Şimdi Ara

FORD FOCUS III 2011 (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.953
Cevap
12
Favori
488.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıfır km aracın motorunun açılmış olma ihtimali var mı ? Rodaj süresi olması gerekmiyor mu ? Bayi deki arkadaş senin motor açık dedi de :) Birde araç yeni olduğu için neler yapmaktan kaçınmalı ve neler yapmalıyım yardımcı olurmusunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sythel

Forum sessiz kaldı netteki bir siteden aracıma biraz mod yaptım. Tabi uygulaması gerçek hayatta benim için çok zor fakat hoşuma gitti ortaya çıkan sonuç.

Buyrun

FORD FOCUS III 2011
     FORD FOCUS III 2011

Guzel olmuş ama tekerlekler fazla buyuk olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşte uygulama sonrası.

FORD FOCUS III 2011

FORD FOCUS III 2011

FORD FOCUS III 2011

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monomu -- 6 Ocak 2014; 11:47:15 >

• monomu kullanıcısına yanıt
    Eline saglık gayet güzel olmuş.

Ledler kapılar açılınca da otomatik yanıyor mu ? Aynı sisteme baglı heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sythel

Eline saglık gayet güzel olmuş.

Ledler kapılar açılınca da otomatik yanıyor mu ? Aynı sisteme baglı heralde

Kapılar açılınca yanıyor; X pakette nasıl çalışıyorsa tüm fonksiyonları ile aynı çalışıyor.

Teşekkürler.
    Çok güzel olmuş. Güle güle kullanın. Keşke bu farı Titanium veya X pakette standart yapsalar. Mevcut Titaniumlardaki siyah zeminli far X paketteki mercekli ancak metalik zeminli fardan görsel olarak daha güzel duruyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmj0w

Sıfır km aracın motorunun açılmış olma ihtimali var mı ? Rodaj süresi olması gerekmiyor mu ? Bayi deki arkadaş senin motor açık dedi de :) Birde araç yeni olduğu için neler yapmaktan kaçınmalı ve neler yapmalıyım yardımcı olurmusunuz.

Öncelikle hayırlı olsun..

Benim de duyduklarım bu araçlarda rodaja gerek olmadığı yönündeydi. Açıkçası ben ilk 100 km.de fazla zorlamadım, 1000-200 arası biraz daha zorladım, özellikle 2000 km.den sonra rodaj vs dinlemedim..

Aracınız dizel mi benzinl mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

Çok güzel olmuş. Güle güle kullanın. Keşke bu farı Titanium veya X pakette standart yapsalar. Mevcut Titaniumlardaki siyah zeminli far X paketteki mercekli ancak metalik zeminli fardan görsel olarak daha güzel duruyor..

Ben alırken bu farları istemiştim ama X pakette izmir için çok gereksiz 5 bin tl extraya kesinlikle değmezdi. Ama farların çok güzel aydınlatması var, bu şekilde çözmek güzel oldu. Aydınlatma halogene göre kat kat iyi ve DRL ler çok şık.
  • Aracımın park ampullerini beyaz,iç aydınlatma lambalarını ise led yapmak istiyorum. Parklar W5W sanırım fakat iç aydınlatmaların nasıl olduğunu bulamadım,bilen var mı acaba? Birde bu uygulamayı daha önce yapmış olan var ise hangi ürünü tavsiye eder uygulama kolay mı ve ileride garanti,servis v.s gibi şeylerde sıkıntı çıkarır mı bilmek isterim. Teşekkürler şimdiden
  • Titanium paketlerdeki farklılılarla ilgili bir kaç detay paylaşacağım. Özellikle göstergelerle ilgili bir husus dikkatimi çekti. Biliyorsunuz, benim araç Titanium+smart. Göstergemde renkli büyük ekran var. Ancak diğer titaniumlarda renkli ekran konsolun ortasında var, göstergelerde ise düşük çözünürlüklü basit olan var. Bunun nedeni sanırım 2013 yılının ilk 3 ayı Türkiye'ye gelen Focus titanumların donanımındaki yanlışlık .(bir üst paketin bazı detayları Titanium paketin içindeydi.)

Benim yakıt durumu ve motor sıcaklığı göstergesi ile diğer araçlardaki farklı. Ayrıca hız ve devir göstergelerinde küçük detaylarda farklılıklar var.

FORD FOCUS III 2011

Diğer Titaniumlardaki göstergeler; (Bu gösterge @lisaju'nun aracına aittir. Araç Titanium olmasa da gösterge aynı)

FORD FOCUS III 2011

Bir diğer farklı durum direksiyonda var. Alttaki ok ile gösterdiğim yerdeki sesli komut verme tuşu ile müzik sistemine komut veren tuşlar diğer titaniumlarda mevcut değil. Orası boş.
    Yukarıdaki ok ile gösterilen düğmelerle ben konsoldaki ekrana komut veriyorum, ancak diğer titaniumlarda orada müzik sitemine komut verme ve sesli komut tuşları var sanırım

FORD FOCUS III 2011

Son olarak; benim araçta 9 ayrı yerde LED ışık varken bu sayı diğer titaniumlarda 7. Alttaki resimde ok ile gösterdiğim bölümde (tavanda, gözlük saklama kabının orada) bende 2 adet uzunlamasına LED ışık var. Ancak diğerlerinde yok.

FORD FOCUS III 2011

Bu konu ile ilgili olarak diğer Focus sahibi arkadaşların araçlarındaki durumu paylaşırlarsa sevinirim.

• Aracima Kolcak taktircam. Yaptirar varmi. Tavsiyelerini neler. Silikonla yapistirsam silinti olurmu.

• Titaniumların hepsinde gözlük saklama gözünün yanındaki aydınlatmalar var. Kimin titaniumunda gördün olmadığını?
    Bayiide gördüm.

• quote:

Bayiide gördüm.

Hadi ya, olabilir öyleyse bundan haberim yok.
    Sorayım forumda bakalım.
    Ilk İzmir Autoshow'daki tam dolu kırmızı Focus'ta gormuştum. Sonra bakım zamanı Kasım (ayı) Otokoç izmirde, Aralık ayında da kardeşime Fiesta aldığım esnada Otokoc Ankara'daki bayiideki Focuslarda gormuştum.

• quote:

Ilk İzmir Autoshow'daki tam dolu kırmızı Focus'ta gormuştum. Sonra bakım zamanı Kasım (ayı) Otokoç izmirde, Aralık ayında da kardeşime Fiesta aldığım esnada Otokoc Ankara'daki bayiideki Focuslarda gormuştum.

Evet haklıymışsın cevap geldi anında forumdan :)
    Bizim focusun gozluk kabinin yaninda aydinlatma yok

• Bende Focus alıcam ama ilginç bazı durumlarla karşılaştım.

1) Mesela sağ ve sol dikiz aynalarının altındaki aydınlatma bazı titaniumlarda yok ama bayider baktığım style araçlarda var ?????

2) Yine bayide baktığım bazı titaniumlarda kapı içlerinin çeşitli yerlerde kırmızı led var iken (sabit tek renk) bazı titanumlarda yok ?????

3) Gözlük kabının yanındaki şerit halindeki aydımnlatmalar ve geniş ekran yol bilgisayarı ise bayideki hiçbir araçta yoktu.

Hangi donanımda ne var bilen varsa bi açıklasın allah rızası için

Yoksa bayide seçe seçe alıcam aklımda Focus TDCI Sedan Titanium Smart yada yine TDCI sedan Titanum + sunroof var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 18 Ocak 2014; 20:06:02 >
  • Focus 2.5 tit.umumi satip Focus 3 tit. Aldigima pismanim. Nedeni..
    1. Focus 2-2.5 da standart olan Sony sistemi ek paketle satmalari
    2.genişlik
    3.saklama gözleri
    4.2.5 da kolçak.in ileriye doğru kayiyordu kolunuzun altina kadar.arayacagimi sanmazdim.
    5.f.3 de bunların üzerine koyacaklarina hepten kaldirilmis olmasi !!!
    6.f.3 tit.de bi standart yok be! 2012 f3 tit. Aracimda s.içi aktif güv. + on cam res. Var. 2011 lerde + op 2013 e bakiyorsun hiçbiri yok. Led aydınlatmaları bile kirpmislar (Style paketten ne farki varsa). Ekstra smart paketle satiyor op+Sony.i bide..
    Tek kelimeyle rezalet bu otosanin uygulamalari!!!
    (Nadi olsa öyle de satiyoruz böylede. Kirparak Bari kari arttiralim mantigi)

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.