Şimdi Ara

FORD FOCUS III 2011 (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.953
Cevap
12
Favori
488.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bende aranıza '13 Focus 1.6 Trend X paketle katılmış bulunmaktayım aracın kredi işlemlerini hallettik yanlız Türkiye'ye gelmesini bekliyoruz ocak ayında teslim alabileceğimizi söylediler. Size iki sorum olacak zaman ayırıp cevaplarsanız çok memnun olurum.

1-) Titanium pakete bütçemiz yetmediğinden dolayı en azından style paket istiyorduk fakat Türkiye'de şuan hiç bir bayide bulunmadığını ilettiler bizde trend x için anlaştık. Fakat bugün son prosedürleri konuşurken ocak ayına daha zaman var o arada style paket gelirse değiştirebilir miyiz acaba siparişi diyerek bir teklifte bulundum. Gelenlerin çoğu satılmış araçlar olacağından çok zor ihtimal olduğunu ama olurda bulunursa tabiki değişim yapabileceklerini söylediler. Aradaki 2-3 bin tl gibi bir fiyat farkına style paket almak sizce değer mi yoksa trend x yeterli midir? (Style paketteki otomatik park,katlanır ayna gibi ekipmanlar aklımı çeliyorda )

2-)Trend X paketlerde global açma ve kapatma olayı var mı? Yani anahtardan aracımızın camlarını açıp kapatabiliyor muyuz?

Şimdiden teşekkürler

• Grimmj0w kullanıcısına yanıt
    Arac cok guzel sifir araba kokusunu ozlemisim onu anladim.Araba biner binmez ilk isim ses sistemi oldu benim icin cok onemli oldugu icin.ses sistemi iy. Ama siyah renk konusunda simdiden aklimda soru isaretleri var yandim artik her haftasonu cila aticam arabaya heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EustassKiD26 kullanıcısına yanıt
    Size soyle soyleyeyim bizede istedigimiz ozelliklerde arac yok dediler sonra babam ford yardim diye bir numara bulmus orayi aradi istedigin ozelliklerde araci soyluyorsunuz arac varmi yokmu hangi bayide var hepsini soyluyorlar isterseniz sizde bi arayin.

• Cila derken hocam her hafta cila mı olur :) Yıkama derseniz anlarım da cila garip geldi bana. Birde neden öyle söylediniz ki ?
    Simdiden disaridaki siyah araclara bakiyorumda hep yipranmis aklimda cilali sampuanlar var onlarla yikamayi dusunuyorum ilk siyah arabamiz oldugu icin ondan soyledim :)

• Ben ne bmw ler ne mercedesler gördüm içinden bir ton toz çıkan. Yani bu kullanıcaya göre değişir. Siz arabanıza iyi bakarsanız sorun olmaz bence. Sade binmek için kullanırsanız bütün arabalar harab olur. Bu arada resimleri bekliyoruz :)
    Hafta sonu yikayayim ilk isim resim cekmek olucak

• Geçen çarşambadan beri sıfır (200km de)1.4 tsi toledo DSG kullanıyorum.

Motorun hızlanması ve DSG konforu gerçekten çok hoşuma gitti. bir tık focusumdan önde. Beygir farkı / agırlık farkı ve benzinli turbo farkına yoruyorum.
    Rüzgar yalıtımı kötü 100 civarında iyi bir ugultu baslıyor
    Aracın frenlemesi çok iyi geldi. Focustan iyi demek üzereyim :) Ancak eşit şartlarda karşılaştıramıyor olabilirim. 4 kişi yüklü 100km civarı hızda fren yaptıgımda focusta beklemedigim bir ABS etkinligi olmustu.
    Toledoyu bir türlü ABS ye sokamadım 70 - 80 km hızda . Arac kazık gibi kalıyor. Kullanılan lastik ve yük miktarları etkili olaiblir toledoyu boş iken denedim.
    Lastiklerin de farkı vardır belkide ikisi de fabrika çıkışlı lastikler.
    Fakat şehir içi kullanması zevkli ve çevik bir araç. Uzun yol yapılmasa iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sukulented -- 20 Aralık 2013; 22:24:28 >
  • arkadaşlar "sıfır" araba araştırıyorum 40-50bin tl arası.
    focus 1.6 style modelini beğendim. opel astra sedan 1.6 ile karşılaştırdığımda focusta yokuş kalkış desteği var. o çok hoşuma gitti.
    1.6 style modelini kullananlar memnun mu acaba? tavsiye eder misiniz?
  • ANDROİD MEDYAKİT
    OTOMATİK PARK DESTEĞİ

http://www.youtube.com/watch?v=QKcEZI1K7-E

TEKNİK ÖZELLİKLER
    Ford Focus 2012 uyumlu özel üretim Android double din, medyakit.
    Full Android (Wince + Android değildir, wince + android cihazlar stabil çalışmamaktadır).
    Cortex A8 Çift Çekirdek İşlemci.
    1.2 Ghz. hız.
    512 Mb. Ram DDR2.
    8 Gb. Dahili hafıza + 32 gb. micro sd kart ile artırılabilir hafıza.
    Sygic tam zamanlı 3 boyutlu, dünyada yankılar uyandıran Gps programı ile Türkiye haritası.
    Market.
    Dilediğiniz Navigasyon, eğlence, oyun veya programı kişiselleştirebilme ve kullanabilme.
    Wifi ve 3G ile hızlı internet. (Wifi dahili, 3G modem opsiyoneldir)
    Tüm video formatlarını oynatır.
    Tüm audio formatlarını oynatır.
    Usb çoklayıcı desteği.
    1.000.000′dan fazla Android uygulaması.
    OBD2 ile direk bağlantı ile ekranda, araç beyin bilgileri, arıza bilgilerini görebilirsiniz.
    7 inch 16:9, 800×480 yüksek çözünürlüklü TFT LCD dokunmatik ekran.
    1080P Hd Video Play özelliği.
    Dahili GPS navigasyon sistemi ile sesli yönlendirme (Adres girildiğinde, tarifi sesli olarak Türkçe yaparken, arka plandaki müziğin sesini kısar. Tarif bittiğinde müzik sesi tekrar ayarlanan seviyede devam eder. Bu özelliği de kişiselleştirebilir, tamamen kapatabilir veya açabilirsiniz, uydudan aldığı saat bilgisi ile hava karardığı zaman otomatik olarak gece moduna geçer, gece modunda ışıklar ve harita rengi bina renkleri daha soft ve güzel bir görüntüye sahiptir. Ayrıca bu renkleri kişiselleştirebilirsiniz.)
    Televizyon: Türkiye’de bulunan Analog Televizyon yayınına uyumlu olup, takılacak mini televizyon anteni ile istediğiniz kanalı izleyebilirsiniz. Dijital yayına da uyumlu olup, istenildiği taktirde cihaz kutu içeriğinde göndereceğimiz DVBT2 tuner ile dijital yayının keyfini çıkarabilirsiniz. Analog yayında netlik aracınızın bulunduğu bölgedeki vericilere yakınlığı önemli bir faktörken, Dijital yayında cihaz yayınlarının netliği için bulunduğunuz yer önemli değildir. Heryerde aynı kalitede dijital uydu yayınlarını izleyebilirsiniz.
    Radyo: Özel yapım çift Philips tuneri sayesinde radyo çekim kalitesi en üst seviyededir. Cihaz hafızasına 30 adet kanal kayıt edebilirsiniz.
    Mp3, mp4, mp5: Cd, ipod, telefon, sd kart, mini usb veya usb flash belleğinizdeki şarkıları sorunsuzca dinleyebilir, filmleri izleyebilirsiniz.
    Oyun: Cihaz içeriğindeki oyunlarla sıkışık trafikte güzel zamanlar geçirebilirsiniz.
    Bluetooth ile istediğiniz bluetoothlu cihaza bağlanabilirsiniz.
    Bluetooth ile telefon rehberinizdeki isim görüntüleme fonksiyonu & Coming dokunmatik ekran ile doğrudan sesli görüşme: Telefonunuz ile cihaza bluetooth özelliği sayesinde bağlandığınızda, telefonunuza gelen aramaları cihaz üzerinde görüp dokunmatik ekrandaki cevaplama tuşuna veya direksiyonunuzda telefon açma simgesi var ise ona basarak konuşmalarınızı aracınızın hoparlörlerinden hands-free yapabilirsiniz. (Bazı cihazlarda bluetooth parrot özelliği bulunmaktadır. Bu özellik sayesinde, aracınıza her girdiğinizde tekrar tekrar telefonunuzu cihaza tanıtmanıza gerek kalmaz). Ayrıca telefonunuzdaki müzikleri kablosuz şekilde dinlemenize olanak verir.
    SD kart yuvası ile mp3/mp4/Divx/WM desteği.
    DVD/VCD/CD/CD-R/Divx/CD-RW ile uyum.
    4*52 w çıkış gücü.
    ipod girişi, usb flash bellek ve sd kart girişi, mini usb.
    Mükemmel mekanik titreşim ve elektronik şok koruma yapısı sayesinde çukura girdiğinizde cihaz kendini korumaya alır ve olası arızalara karşı önlem sağlanmış olur.
    Bekleme fonksiyonu ile cihazı kişiselleştirebilirsiniz. İstediğiniz süre cihazı kullanmadığınızda cihaz arka tarafta çalışmaya devam eder fakat ekranda yine sizin belirleyeceğiniz uygulamalar devam eder.
    Ayarlanabilir parametreleri cihaz hafızasına alabilir, istemediklerinizi ise silebilirsiniz.
    3 Boyutlu menü arayüzüne sahiptir.
    Gerçek zamanlı saat fonksiyonu ile cihazın saatini güncellemenize gerek kalmaz (Uydudan gerekli bilgileri kendisi alıp günceller.)
    Bir kanal video girişi, iki kanal video çıkışı; iki kanal ses girişi, üç kanal ses çıkışı
    (GPS kullanırken Listen radyo / CD) Dualzone fonksiyonu
    48 radyo istasyonu
    Çok fonksiyonlu OSD menüsü ve Mode tuşu menüler arasında direk geçiş yapmanızı sağlar.
    Uzaktan kumanda (bazı modellerde mevcut değildir.)
    CDC (birden fazla disk kartuşu) play kontrol fonksiyonu kullanılabilir
    Direksiyon kumandanız ile kontrol için orijinal CanBus sistemi: Bu sistem sayesinde hiçbirşeye gerek kalmadan, size göndereceğimiz canbus kutusu vasıtasıyla, cihaz aracınızdaki özelliklere uyumlu hale gelir. Soketlidir, aracınızın orjinal kablolarına zarar verilmez. Sokete taktığınız anda direksiyon kumandanız ve aracınızın özellikleri cihazda çalışmaya başlar.
    Dahili dijital televizyon sistemi için DVB-T
    2 resim içiçe özelliği sayesinde 2 özelliği aynı anda kullanabilirsiniz. (Örnek: Telefon geldiğinde müzik dinliyorsanız her iki ekranı görürsünüz veya navigasyonunuz açıkken aynı anda Televizyon izleyebilirsiniz.)
    Geri görüş Kamerası: Aracınızın plakalık ışıklığı şeklinde üretilmiş mini kamera vasıtasıyla aracınızı geri vitese aldığınızda ekranda arka görüntüyü görürsünüz ve aracınızı kolayca park edersiniz. Tekrar düz vitese aldğınızda ise cihaz kaldığı menüye geri döner.
    3 boyutlu harita ile bina yüksekliklerini ve detalarını ekran üzerinde görebilirsiniz.
    Sesli yönlendirme Türkçe’dir ve konuşan kişiyi seçebilirsiniz.
    Gece-gündüz modu ile tek tuş ile cihaz ekran ışığını ayarlayabilirsiniz.
    Ana menü kullanıcı tarafından ayarlanabilir.
    2 veya 3 sayfa ana menü mevcuttur. Parmağınız ile anasayfada ekranı sağa veya sola kaydırabilirsiniz.

FORD FOCUS III 2011

• Merhaba,

Köpek çarpması sonucu tampon hasarı oluşan aracımı bugün teslim aldım. Ön tampon , 1 adet park sensörü ve beyin kutusu diye tabir ettikleri siyah bir plastik kutu degişti.

Diger ufak tırnak kırıkları ve çatlaklar tamir edildi.

Toplam maliyet 1700 TL oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sythel

Merhaba,

Köpek çarpması sonucu tampon hasarı oluşan aracımı bugün teslim aldım. Ön tampon , 1 adet park sensörü ve beyin kutusu diye tabir ettikleri siyah bir plastik kutu degişti.

Gecmis olsun. 1500-2000 arası bir fiyat cikar demiştim, tam bilmişim..

• ST mercekli farı aldım :)

FORD FOCUS III 2011
  • quote:

Orijinalden alıntı: monomu

ST mercekli farı aldım :)

FORD FOCUS III 2011

Hocam bana ST demeyin, içim gidiyor, MANYAK ALET.

Farın zeminin siyah olması çok iyi. Bir üst pakette gelen LED'li mercekli fardansa titaniumlarda mevcut olan siyah zeminli farlar çok daha güzel gözüküyor. Sizinkisi hem LED'li, hem mercekli hem de siyah zemin. EBAY'den mi aldınız? Fiyat? Bir de uygulama sonrası foto ekler misiniz?

Ayrıca O sarı renkli ST'yi Gran Turismo 6'ya koymuşlar. Ve ben bu oyuna bugün başlayacağım. Çok güzel bir makine!!!

FORD FOCUS III 2011

FORD FOCUS III 2011

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman202 -- 25 Aralık 2013; 18:50:19 >

• Hayirli olsun gercekten guzel gozukuyor. Merakla bekliyoruz :)

• quote:

Merhaba,

Hocam çok geçmiş olsun,Rab tekrarını yaşatmasın inşallah, işçilikleri nasıl memnun kaldınız mı autokingden? Birde hangi şubesine götürmüştünüz?
  • Teşekkürler. Hayırlısı olsun ne diyelim bunda da bir hayır olduguna yürekten inanıyorum.

Gebze autokinge götürdüm. Ufak bir iki nokta haricinde çalışma tarzları beni memnun etti. Bir miktar kurumsallık yakalanmış

Genel olarak işçlik fena degil. Tampon ile farların birleşme noktalarını inceledim. Sağ far gayet güzel oturmuştu

Sol farın iki tırnagı kırılmıstı tamir gördü. Ondan mıdır yoksa tampon yerine oturmasından mıdır sol taraftaki far ile tampon arasında 2-3 milim olarak tabir edeibleceğim bir boşluk kalmış

Tekrar gösterip göstermeme konusunda kararsızım far ve tampon sert bir biçimde oturmuş sıkıntı yok.

Boyada ise bir yerde tırnak ucu kadar zımparalanıp kalıntı alınması gereken yer gördüm. başka bir probleme rastlamadım.

Aracı bu aralar 1. yıl bakımına sokacağım. Tampon far açıklıgıyla ilgili serviste bir göz atarlarmı dersiniz? Daha ehil birileri belki baksa iyi olur diye düşündüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sukulented -- 25 Aralık 2013; 23:26:47 >

• quote:

Teşekkürler. Hayırlısı olsun ne diyelim bunda da bir hayır olduguna yürekten inanıyorum.

Gebze autokinge götürdüm. Ufak bir iki nokta haricinde çalışma tarzları beni memnun etti. Bir miktar kurumsallık yakalanmış

Genel olarak işçlik fena degil. Tampon ile farların birleşme noktalarını inceledim. Sağ far gayet güzel oturmuştu

Sol farın iki tırnagı kırılmıstı tamir gördü. Ondan mıdır yoksa tampon yerine oturmasından mıdır sol taraftaki far ile tampon arasında 2-3 milim olarak tabir edeibleceğim bir boşluk kalmış

Tekrar gösterip göstermeme konusunda kararsızım far ve tampon sert bir biçimde oturmuş sıkıntı yok.

Boyada ise bir yerde tırnak ucu kadar zımparalanıp kalıntı alınması gereken yer gördüm. başka bir probleme rastlamadım.

Aracı bu aralar 1. yıl bakımına sokacağım. Tampon far açıklıgıyla ilgili serviste bir göz atarlarmı dersiniz? Daha ehil birileri belki baksa iyi olur diye düşündüm

Serviste daha iyi ilgileneceklerini düşünüyorum, Autoking sanal alemde şikayetlerle dolu bir firma, 2 3 pürüz dışında memnun kalınmış bir işçilik Autoking adına yeterli, tekrar götürmenizi tavsiye etmem, ince ayarlarıyla servis ilgilenir zaten tekrardan çok geçmiş olsun benim aracımdada 1 tl boyutunda ön sol çamurlukta bir ezik vardı , autokinge gittim randevu almıştım 1 ay sonraya fakat netten araştırdığımda firmayı, vazgeçmiştim , ezik de hala duruyor öyle

• quote:

Hayirli olsun gercekten guzel gozukuyor. Merakla bekliyoruz :)

Bütün detayları yakında bizim forumdan öğrenebilirsin, takmadım çünkü henüz.
    Ama beyaz zeminlileri nasıl taktığımın görselelri ile anlatımı var. Aytozu gride X paket farları kaybolup gitti sanki, siyah zeminli ile süper görünecek
  • Forum sessiz kaldı netteki bir siteden aracıma biraz mod yaptım. Tabi uygulaması gerçek hayatta benim için çok zor fakat hoşuma gitti ortaya çıkan sonuç.

Buyrun

FORD FOCUS III 2011
     FORD FOCUS III 2011

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sukulented -- 3 Ocak 2014; 22:14:00 >

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.