaten karanlıkta göremedim de.

Araca gelince tamponda kırıklar ve yırtıklar oluşmuş. Sol taraftan tırnaklarından çıkmış. Sis farının hemen önüde 10 cm den büyük bir yarılma var. Sensörlerden birinin etrafındaki plastik halka da un ufak olmuş. Siyah plastik üçgen ızgaralardan biri sallanıyordu onu da ben çıkarttım. (Mavi işaret)
    Aşağıdaki gibi gelen durum. Bu duruma göre tamponu ne yapmalıyım

1- Kaskodan degiştirmek
    2- Cepten ödeyip degiştirmek
    3- Autokinge gidip yaparlarmı diye sormak. Ancak kırık tırnaklar var ise bişey yapabilirler mi iblmiyorum. sizin fikriniz nedir?

FORD FOCUS III 2011 FORD FOCUS III 2011 FORD FOCUS III 2011 FORD FOCUS III 2011 FORD FOCUS III 2011 FORD FOCUS III 2011 FORD FOCUS III 2011

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sukulented -- 10 Aralık 2013; 18:43:24 >

• Bu focus sony muzik sistemi varmi adam var yazmis bildigim kadariyla sony olanlar biraz farkli dös kismi
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2013-hatasiz-ford-focus-1-6-tdci-style-plus-otomatik-park-145854206/detay/
  • Gecmis olsun fiyat yuksek deyilse cebinizden halledin
  • Hazır GS-Juventus maçına ara verilmişken yazayım.
    Hocam çok geçmiş olsun. 2 hafta önce az kalsın köpeğe çarpıyordum. ESP sağolsun kurtardım. Sizin tamponla ilgili öncelikle fiyat alın. İşin içine kasko girmeyince fiyat düşüyor. Bir önceki aracımda çamurluğu iyi bir boya servisinde 250 tl.ye boyatmıştım. Bir ay sonra aynı çamurluğa sürttüler. Karşı tarafın trafik sigortasından yine aynı serviste yaptırdım. Aynı işlem bu sefer işin içine sigorta girdiği için 600 tl.ye mal oldu.

Tekrar geçmiş olsun, Autoking'e de göstermekte fayda var. Ancak işin içine ön ızgara ve sensör ler dahil olduğu için yetkili serviste yaptırmak daha mantıklı gibi..
  • Sony sistem yok o araçta, ilan sahibi srtandart sistemin sesi iyi olduğu için Sony sanmıştır ya da Sazan.avi
  • kahraman202 kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkürler,

Köpek çok ani çıktı yakın mesafeden. Hava soğuk yaklasık 1-2 derece, yerler ıslak iidi ve kar atıstırıyordu. Ani manevra yapmadım o yüzden fren yaptım ve maalesef durmadı o mesafeden.

Yarın kar durumuna baglı olarak önce aoutokinge daha sonra yetkili servise götürüp soracağım. Ancak benim de niyetim serviste yaptırmak. Kaskoya çok hasar yazıyorlarmıs yaklasık 3bin tl kadar. Fotograflar ve yapılan işlem kaydı elimde olacağı için hasar kaydının problem olacağını düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sukulented -- 10 Aralık 2013; 22:47:56 >
  • Ani manevra yapmamanız iyi olmuş. Yolların durumu şu aralar soğuk/kar nedeniyle kötü. Manevra yapacağım diye Allah korusun daha kötü sonuçlar olabilirdi.

3000 tl bana çok gibi geldi. Bence daha az tutacak.
  • Bugün aracımı Ford yetkili servisine ve autokinge götürdüm. Genel kanı görünenden fazla hasar olabileceği de yönündeydi. Autokingin sigorta şirketimle ilk sefere mahsus kasko deldirmeme gibi bir anlaşması varmış. Bu nedenle kaskodan autokinge yaptıracağım. Pazartesi günü aracı bırakmayı planlıyorum. 4 gün kadar sürer dediler.

Cok bir masraf çıkmasını beklemiyorum şahsen. Darbe alan park sensörü bile çalışıyor. Tampon plastigi hariç iç aksamda darbe emen bir iki parça daha değişimi ile en fazla 1000 tl gibi bir miktar ön görüyorum

Gelişmeleri paylaşırım
  • 1000 tl serviste yapılırsa ödenecek tutar mı, yoksa Autoking'in kasko şirketinden alacağı para mı?
    Servisteki ustaya sordugumda sadece tampon degişiminin 1500 TL tutacağını söyledi. Tampon üstündeki hiçbir lamba /sensör vs arızalı değil. Ancak tampon sökülünce birşey çıkarmı bilemiyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-focus-2012-on-tampon-orjinal-sifir-focus-3-on-tampon-orjinal-117232216/detay/

350 400 lira gibi bir fiyatı var tamponun. Boyası dahil 600 olsun. 400 de işçilik + yan ufak parça masrafı olursa benim tahminim 1000 lira autokingin çıkartacağı fatura olur gibi. Başka büyük bir hasar olmadığını düşünerek söylüyorum tabiki.

Ancak işgüzarlık yapıp elden ne gelirse değiştirirlerse o zaman 2000 lirayı da görebilir kaskoya çıkan fatura. Hepsi benim tahminim bunların

• quote:

Orijinalden alıntı: Sythel

Servisteki ustaya sordugumda sadece tampon degişiminin 1500 TL tutacağını söyledi. Tampon üstündeki hiçbir lamba /sensör vs arızalı değil. Ancak tampon sökülünce birşey çıkarmı bilemiyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-focus-2012-on-tampon-orjinal-sifir-focus-3-on-tampon-orjinal-117232216/detay/

350 400 lira gibi bir fiyatı var tamponun. Boyası dahil 600 olsun. 400 de işçilik + yan ufak parça masrafı olursa benim tahminim 1000 lira autokingin çıkartacağı fatura olur gibi. Başka büyük bir hasar olmadığını düşünerek söylüyorum tabiki.

Ancak işgüzarlık yapıp elden ne gelirse değiştirirlerse o zaman 2000 lirayı da görebilir kaskoya çıkan fatura. Hepsi benim tahminim bunların

Yerinizde olsam titanium X tamponu arardım ki üzerinde hazır mercekli far yıkama sistemi hazırlığı olsun

• Ekran guzelmiş
  • Merhaba arkadaslar. Yarin aracimi gebze autokinge birakacaktim fakat nette su sikayeti gorunce vazgecer gibi oldum. Nazer forda goturmeye karar verdim gibi
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1991509/auto-king-servis-aracimi-kusurlu-teslim-etti/344ln

Autokingde kasko delinmeyecek anlasmadan dolayi. Fordda ise kasko bozulacak. Sizce hangisini tercih etmeliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sukulented -- 15 Aralık 2013; 20:42:25 >
  • 1 tane şikayet var ancak memnun olanlar da vardır muhakkak. Iyi araştırmak lazım, Bence kaskoyu deldirmeyin.takdir sizin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman202 -- 15 Aralık 2013; 21:06:56 >
  • Herkese iyi aksamlar.Nasip olursa focus aracimizi en gec persembe gunu teslim alicaz elimden geldigince yararli bilgiler paylasmaya calisicam

• cagatay123456789 C kullanıcısına yanıt
    Şimdiden hayırlı olsun. Model fiyat vs paylaşırsınız.
    Tesekkurler.Arac benzinli duz sedan titanium smart paket.Fiyat 58000tl 27000tl pesin kalani kredi.Araci alirken ne yapmam gerekiyor birde hediye vs bisey konusmadik almam gereken seyler varmi?

• cagatay123456789 C kullanıcısına yanıt
    Araç halı paspasla teslim ediliyor. Fazladan kauçuk paspas, anahtarlık, ruhsat kılıfı vs. isteyin, teslim alırken silen görevliyi de görmeyi unutmayın :)

Çok pimpiriklenirseniz alır almaz boya kontrolü yaptırın :)

Mart ayı başında Titanium+Smart+Şeker kırmızı+Fazladan tavanda 2 LED+Göstergede geniş ekranlı HB TDCI Focusu 60'a almıştım. Size de hayırlı olsun, foto isteriz..
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.