Şimdi Ara

Ford Focus Titanium 1.6 TDCi 115PS Smat Paket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçenler konu açmıştım Hangi Araçı tavsiye ediyorsunuz diye ama bugun karar kıldım ve ford focus Titanium 1.6 TDCi 115PS Smat Paket düşünüyorum Sedan Düşündüm Bana engelli indirimi dahil 45.000 TL ile 43.00 TL Değişiyor Bayilere göre

Bagaj Hacmi büyük mu arkadaşlar Bu araba hakkında bilgi sahibi olan ve düşüncemin doğrumu karar verdiğimi düşünen / düşünmeyen varsa yorum atarsa sevinirim ARABA ALSAN DERT ( SEÇERKEN ) ALMASAN ( İÇİNDE KALACAK ) Son 3,4 gündür uyku yok, Valla :D

• Hayırlı olsun.

Bagaj hacmi 2. nesile göre biraz düşük fakat sedan versiyon çekirdek bir ailenin ihtiyaçlarını karşılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç güzel ama 428 litre bagaj bir sedan için az.

C sınıfı HBlerin 380-400 litre bagaj sunduğu bir ortamda hem de. Lancia Deltanın bagajı da 420 litre.
  • Yukunuz cok oluyorsa allmayin otomobile binmek isterseniz oneririm. Bende var cok memnunum.

• Annem engelli olduğu için arabasını rahatca koya bilmek istiyorum genelde yüküm olmuyor sadece Tatil'e giderken Veya memlekete giderken çok oluyor, İster istemez onun içinde şey düşündüm olurmu bilmem ek bagaj için arabaların üst tavanına koyulan Port Bagaj sistemini düşündüm ama verim alırmıyım bilmiyorum.bagajımın çok olacağı zaman onu takıp olmadığı zaman geri almak sizce mantıklı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgtdizayn

Annem engelli olduğu için arabasını rahatca koya bilmek istiyorum genelde yüküm olmuyor sadece Tatil'e giderken Veya memlekete giderken çok oluyor, İster istemez onun içinde şey düşündüm olurmu bilmem ek bagaj için arabaların üst tavanına koyulan Port Bagaj sistemini düşündüm ama verim alırmıyım bilmiyorum.bagajımın çok olacağı zaman onu takıp olmadığı zaman geri almak sizce mantıklı mı

Aracın bagajını bir inceleyin.

Çok büyük bir port bagaj koymazsanız sıkıntı olmaz.

• Boş zamanımda gidip bakacağım, sizde iyi mi Tercih Yoksa Daha iyisi olabilirmiydi
  • Otomatik düşünmüyorsanız,Bagaj düşünüyorsanız,Dizel şart değil diyorsanız Skoda Octavia bakın.
  • Dizel + Manuel + Bagaj Hacmi Bunlar Benin için önemli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.