Şimdi Ara

Ford FUSİON Grup-Paylaşım Kahvesi (50 Yİ GEÇTİK... 67 FUSİON KULLANICISI !!!) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.457
Cevap
59
Favori
420.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar önceden sormustum bi cewap alamadım tekrar sormak istiyorum. bende 2004 model(belki 2005 uyumlu olabilir çünkü 2004 modellerin son haftalarında aldım.) esp falan warmı? abs olduğunu biliyorum ama esp ve diğer elektronik ekipmanların warlığından emin diilim. kullanma klavuzunda war gösteriyor ama aynı klavuzda 6 tanede hava yastıgı gosterilmiş kafam iyice karıştı lütfen bir cewap.
  • Klavuz full modeller için yazılmış ayrıyeten İngilizce'den direk çeviri yapılmış. Bundan dolayı burada piyasaya sürülen modellerle farklılıklar içeriyor.
  • fusion un 1.4 dizel ve 1.6 dizeli arasında ekonomi ve performans açısından ne kadar fark var . ikisini de kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum.
    focustaki 1.6 dizel motor bundan farklı mıdır?
  • 1.6L Duratorq TDCi 5-ileri manuel 109HP Focus

1.6 Duratorq TDCi 5-ileri manuel 90HP Fusion
  • 1.6
  • 1.6 ve 2.0 Fusion 4x4

Ford FUSİON Grup-Paylaşım Kahvesi (50 Yİ GEÇTİK... 67 FUSİON KULLANICISI !!!)

• Bu araçlar niye buradaki satılmaz SUV 4x4 bu araç bence tutar. fiyatta 40 ı geçmez.

• bunlar bambaşka araçlar.
    burdaki fiestadan uyarlama . hatta ismi fiesta olarak kalsa bile olurdu.
  • Evet Fiesta Şase üzerine yapılandırma denebilir. Fakat güzel bir uyarlama 4x4 stili. youtube de ford ecosport 4x4 diye araştırınca bir sürü videosu da var. Güney Amerika da epey yaygın. Best Buy car bile seçilmiş.
  • Arkadaşlar aracımı sattım ve otomatik vites fusion almayı düşünüyorum. 2004-2005-2006 modellerine bakıyorum.Bu araçlar hakkında hiç bilgim yok.

Piyasası nedir?

Memnun olmadığınız yönleri nedir?

Kronik sorunları var mı?

Alırken nelere dikkat etmem gerekli?

Aracını satan var mı? :)

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • Otomatik vitesler bildiğim kadarıyla benzinli. Biraz fazla yakar.
  • ben de alıcı olmuştum bir dönem . 2004 model 50 000 km altındakiler 18 000 ytl den başlıyordu , etiket fiyatı.
    öğrendiğime göre suspansiyonların sertliği dışınca ciddi eleştiri konusu olan bir durum yokmuş,
  • Forumu biraz incelerseniz tüm cevaplara ulaşacağınıza eminim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lebu

ben de alıcı olmuştum bir dönem . 2004 model 50 000 km altındakiler 18 000 ytl den başlıyordu , etiket fiyatı.
    öğrendiğime göre suspansiyonların sertliği dışınca ciddi eleştiri konusu olan bir durum yokmuş,

50000 km altında bulsam 19000 ede alırım şuan aslında. Ben Ankaradayım ve internette fiyatlar uçuk.
  • 2004 model düz vites aracımı 18500'e verdim bugün. Araç 40.000'deydi. Kaçırdınız gül gibi arabayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

2004 model düz vites aracımı 18500'e verdim bugün. Araç 40.000'deydi. Kaçırdınız gül gibi arabayı

Demek sattınız gül gibi Fusion 'u. Hayırlı olsun...
  • quote:

2004 model düz vites aracımı 18500'e verdim bugün. Araç 40.000'deydi. Kaçırdınız gül gibi arabayı

otomatik olsaydı üzülürdüm inan ama zaten otomatik almak için 2004 Clio Hb 1.4 16v aracımı 29000 km sattım.
  • Sağol ayhan1095 hocam, aracımdan son derece memnun olmama rağmen daha büyük bir araç almak üzere sattım. Bununla beraber topiğe uğramaya devam ederim. Ne de olsa ilk gözağrımız

@jordan83; otomatik yazdığını gördüm hocam, ben genele yazmıştım
  • quote:

elden mi sattınız, forumda bahsi geçmedi sanki hiç.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.