Şimdi Ara

FORD FOCUS ZETEC-S ile ilgili bilgi ve deneyimlerinizi baylaşalım.(eski kasa) (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.682
Cevap
8
Favori
437.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben kapı kollarını ve cam çıtalatını montaj dahil 70 tl ye yaptırdım. Kapı çıtalarını yapınca çok fazla görüncekti gözüme bi kaç hafta içinde kapı çıtalarını ve marşpiyerleri aracın rengine boyatcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozkurt87

ben kapı kollarını ve cam çıtalatını montaj dahil 70 tl ye yaptırdım. Kapı çıtalarını yapınca çok fazla görüncekti gözüme bi kaç hafta içinde kapı çıtalarını ve marşpiyerleri aracın rengine boyatcam

bu aracın önünde we arkasında siyah çıta bulunmadığından yan kapı çıtalarının boyanması yakışabilir yada çıta iptali güzel olurdu.. ama araç temize benziyor
  • arac temiz valla 2001 model daha boya yok masallah:) yürürüde çok iyi.. aldığım adam ii bakmış saolsun
  • ARKADAŞLAR MERHABA.

FORUMDA DAHA YENİYİM. BU SORUM DAHA ÖNCE SORULMUŞ OLABİLİR. (BEN ARADIM AMA KARŞILAŞMADIM DAHA (2 SAAT ARADIM))

ARABAM 2005 GOLD COLLECT. 1.6İ FOCUS. (ESKİ KASA)

YAKLAŞIK 2 HAFTADIR ÇOK GÜRÜLTÜLÜ ÇALIŞMAYA BAŞLADI. ARADA BİR KAÇKEZ ESKİ AYARINDA SESSİZLEŞTİ AMA TEKRAR SES YÜKSELDİ. ARABA ISININCA BİLE AYNI SES DEVAM EDİYOR.ÖYLEKİ BU SES DİZEL MOTORLA AYNI DÜZEYLERDE. RAHATSIZ EDİCİ. USTAYA GİTTİM BİR ANLAM VEREMEDİ( TABİ USTAYA GİTTİĞİMDE SES AZALMIŞTI :)). BU ARADA BAYKAN MARKA LPG SİSTEMİ TAKILDI 6 AY ÖNCE.

SOĞUKTANDIR DEDİM AMA AŞIRI OLMASI BENİ KORKUTTU.

BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR BANA YADIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNECEĞİM.
    ARABAMDAN SOĞUMAK İSTEMİYORUM:(

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
  • aracı soğuk günlerde lpg de mi çalıştırıyosunuz.. lpg beyninde bir sorun olabilir bu düzeltilebilir... en iyisi soğuk günlerde benzinde 8 9 dk çalıştırmak sonra dewam etmek...
  • Bu araca normal bir lpg takılmamıştır herhalde.Sıralı sistemlerde de önce benzinde çalışıp sonra lpg'ye geçtiğine göre bundan kaynaklanmıyordur.
    Sorunun lpg'den olup olmadığını anlamak için aracınızı bir müdet benzinde kullanın.Ses devam ediyorsa lpg'den olma ihtimali düşüktür, kesilirse lpg'yi servisine bir gösterin derim.İstanbulda olsanız sizi bir ustaya yönlendirirdim.
  • ARKADAŞLAR BU GÜN LPG SERVİSİME GİTTİM O GAZ ENJEKTÖRLERİNDEN KAYNAKLANAN BİR SES DEDİ. BAYKAN MARKA LPG SİSTEMİNİN BU TÜR SORUNLARI OLUYORMUŞ SÜREKLİ. BU YÜZDEN BİR KAÇ ARABAADAN SÖKTÜRÜP DEĞİŞİK NMARKA TAKTIK DEDİLER.

ALP2828(TEŞEKKÜRLER) HERGÜN ZATEN O ŞEKİLDE YAPIYORUM. ARABAMIN YALAŞIK 5 DAKİKA ISINMASINI BEKLERİM SONRA GAZA GEÇİRİRİM.

TİNER( TEŞEKKÜRLER) ARKADAŞIMIN DEDİĞİ GİBİ YAPTIM. ASLINDA GAZIM BİTTİĞİ İÇİN MECBUREN BÖYLE OLDU. VE ARABADA Kİ SES ÇOK BELİRGİN ŞEKİLDE DÜZELDİ( AZALDI)

USTAM YAPABİLECEĞİMİZ BİR ŞEY YOK DEDİ. BENDE MECBUREN İNANMAK ZORUNDA KALDIM. YAZIN TAKTIRDIĞIM SERVİSE GİDİP KOMPLE BİR REVİZYONDAN GEÇİRECEĞİM. OLMADI SİSTEMİ DEĞİŞTİRECEĞİM.

ARKADAŞIMIN ARABASINDA DA BİE LPG VAR AMA ARABANIN ÇALIŞTIĞINI BİLE ANLAMAK ZOE OLIUYOR ÇOĞU ZAMAN.

NE YAPALIM SAĞLIK OLSUN.

İLGİLENEN ARKADAŞLARA GERÇEKTEN ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

ARIZASIZ BOL KEYİFLİ SÜRÜŞLER DİLERİM HEPİNİZE :)

• quote:

Orjinalden alıntı: reltan

ARKADAŞLAR BU GÜN LPG SERVİSİME GİTTİM O GAZ ENJEKTÖRLERİNDEN KAYNAKLANAN BİR SES DEDİ. BAYKAN MARKA LPG SİSTEMİNİN BU TÜR SORUNLARI OLUYORMUŞ SÜREKLİ. BU YÜZDEN BİR KAÇ ARABAADAN SÖKTÜRÜP DEĞİŞİK NMARKA TAKTIK DEDİLER.

ALP2828(TEŞEKKÜRLER) HERGÜN ZATEN O ŞEKİLDE YAPIYORUM. ARABAMIN YALAŞIK 5 DAKİKA ISINMASINI BEKLERİM SONRA GAZA GEÇİRİRİM.

TİNER( TEŞEKKÜRLER) ARKADAŞIMIN DEDİĞİ GİBİ YAPTIM. ASLINDA GAZIM BİTTİĞİ İÇİN MECBUREN BÖYLE OLDU. VE ARABADA Kİ SES ÇOK BELİRGİN ŞEKİLDE DÜZELDİ( AZALDI)

USTAM YAPABİLECEĞİMİZ BİR ŞEY YOK DEDİ. BENDE MECBUREN İNANMAK ZORUNDA KALDIM. YAZIN TAKTIRDIĞIM SERVİSE GİDİP KOMPLE BİR REVİZYONDAN GEÇİRECEĞİM. OLMADI SİSTEMİ DEĞİŞTİRECEĞİM.

ARKADAŞIMIN ARABASINDA DA BİE LPG VAR AMA ARABANIN ÇALIŞTIĞINI BİLE ANLAMAK ZOE OLIUYOR ÇOĞU ZAMAN.

NE YAPALIM SAĞLIK OLSUN.

arkadaşım inşallah aracını en iyi şekilde en ucuza yaptırırsın..

• reltan arkadaşım rica edrim.Beim aracımda lpg'li ve 2000 motor.(Şükür Allahıma 6000 m'dir bir sıkıntımız yok.Su eksiltmişti o da boruların kelepçelerini sıktılar geçti.) LPG'de sistem ve yaptırdığın servis çok önemli.İstanbulda olsaydın sana kendi yaptırdığım yeri tavsiye edebilirdim.Üç kuruş az olsun deme, gerekirse sistemini değiştir.Zararı olmaz.Nede olsa mal canın yongasıdır.Kazasız sürüşler
  • taktırdığın yer yardımcı olmazsa ankarada bir yer tavsiye edebilirim her türlü garanti weriyorlar...
    quote:

Orjinalden alıntı: reltan

ARKADAŞLAR BU GÜN LPG SERVİSİME GİTTİM O GAZ ENJEKTÖRLERİNDEN KAYNAKLANAN BİR SES DEDİ. BAYKAN MARKA LPG SİSTEMİNİN BU TÜR SORUNLARI OLUYORMUŞ SÜREKLİ. BU YÜZDEN BİR KAÇ ARABAADAN SÖKTÜRÜP DEĞİŞİK NMARKA TAKTIK DEDİLER.

NE YAPALIM SAĞLIK OLSUN.

• arkadaşlar yağ değişimde tam sentetik yağ mı kullanayım saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: fero1616

arkadaşlar yağ değişimde tam sentetik yağ mı kullanayım saygılar

fordların fabrika çıkışlarında 5-30 castrol yağ kullanılıyormuş haberiniz olsun..
  • FMY marka bir motor yağı var piyasada.Sanırım otosan üretimi, servislerde de bundan kullanıldığı söylenmişti.ben ondan kullandım son seferinde.3500 km yaptım şehir içinde ve yağın rengi bile değişmemiş halen.Fena değil gibi geldi bana.Fiyatıda diğerlerine göre bayağa farklıydı.İsterseniz ona bir bakın.Sonuçta sınırlarda kullanmıyorsanız (10.000 km gider deyip 9999'a kadar kullanmıyorsanız anlamında) benim gibi maksimum 7000-7500 de değiştiren bir araç sahibiyseniz fazlasıyla yeterli olur.
  • 7000 7500 çok az arkadaşım yağ dediğin en az bi 15000 gidecek castrol 5-30 almayı düşünüyorum kitapçıkda da fabrika çıkışı 20000 gider diyor ama o kadar kullanılmaz tabiki..
  • arkadaşlar teşekkürler bilgileriniz için fakat bu castrol yağ tam sentetik mi yoksa normal mı kullanmam gerekir şimdiden TEŞEKKÜRLER SAYGILAR
  • famy yi ben kullandım 10000 km oldu çok memnunum. herhelde bir 10000 daha götürür.
    quote:

Orjinalden alıntı: tiner

FMY marka bir motor yağı var piyasada.Sanırım otosan üretimi, servislerde de bundan kullanıldığı söylenmişti.ben ondan kullandım son seferinde.3500 km yaptım şehir içinde ve yağın rengi bile değişmemiş halen.Fena değil gibi geldi bana.Fiyatıda diğerlerine göre bayağa farklıydı.İsterseniz ona bir bakın.Sonuçta sınırlarda kullanmıyorsanız (10.000 km gider deyip 9999'a kadar kullanmıyorsanız anlamında) benim gibi maksimum 7000-7500 de değiştiren bir araç sahibiyseniz fazlasıyla yeterli olur.
  • arkadaşlar focus 1 aracımdaki teyp kısmındaki çerçeve boyası aktı. boyatmanın pek sağlıklı olmayacağı söylendi. sadece bu çerçeve bulunabilirmi? araç collection gri renkli çerçeve...
  • rekalm olmasın ama internet üzerinden satış yapılan sitelere bakabilirsin oralarda satılıyor..
  • hocam hepsine baktım diyebilirim o çerçeveyi satan kimse yok. ankarada hafta içi yıldız sanayi sitesinden çıkmasına baktım hepsi rezil vaziyette. orjinal sıfırınıda bulamadım. bildiğiniz bir yer varsa link atarmısınız?
  • ozman işiniz zor ben bi parçacımı arayım orjinali sıfırı olmalı bence yrn haber veririm
  • 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.