Şimdi Ara

FORD FOCUS ZETEC-S ile ilgili bilgi ve deneyimlerinizi baylaşalım.(eski kasa) (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.682
Cevap
8
Favori
437.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bozkurt87 foto ekleye bilirmisin merak ettim aracını
  • kader utansın zararına satacak değiliz ya :D
  • yalnış anladın ilanı direk yapıştırmışsın ya ona dedim ben
    quote:

Orjinalden alıntı: mustafatufekci

kader utansın zararına satacak değiliz ya :D
  • arkadaşlar; antalyada işini iyi yapan ve hesaplı bir ford özel servis arıyorum, focusuma 45 bin bakımı yaptıracam, kaça patlar acaba...
  • Merhaba,
    2.0 GHİA focusumun motor suyunu inanılmaz şekilde eksiltiyor.Düşünün 2 haftada boşalıyor yattığı yerde.Servise gittik, devirdaim değişirken bakıldı sorun yok.Borularda vs. de sorunsuz.LPG beyninin oralardan akıntı olduğu tespit edildi.Aracın lpg'si şafak otogaz da yapıldı.Sahibi Asım Bey'i aradım durumu izah ettim.Konuyu teknik olarak anlattı.Ya kelepçeler sıkılacak (gevşemiş olabilir) yada beyin değişecek dedi.Beyin deyince beynimden kaynar sular dökülüyor malum masraf:
    Ama işi bilen yerde yaptırıp, hakiki esnafla muhatap olmanın keyfide burada başlıyor;
    -peki Asım bey bu beynin değişimi bize neye mal olur, garanti falan olmaz mı?
    -garantiden tabi, istediğin zaman gel değiştirelim.

Olay budur.Garantiden parça değiştirmemek için dokuz takla atanların yanında böyleleride varmış.Teşekkür ediyorum kendilerine

• Aman trigerim ne alemde korkusu olmadan aracımı kullanabilmeni bedeli;

2001 2.0 focus ghia 90.000 bakımı (86,500 km'de)

100 tl triger set + v kayışı gergisi
    20 tl v kayışı
    60 tl devir daim
    27,5 organik antifiriz
    100 işçilik
    _______
    307,5
  • Fotoları yarın çekip eklicem araç bugun sonaxtan çıktı içi sıfır gibi olmuş dışınada cila attılar:D
  • Uzun bir aradan sonra burada olmak gerçekten çok güzel.Mehmet bey bu arada işlem tamam olmuş ayrıca teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bülent Şengönül -- 31 Ocak 2009; 21:43:29 >
  • yukarda 90.000 bakımı için verdiğim bilgilere düzeltme;
    devirdaim yan sanayi oldğu için araca uymaış, ustada üstündeki orjinalde sorun olmadığı için değiştirmemiş.Gerektiğinde trigeri sökmeden değiştirebilrim zaten dedi.
  • gelmedi fotolar
    quote:

Orjinalden alıntı: bozkurt87

Fotoları yarın çekip eklicem araç bugun sonaxtan çıktı içi sıfır gibi olmuş dışınada cila attılar:D
  • kusuruma bakmayın fotograf makinasına arkadaş el koydu getirmesini bekliyorum:D
  • ya bi sorum olcak... Hb araçlardaki 3. stop lambasına focus yazcam. Nasıl yazılacağını anladım ama bi türlü sökemedim.. Vidaları açrım ama lamba içerdeki sisteme bağlı ve dışarı çıkmıyor nasıl yapabilirim Acillll yardım lütfennnn!!!
  • 45 bin bakımı ford özel servis;ford focus collection 2005 model
    5 lt yağ,
    yağ filtresi,
    hava filtresi,
    benzin filtresi,
    polen filtresi,
    4 buji,
    kartel tıpası,
    temizleme spreyi,
    toplam:180 TL
  • Sonunda resimleri koyuyorum

• tek tek koymak zorunda kaldım

• içerden bi kare

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt87 -- 5 Şubat 2009; 6:40:44 >
  • ayak altlarına taktırdıgım ledler

• bu da sonuncusu yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum yukarda yaptırmak istediklerimin listesini yamıştım

• maşallah güzel görünüyor, güle güle bin
  • bozkurt87 şu nikelaj kapı kollarının fiyatı nedir acaba.hazır yapmışken kapı yanlarındaki koruma çıtalarınıda nikelaj yapsaydım daha güzel olmazmıydı.
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.