Şimdi Ara

FORD FOCUS ZETEC-S ile ilgili bilgi ve deneyimlerinizi baylaşalım.(eski kasa) (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.682
Cevap
8
Favori
437.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkür ederim ilginiz için. inşallah vardır. butonları istemiyorum sadece çerçeve istiyorum(gri renkte).şimdiden teşekkürler...
  • bu yan çıtaları boyatsam diyorum, bana kaça mâl olur acaba???
  • focusda yan çıtalar sökülmüyor sökülsede yapıştırma olduğundan özelliğini kaybediyor üstünden boyatabilirsiniz buda buda pek uyum sağlamaz boyacınıza kalmış bu..
    quote:

Orjinalden alıntı: tiner

bu yan çıtaları boyatsam diyorum, bana kaça mâl olur acaba???
  • quote:

Orjinalden alıntı: enks

hocam hepsine baktım diyebilirim o çerçeveyi satan kimse yok. ankarada hafta içi yıldız sanayi sitesinden çıkmasına baktım hepsi rezil vaziyette. orjinal sıfırınıda bulamadım. bildiğiniz bir yer varsa link atarmısınız?

parçacılarda bu mal direk bulunmuyormuş özel sipariş üzerine getiriliyormuş henüz fiyat alamadım ama böle..
    ankara da şaşmazda ve yeni sanayide kartal otomotiv war buradan sipariş edebilirsin...
  • teşekkür ederim hocam ilginiz için. dediğiniz parçaçılara bu hafta uğrarım. tekrardan teşekkür.
  • sorun deyil arkadaşım hiç bişi yapmadım inşallah alırsın parcanı ucuza..
  • arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım , 2004 focus collection aldım , bir sorum olacak araç malum 5 yaşına geldi ama triger km sini doldurmadı ne yapmalıyım yıl olarak 5 yıl ama km olarak 50 binde bile değil araç değiştirmelimiyim beklemelimiyim ? birinden duymuştum takılan 2. triger ilki gibi olmaz dikkat et demişti
  • Arkadaşım hoş geldin.bende trigerin 90.000 km'de değişmesi gerektiğini düşünenlerdendim.Yani zaman kavramından ziyade yapılan yl ile hareket edilmeli diyordum.Ama yaptığımız görüş alışverişleri sonrasında ban amaliyetinin maksimum 200 lira olacağını bildiğim bir işlem için zorlamamak gerektiğine kanaat getirdim ve 86500'de değiştirdim.bence imkanın varsa değiştir.Zira triger korkulu riya haline geliyor bir süre sonra.Allah muhafaza sonuda hayır olmaz.

Bu arada benim focus'un gaz teli koptu yauw.Nasıl iş anlamadım.Lada'da bile koparamamıştım. Herhalde 2000 motor ondan
  • tabi dip pedal dip pedal ondan bende çok tırsıyom bi gün kopacakda yolda kalacaz diye
  • arkadaşlar merhaba 2005 ten beri süren bir topic görünce focus üzerine çok sevindim. benimde 2005 model focus comfort'um var. aracım orjinal boya falan yada değişen parça yok ama çevremdeki insanlar hep soğuk bakıyor beni de neredeyse soğutacaklardı. size bir soru sorayım dedim aracımın marşbiyellerinde çizikler var sağ taraftakinde artı olarak birde taş izi var yaptırayım diyorum değeri düşer orjinalliği bozulur diyorlar karar veremedim ne yapmalıyım sizce?
  • arkadaşlar merhaba.

2000 model 72.000 km'de focus ghia 1.6 satın aldım.focuslarda triger kayışı kaç kmde bir yada kaç yılda bir değiştirilmesi gerekiyor?

bilgi verirseniz çok memnun olurum.
  • yetkili servisler araçda ekpertiz raporu hazırlarken tampon ve marşpiyelleri dikkate almıyorlar...
    gözüne batıyorsa düzeltmekde fayda var.

quote:

Orjinalden alıntı: sinan_44

arkadaşlar merhaba 2005 ten beri süren bir topic görünce focus üzerine çok sevindim. benimde 2005 model focus comfort'um var. aracım orjinal boya falan yada değişen parça yok ama çevremdeki insanlar hep soğuk bakıyor beni de neredeyse soğutacaklardı. size bir soru sorayım dedim aracımın marşbiyellerinde çizikler var sağ taraftakinde artı olarak birde taş izi var yaptırayım diyorum değeri düşer orjinalliği bozulur diyorlar karar veremedim ne yapmalıyım sizce?
  • Teşekkür ederim ricconi verdiğin bilgi için. havalar biraz ısınsın marşbiyeldeki çizikleri boyatacağım inşallah. bu arada topicte focus kullanıcıları için ok güzel pratik bilgiler var. yazanların elleri dert görmesin
  • arkadaşlar bana 2000 model chia kitabı gerekiyor elinde olan var ise digital ortamda bana gönderebilirse sevinirim TEŞEKKÜRLER
    ferhattugral75@hotmail.com
  • Slm
    2004 Focus SW 1,6 Comfort Kaç tl eder ve lpg taktırsam şehiriçi kaç tl yakar? cvaplarsanız çok sevinirim
    Simit tüp taktırınca arabanın içine gaz kokusu yayılır mı ve tavsiye edermisiniz bu arabayı almayı
  • bence hemen değiştir. çünkü 90000 km yada 5 yıl hangisini önce tamamlarsan.
    quote:

Orjinalden alıntı: dragic

arkadaşlar merhaba.

2000 model 72.000 km'de focus ghia 1.6 satın aldım.focuslarda triger kayışı kaç kmde bir yada kaç yılda bir değiştirilmesi gerekiyor?

bilgi verirseniz çok memnun olurum.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bugün benim arabanın motor arıza ışığı yandı.Hemen sağa çektim, kağutu açtım.Bir gariplik yok.Sesi, gidşi farklı bir durum gözlemlemedim.Gage menüsünden motor arızası var mı diye baktım.DTC NONE yazıyorsa arıza kodu yok demekmiş internetten öğrendiğim kadarıyla.Bizde de dtn none yazıyordu.Ama arıza kodu yanmaya devam ediyor.Sorularım;
    1-Arıza ışığı yanmasının muhtemel sebepleri nerlerdir ?(Aracın 7000 m'die lpg'li.Gage'de arıza çıkmıyor, bunları dikkate alalım)
    2-Gagede geçmesede bir ışığın yanmasım "devam eden" bir arıza anlamına mı gelir?
    3-Arızayı kendim tespit edebilir miyi? Evet ise nasıl?
    Teşekkürler.

NOT:Araç 2001 MODEL, 2000 GHİA Sedan.
    Yukarıda bir arkadaşım istemiş.Bende elinizde varsa aracın kitapçığını rica edeceğim.Elinde bulunduran arkadaşım gönderebilrse çok memnun olurum.(Gönderebilecek olan arkadaşıma özelden mail adresimi verebilirim)

• bir yakınım için araba bakıyoruz bakmadığımız model kalmadı,
    focusunu satmak isteyen olursa tekliflerini bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karenin -- 1 Mart 2009; 22:02:15 >
  • Merhaba arkadaslar elimde indiglo kadran var binbir guclukle getırttığim kadranı paraya sıkıştığım için kullanmadan samayı düşünüyorm bendeki kadranın linkini aşağıda veriyorum eğer beğenirseniz satabilirim Çok kaliteli ve verdiği renkler çok güzel...

link

http://cgi.ebay.de/Plasma-Tacho-Tachoscheiben-Ford-Focus-Benzin-20-220Km-h_W0QQitemZ200257196045QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item200257196045&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318

• tiner kardeşim lpg ayarlarını kontrol ettir kalibrasyon ayarlarında problem olbilir.
    quote:

Orjinalden alıntı:  tinerMerhaba arkadaşlar,Bugün benim arabanın motor arıza ışığı yandı.Hemen sağa çektim, kağutu açtım.Bir gariplik yok.Sesi, gidşi farklı bir durum gözlemlemedim.Gage menüsünden motor arızası var mı diye baktım.DTC NONE yazıyorsa arıza kodu yok demekmiş internetten öğrendiğim kadarıyla.Bizde de dtn none yazıyordu.Ama arıza kodu yanmaya devam ediyor.Sorularım;1-Arıza ışığı yanmasının muhtemel sebepleri nerlerdir ?(Aracın 7000 m'die lpg'li.Gage'de arıza çıkmıyor, bunları dikkate alalım)2-Gagede geçmesede bir ışığın yanmasım "devam eden" bir arıza anlamına mı gelir?3-Arızayı kendim tespit edebilir miyi? Evet ise nasıl?Teşekkürler.NOT:Araç 2001 MODEL, 2000 GHİA Sedan.Yukarıda bir arkadaşım istemiş.Bende elinizde varsa aracın kitapçığını rica edeceğim.Elinde bulunduran arkadaşım gönderebilrse çok memnun olurum.(Gönderebilecek olan arkadaşıma özelden mail adresimi verebilirim)

• 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.