Şimdi Ara

FORD FOCUS III 2011 (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.953
Cevap
12
Favori
488.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Esasinda bizde 61.500 tl ye Atesehir otokoctan dizel titanium smart sedan aracla anlasiyorduk ama isin icine kredi girince arac 70 kusure geldi bizde yilda en fazla 10000 km yapicagimiz icin benzinli aradik ve bunu bulduk artik hayirli olsun fotolari gelir gelmez koyucagim bilgiler icinde tesekkurler birde arac siyah renk boya koruma falan yaptirmak gerekirmi sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cagatay123456789 C kullanıcısına yanıt
    Boya koruma + alt izolasyon yaptırdım. Faydası olduğunu düşünüyorum
  • kahraman202 kullanıcısına yanıt
    Tamamdir tesekkurler iyi aksamlar. :)

• Arkadaşlar merhaba, iki hafta önce 1.6 tdci 2012 model titanium x+smart9-+tekno paket alarak aranıza katıldım (ikinci el). Araçtan son derece memnunum fakat aklıma takılan birkaç husus var bunları sorayım size:

1. Aracın Power tuşuna bastığımda bir elektronik ses geliyor, araç çalıştıktan sonra da devam ediyor ve hiç kesilmiyor. Hafif bir ses değil, müzik açıkken bile duyuluyor, artık iyice sinir bozucu olmaya başladı. Bu aracın orijinalinde olan bir ses mi yoksa benim araçta bir sıkıntı mı var ?
    2. Aracım tekno paket, bildiğim kadarıyla tekno paketlerde şerit takip ve şerit ikaz sistemleri mevcut. Bu seçenekler sürekli aktif mi yoksa aktif edilmesi mi gerekiyor. 65 km/s hıza kadar ben şeritten ayrılırken henüz direksiyonda herhangi bir titremeyle karşılaşmadım.
    3. Araçta çarpışma önleme sistemi de mevcut bildiğim kadarıyla, bununda aktifleştirilmesi mi lazım ?
    4. Beton asfalt, eğimsiz yol 6.vites hız sabitleyici aktif 90km/s hızda yakıt tüketimim 5.1 ve 5.4 litre arasında 105 km/s ise 6.2 litre civarı. Değerler bana biraz yüksek gibi geldi, sizin görüşleriniz neler?

Zahmet edip cevap veren arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkür ederim. Aracım 2012 model 60bin km de, bakımları yapılmış bir araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagatay123456789

Esasinda bizde 61.500 tl ye Atesehir otokoctan dizel titanium smart sedan aracla anlasiyorduk ama isin icine kredi girince arac 70 kusure geldi bizde yilda en fazla 10000 km yapicagimiz icin benzinli aradik ve bunu bulduk artik hayirli olsun fotolari gelir gelmez koyucagim bilgiler icinde tesekkurler birde arac siyah renk boya koruma falan yaptirmak gerekirmi sizce

Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin ufak bir sorum olacaktı? Aracınız Kasım ayında üretim bandına giren araçmıdır acaba. Birde sizin yerinizde olsam Ocak ayında alırdım aracı 14 gün için Ocak bandrolunu vermeye gerek yok bence :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grimmj0w kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler aracla ilgili hic birsey bilmiyorum.donanim haric artik carsamba persembe ogrenicem banrol konusunda ayni seyi satis temsilciside soyledi ama babam alalim bosver oderoz dedigi icin bizde hemen almaya karar verdik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimmj0w

quote:

Orijinalden alıntı: cagatay123456789

Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin ufak bir sorum olacaktı? Aracınız Kasım ayında üretim bandına giren araçmıdır acaba. Birde sizin yerinizde olsam Ocak ayında alırdım aracı 14 gün için Ocak bandrolunu vermeye gerek yok bence :)

Peki ya Ocak'ta güncellenecek fiyat listeleri? Zamlı alması bandrol ödemesinden daha mı iyi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Anvial

Arkadaşlar merhaba, iki hafta önce 1.6 tdci 2012 model titanium x+smart9-+tekno paket alarak aranıza katıldım (ikinci el). Araçtan son derece memnunum fakat aklıma takılan birkaç husus var bunları sorayım size:

1. Aracın Power tuşuna bastığımda bir elektronik ses geliyor, araç çalıştıktan sonra da devam ediyor ve hiç kesilmiyor. Hafif bir ses değil, müzik açıkken bile duyuluyor, artık iyice sinir bozucu olmaya başladı. Bu aracın orijinalinde olan bir ses mi yoksa benim araçta bir sıkıntı mı var ?
    2. Aracım tekno paket, bildiğim kadarıyla tekno paketlerde şerit takip ve şerit ikaz sistemleri mevcut. Bu seçenekler sürekli aktif mi yoksa aktif edilmesi mi gerekiyor. 65 km/s hıza kadar ben şeritten ayrılırken henüz direksiyonda herhangi bir titremeyle karşılaşmadım.
    3. Araçta çarpışma önleme sistemi de mevcut bildiğim kadarıyla, bununda aktifleştirilmesi mi lazım ?
    4. Beton asfalt, eğimsiz yol 6.vites hız sabitleyici aktif 90km/s hızda yakıt tüketimim 5.1 ve 5.4 litre arasında 105 km/s ise 6.2 litre civarı. Değerler bana biraz yüksek gibi geldi, sizin görüşleriniz neler?

Zahmet edip cevap veren arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkür ederim. Aracım 2012 model 60bin km de, bakımları yapılmış bir araç.

1. Bu ses normal değil. Servise göstermek gerekir.
    2 - 3. Kitapçığa bakmakta fayda var.
    4. Düz yolda 90 km/h ile 3,5-4 arası çıkması lazım.

• 2014 yilinda ford'un butun araclarina 100 de 5 zam gelicekmis haberiniz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagatay123456789 -- 16 Aralık 2013; 11:04:58 >
  • Ön sözleşmeniz yokmu sizin hocam fiyat artışı sizi etkilemez. cağatay bey sizden ricam ne zaman üretime giren araç olduğunu öğrenme imkanınız varsa lütfen öğrenep bana bilgi verebilirmisiniz.
    vallahi VW gibi yapılıyorsa fiyat artışı öyle de güzel etkiliyor ki...
    ayrıca bildiğim kadarıyla proforma kesilmeden fiyat sabitlenmiyor.
    ama tam emin değilim kesin birşey söylemeyeyim.
  • Bizim yaptığımız sözleşmede fiyat sabitlemesi yapılacağına dair ibare mevcut. Fazla para isterlerse alın araba sizin olsun der çıkar giderim :) Yanlız Çağatay bey sorduğum sorunun cevabını öğrenip bana bilgi verirse çok sevinirim. Sipariş tarihini yazarsa da iyi olur aslında :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimmj0w -- 16 Aralık 2013; 12:34:59 >
    Fiyat artisi beni etkilemiyor ben sadece bilgi amacli paylastim.Arac showroomdaydi biz oradan aldik buyuk ihtimalle aralik ayi bandi aracidir ama suan okuldayim eve giderken arar sorarim

• Aralyk ayy bandynda Siyah sedan titanyum+smart paket araç üretimi yok hocam Ekim yada Kasym ayy bandy olmasy lazym. Kasym bandy aracyny ben sipari? verdim ama aracy hala bekliyorum gümrükte diye söylüyorlar bana o yüzden sizi bu kadar yordum kusura bakmayyn hocam.
    Tamamdir cikinca sorucam siz benzinli duzmu siparis verdiniz.Biz butun fordlara sorduk bir tek istanbul nuray otoda vardi arac baska hicbiryerde yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anvial

Arkadaşlar merhaba, iki hafta önce 1.6 tdci 2012 model titanium x+smart9-+tekno paket alarak aranıza katıldım (ikinci el). Araçtan son derece memnunum fakat aklıma takılan birkaç husus var bunları sorayım size:

Aracı kaa aldınız hocam sorablir miyim? Kaç km de bir de

• Benzinli manuel. Bizde sordurduk bayilerde yok üretimden gelecek var dediler. Ekim ve Kasım bandı olmak üzere 2 üretim var benim araçtan bizde Kasım bandını sipariş ettik. Aralık ayı geldi geçiyor hala araç gümrükte diyorlar bana. O yüzden siz perşembe alıcaz diyince şaşırdım.
    Araci sordum 8. Ayda uretilmis siz hangi sehirden siparis verdiniz

• 52.000 liraya aldım 58.000 km deydi ben aldığımda hocam.
  • Anvial kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güzel fiyat.
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.