Şimdi Ara

ford focus mk2 2004-2010 kasa kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ford focus mk2 kasa 2010 model titanyum otomatik benzinli sedan almak istiyorum. aracın + ve eksileri nelerdir. şehir içi ve şehir dışı ne yakar. kronik sorunları varmıdır. kullananlar yada duyanlar yazarsa sevinirim. bide fiyat aralığı eğer araç hatasızsa ne olur düşündüğüm araç 77 binde hatasız olduğu söyleniyor aracı gördüm gerçekten temiz görünüyordu bi tanıdıkta zaten. albenisi hoşuma gitti içi dışı güzel. en falz ne kadar eder sizce?

• Yol tutuşu iyidir. Yakıt olarak ta bir taksiciden en çok 28 en aşağı 22 kuruş şehir içi diye söylemişti. L(pg)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calamityeas -- 14 Mart 2015; 0:34:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kan.onur K kullanıcısına yanıt
    ben 1.6 100bg lpgli otomatik collection + esp, 1.6 115bg lpgli otomatik ghia, 1.6 100bg trend benzinli düz vites, 1.6TDCI otomatik ve dizel olmak üzere ikiside ghia vs.
    Kısaca her türlüsünü neredeyse sürdüm biliyorum. Esp çokta önemli değil ama olursa çok iyi olur. Ghia (ghialar 115bg collection comfort trend vs 100bg titaniumlarda 115 galiba) veya titanium x bariz pahalı ancak kesinlikle değer. Dizellerde otomatik 7 ileri olanlar sorunlu almayın. Benzinlilerin 4 ileri cvtleri iyi sorunsuz sayılır sıkıntısı yok ancak 100bg motorların otomatikleri çekmiyor. 0/100 13.7 saniye 170ten sonra yürümüyor düzde. 115bg olan yine öyle çok aşırı hantal değil ancak gereksiz performansı kısıtlıyor. 4 ileri olduğu için vitesler size uymayacak manuelden geçiş yaptığınız için üstüne birde 40 kuruştan fazla yakacak lpgde. Kesinlikle manuel almalısınız kesinlikle.
  • kan.onur K kullanıcısına yanıt
    ha birde yakıt pompası yakıt deposu şamandıra vs. iyice baktırın sorunlu oluyor. Kronik sorun değil de depoyu çok boşaltıyorlar o yüzden. Pompa + şamandıra + depo felan 1000e yaklaşır başına iş almamalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4everford

ben 1.6 100bg lpgli otomatik collection + esp, 1.6 115bg lpgli otomatik ghia, 1.6 100bg trend benzinli düz vites, 1.6TDCI otomatik ve dizel olmak üzere ikiside ghia vs.
    Kısaca her türlüsünü neredeyse sürdüm biliyorum. Esp çokta önemli değil ama olursa çok iyi olur. Ghia (ghialar 115bg collection comfort trend vs 100bg titaniumlarda 115 galiba) veya titanium x bariz pahalı ancak kesinlikle değer. Dizellerde otomatik 7 ileri olanlar sorunlu almayın. Benzinlilerin 4 ileri cvtleri iyi sorunsuz sayılır sıkıntısı yok ancak 100bg motorların otomatikleri çekmiyor. 0/100 13.7 saniye 170ten sonra yürümüyor düzde. 115bg olan yine öyle çok aşırı hantal değil ancak gereksiz performansı kısıtlıyor. 4 ileri olduğu için vitesler size uymayacak manuelden geçiş yaptığınız için üstüne birde 40 kuruştan fazla yakacak lpgde. Kesinlikle manuel almalısınız kesinlikle.

Bir yanlışı düzeltmek istiyorum,2005-2011 yılları arasında üretilen benzinli,(donanım ne olursa olsun trend,comfort,collection,ghia,titanyum)otomatik focusların tamamı 100 pslik motora sahiptir.
    Manuel viteslilerde 100-115 ps iki tip motor vardır,bu iki motorun da 4000 devre kadar performansı aynıdır,4000 devirden sonra 115 pslik motorun enjektör açıĺıp kapanma süreleri daha hızlıdır,fark burda ortaya çıkar ve 100 pslik focusa bikaç boy fark atar,şehir içi kullanımda da 100 pslik motor 115 likten 100 kmde 1 lt daha az yakıt tüketir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 14 Mart 2015; 8:12:55 >

• benzinli focus u olan yokmu hep lpg den bahsedilmiş tüp aracın motor ömrünü kısalltığından pek istemiyor hem bagajı vs kısıtlıyor. sıralıda olsa performans kaybı yaşanıyor. benzinli tüketim değerlerini verebilen olursa sevinirim
  • 1.6 100bg manuel kullanıyorum ancak otomatik olanın tüketimine ilişkin olarak da rakam verebilirim:

o araç sıkışık şehiriçinde 10-13 lt civarı, şehirdışı 100-110 km/s bandında 6-6,5 civarı benzin yakacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazotşist -- 14 Mart 2015; 21:22:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazotşist

1.6 100bg manuel kullanıyorum ancak 1.6 115bg otomatik olanın tüketimine ilişkin olarak da rakam verebilirim:

o araç sıkışık şehiriçinde 10-13 lt civarı, şehirdışı 100-110 km/s bandında 6-6,5 civarı benzin yakacaktır.

115 pslik otomatik vitesli focus yok,2005-2011 yılları arasında üretilen otomatik focusların tamamı 100 ps

• ajf39 A kullanıcısına yanıt
    haklısın düzeltiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.