Şimdi Ara

FORD FOCUS ZETEC-S ile ilgili bilgi ve deneyimlerinizi baylaşalım.(eski kasa) (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.682
Cevap
8
Favori
437.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aytug_kaan

nasıl 800 ya. 0 la 1 arasında 2 çizgi var. 0 dan sonraki ilk çizgi 333 olsa 2. çizgi 666 yapar. benimki 2. çizgi nin altında. 600 filan olmuyo mu o değer.

en garantilisi gauge menüsünden bakmak
  • arkadaşlar merhaba benim öğrenmek istediğim yağ değişiminde kilometre mi önemli yoksa zaman mı .Benim 125 binde yağ değişti şu anda 128 binde .130 binde yağ değişimi yapmam gerekiyor fakat tarih olarak şubat ayı gözüküyor ne yapmam gerekir 130 bini mi bekliyeyim yoksa şubat ayında mı değiştireşim SAYGILAR
  • 6 aylık yağ bakımı diye bi olay var ama biz genelde 10 bin de değişiyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafatufekci

6 aylık yağ bakımı diye bi olay var ama biz genelde 10 bin de değişiyoruz

ÇÜNKÜ 10 BİN KM Yİ 6 AYDAN KISA SÜREDE YAPIYORUZ
  • doğrudur
  • 2001 focusuma ankarada sis farı taktırabileceğim ve ucuza mal olcak bir yer arıyorum yardım ederseniz sevinirim...
  • parcacıdan 110 tl ye alıp kendin bile takabilirsin
  • bİDE beNDEN hOORT....
  • arkadaşlar camlar nasıl yeniden programlanıyor.2004 ghia aracım da tek basışta camlar artık sonuna kadar inip çıkmıyor.aç kapat 3-4 sn basılı tut dediler denedim olmadı.
  • kodlama işlemi öyle camı kapatırken uzun süre basılı tutunca kodlanıyor
  • o zaman başka bi sorun var benim camlarda. çok denedim ama olmadı.
  • 42has42 sen sıs farı satıomusun ?? serserihayat nerden alcam ankarada uygun fiyata orjinal sis farını ve nasıl takcam bana bi yardım edin yaw:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt87 -- 27 Ocak 2009; 3:15:56 >
  • focus I sis farı
    http://www.sahibinden.com/ford_focus_sis_fari_tum_focus_i_ler_icin_direk_takilabilir-63WQQaXQQ10377152WQQpXQQdisplayitem
    bağlamasında bir sorun yok aracın tesisatı hazır zaten farın kablolarını araçtaki sis farı kablosuna bağlıyorsun sis farınıda güzel sabitliyorsun bitti gitti :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafatufekci

focus I sis farı
    http://www.sahibinden.com/ford_focus_sis_fari_tum_focus_i_ler_icin_direk_takilabilir-63WQQaXQQ10377152WQQpXQQdisplayitem
    bağlamasında bir sorun yok aracın tesisatı hazır zaten farın kablolarını araçtaki sis farı kablosuna bağlıyorsun sis farınıda güzel sabitliyorsun bitti gitti :D

tabi fiyat uygun gelirse ürün visteon orjinal ford sis farı içinde ampul kapak tozluk ayak panjur set

• bana biraz daha uygun bi fiyat versen yaw ogrenciyim o kadar para vermem zorlar beni:( ankarada birisi 90 a bıraktı visteon marka sadece panjur yok onuda kestir dedi ama ben sizden almayı tercih ederim sonucta burda bısıler paylasıyoruz yapın bana bi güzellik:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt87 -- 28 Ocak 2009; 0:43:17 >
  • bilen ford focus dostlarından lütfen yardım; 2005 ford focus aracım 2 gündür, 3. vitese takıp gaz pedalına bastığımda 1-2 saniye sanki hani derizya benzine pislik denk gelmiştir diye işte öyle bişey hiç irkilme ve titreme olmasada biran (1-2 saniye) duraksayıp hantallaşıyor, hızlanmada bir sorun yok, en son bu sorunu görünce dün özellikle bastım 3. viteste 100-120 km/h ulaştım, acaba nedendir, bu sorun olduğundan buyanada dikkat ettim devir göstergesi rölanti 1'in altına düşmüş, dahada 3 aylık fordcuyum pek anlamıyorum arabnın dilinden, bilenlerden bir yorum bekliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozkurt87

bana biraz daha uygun bi fiyat versen yaw ogrenciyim o kadar para vermem zorlar beni:( ankarada birisi 90 a bıraktı visteon marka sadece panjur yok onuda kestir dedi ama ben sizden almayı tercih ederim sonucta burda bısıler paylasıyoruz yapın bana bi güzellik:)

is farı 40 liradan desem ki visteonlar 45 felan çifti 80 lira
    h1 ampul çifti 7 lira
    arka kapaklar piyasada ben bulamamıştım çifti 25-30 lira
    ampullerin bağlanıp ayarlanma işciliği bir elektrikçiye gisten 15-20 liradan az iş yapmıyolar
    sis farı için panjur 20-30 lira

bağlamasıda çok basit elekttrikçiye bile gerek duymayacaksın +______
    işcilik hariç toplam en az 150 lira
    öğrenci için tuzlu olabilir ona diyecek yok

• bende visteon sisler ve ampuller var gerisi için ne kadar istersin abicim??
  • arkadaşlar dün bir elektrikçiye gittim pedalların olduğu yere kapıların açıldığında yanan lambalardan elektrik çekerek led takabilirmisin diye sordum adam bana bole bişi yaparsan araca zarar verebilirsin sigortalarda hasar oluşur dedi sizin fikirleriniz nedir??
  • arkadaslar bugun arabaya bayagı bişiler yaptırdım.
    cam nikelajı
    kapı nikelajı
    plakalık lambalarına beyaz led
    egsoz baslığı
    ayak altına ve bagaja beyaz ledler
    plakalık çerçevelerinin nikelajlı ince çerçeve ile değiştirilmesi

ayak altındaki ledler aracın içindeki ışıklara uyum saglamadı onlarada led takmayı düşünüyorum.

yarın sabah sonaxa vercem boya koruma ve detaylı iç temizlik yaptırıcam
    yaptırmak istediğim bi kaç şey kaldı bunlarda kapı çıtaları ve marşpiyerlerin boyanması, sis farı ve xenon. bunları da yaptırınca fotografları koyarım:)

Var mı başka fikirleriniz:) Aracım 2001 focus ghia hb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt87 -- 29 Ocak 2009; 23:42:33 >
  • 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.