Hatchback, 1.5L EcoBlue 115PS, 8 İleri Otomatik, Dizel Titanium X ------------------------------ edan, 1.5L EcoBlue 115PS, 8 İleri Otomatik, Dizel Titanium Stil --------------------------- merhabalar arkaddaşlar sizce bu iki araçdan hangisini tercih etmeliyim ötv indirimli alacağım zamanı gelip satmak istediğimizde hangisi daha hızlı ve daha değerli gider? ona göre tercihimi yapacağım |
ford focus satın alma arefesindeyim önerileriniz
-
-
elbette sedan
-
Merhabalar , aynı şekilde sw 1.5 dizel otomatik aldım. 5 yıl kullanacağım için sw tercih ettim. 1.0 motorlara pek inancım yok açıkçası. Bir de 890k ya alacaksınız zaten , neden satışı bu kadar düşünüyorsunuz. 5 sene sonra ikinci eli bu günün sıfır parasına denk gelse bile %43 kazancınız var. O yüzden keyfiniz neyi istiyorsa onu alın. İkinci elini çok kafanıza takmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
neden?
-
yani sedan türkiye de genel tercih sebebidir.
3 çocuklu aile iken 2 sedan araca bindim. şu an üniversiteli bir çocuk kaldı o da bizle pek gezmeyi tercih etmediğinden en son 2023 eylül de focus active hb aldım.
focus ların hb bagajları çok küçüktür..320 lt..
focus 4 ile 358 lt ye çıktı..
yine focus 3 sedan bagaj 420 lt..
focus 4 sedan 511 lt
bilginize
-
aldınız mı?
1.5 8 ilerilerde yağın erken eskime sıkıntısı var..
aynı teknik değerleri karşılayan başka marka yağ koyan arkadaşlar sıkıntı yaşamıyor
-
Hocam 2020 Focus 8 ileri ototmatik kullanıyorum. Şanzıman yağı değişmiyor bildiğim kadarıyla bu modellerde. Motorda 15 k km de bir ya da yılda bir. Araç 2 senedir bende yaklaşık 28 bin km de henüz bir sorun yaşamadım. Yağ eskimesinden kastınız şanzıman mı motor mu acaba ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hayırlı olsun
motor..
maşallah diyelim o zaman.. eco mod da devirsiz kullanım sebep oluyor gibi geldi bu tür şikayeti olanlarda.. yada konan yağ..
-
Hocam duymadım hiç ama fazla kullanmadığımdan da olabilir. 2 senede yaklaşık kendim 10 bin km kullanmışım sadece. Ama çok şükür bir sorun yaşamadım. Ama arabanın iç genişliği ve sürüş konforu çok iyi tavsiye ederim alacak kimselere. 110-120 km /h hızla kullandım Afyon Ankara arasında ortalama 4.3 lt /100 km de. Yakıtı da fena değil bence
sanırım sıkıntı makyajlı kasalarda 2023 modellerde çünkü şikayete söz konusu arabalar 10 bine varmamışlar..
-
Hımm doğrudur hocam. Koskoca Ford markasına yakışmayan bir durum o zaman
Forumlarda dikkat cekisi bir sekilde Focus'a ilgisizlik var, nedenini merak ediyorum,pek sorulan bir acac degil
arac tercih kiyaslamalarda da sunu mu alsam yoksa Focus mi diye soran da yok gibi neredeyse
neden acaba?
-
Al benden de o kadar hocam. Bir Focus kullanırsı olarak ben de çok kızgınım, sokaklarda da çok fazla yok gibi Focus
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X