Şimdi Ara

Ford focus trend 1.6 tdci 90 hp arac fakat tramerde sorgulayinca farkli cikiyor?Acil yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ford focus 2010 1.6 tdci 90 hp arac almaya karar verdim 2. El.Aracin ruhsatinda 90 hp yaziyor ekspertize soktuk 89.9 beygir cikti.2 ay once de ekspertize sokulmus farkli bir ekspertiz orda arac 96 hp cikmis.Fakat yine 90 hplik arac olarak yazmislar.Bugun tramerden sasi no sorgulamasi yaptim.Focus trend 5k 1.6i(115) yaziyor.Acaba sorun ne aracin ruhsatinda 90 hp yaziyor 2 ekspertiz de 90 hp baz almis.Fakat tramerde farkli.Acaba parantez icindeki 115 beygir gucu dgl de baska birsey mi?Sorun nerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O 115 beygir gücü ama 1.6i yazıyorsa benzinli olarak geçmiş sisteme.

• Sistem mi yanlis o zaman.Nasil duzeltebilirim bu durumu

• Dynoya pek guvenme. Hepsinde farkli sonuclar cikabilir. 90lik sanirim sizin arac. Ancak ordaki 1.6i 115 olan benzinli bildigim kadariyla.

• Sisteme yanlis girilmis sanirim.Bu durumu nasil duzeltebilirim bir de sik raslanan bir durum mu.Satarken araci sikinti cekee miyim?Kasko yaparken sikinti olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus2674 -- 7 Eylül 2015; 18:37:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.