Şimdi Ara

Ford FUSİON Grup-Paylaşım Kahvesi (50 Yİ GEÇTİK... 67 FUSİON KULLANICISI !!!) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.457
Cevap
59
Favori
420.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fusion ların dizel olanları çok hoşuma gidiyor ama bagajlarının küçük olması canımı sıkıyor tam olarak kaç lt biliyor musunuz?
    (Aile aracı arıyorum ve altının yüksek olması hoşuma gitti)
  • 335 litre. Ama bagaj üst kapak(iç) kaldırılarak bu hacim arttırılabilir. Aynı zamanda arka koltuklar asimetrik katlanabiliyor. Bu da bir avantaj.
  • Teşekkürler ...
  • Aslında yaşım 18 fakat ÖSS belasından dolayı kursa yazılamadım.Haziran'da yazılacağım inşallah.Mahallede bir kaç tur atıyorum arada.(1.6 I 2004 Ekleyebilirsin.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayhan1095

Forumda kaç kişiyiz.
    Sorunlarımızı paylaşalım.
    Organize olalım.
    Fusioncular buraya...

1.ayhan1095 1.6 2008 TDCI
    2.35mmutlu35 1.6 2006 TDCI
    coolfire 1.6 I 2004 (fahri üye :)
    3.erdalonline 2005 TDCI
    4.sky_dive 1.6 2006 TDCI
    5.TekBozok 1.6 2006 TDCI
    6.digiterdal 1.6 I 2004
    7.smurf1971 1.4 2005 TDCI
    8.umiterkan 1.6 2006 TDCI
    9. obekdas 1.4 2006 TDCI
    10.mertkaan29 1.6 2007 TDCI
    11.mercan_b 1.4 2006 TDCI
    12.nocturneox 1.4 2005 TDCI
    13[chamur]KİNg 1.6 O/V 2008
    14.yndm 1.6 I 2004
    15.basakmurat 1.6 2006 TDCI
    16.prerogative 1.4 2005 TDCI
    17.ozanCB 1.6 I 2004

Güncel FUSIONCULAR :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan1095 -- 5 Ekim 2008; 1:11:24 >

• Artık paylaşım kahvesiyiz. Sorunlara da çare bulalım. Muhabbete de burada buluşalım.
  • 3 seneyi geçti arabayı alalı.Kaportanın üstünde boya atması başladı.Bayağı da göze çarpıyor.Nasıl düzelir acaba ?
  • Bir servise danış istersen. Bu araçlarda boya garantisi normal garantiden daha uzun sürüyor. Benim eski Fusion siyah ve 5 yıl boyunca çoğunlukla güneş altında kaldığı halde böyle bir şey olmamıştı. Senin araçta ki durum bence normal değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzanCB

3 seneyi geçti arabayı alalı.Kaportanın üstünde boya atması başladı.Bayağı da göze çarpıyor.Nasıl düzelir acaba ?

Anti korozyon ve boya garantisi diye bir şey oluyor bazı araçlarda 12 yıla kadar çıkıyor bu garanti kardeşim ama sizinkinde kaç yıl bilmiyorum. En iyisi arkadaşın da dediği gibi servise sormak. Buyur numarası kardeşim; 0 (222) 335 10 10
  • quote:

Orjinalden alıntı: djinn_inc

quote:

Orjinalden alıntı: OzanCB

3 seneyi geçti arabayı alalı.Kaportanın üstünde boya atması başladı.Bayağı da göze çarpıyor.Nasıl düzelir acaba ?

Anti korozyon ve boya garantisi diye bir şey oluyor bazı araçlarda 12 yıla kadar çıkıyor bu garanti kardeşim ama sizinkinde kaç yıl bilmiyorum. En iyisi arkadaşın da dediği gibi servise sormak. Buyur numarası kardeşim; 0 (222) 335 10 10

Çok teşekkür ederim.Bir arayayım
  • Aracımın arka camındaki rezistans çizgilerinden 2 tanesi çalışmıyor.
    Bu çizgilerin tamiri varmı yoksa yeni bir cam almak zorundamıyım.

Şimdiden teşekkürLer
  • Selam Arkadaşlar, daha önce sözünü ettiğim Michelin Energy Saver lastiklerle süpansiyon % 10-15 nispetinde yumuşadı ve en önemlisi yakıtta iddia edildiği gibi gerçekten de % 10'a yakın bir tasarruf sağladı. dağ yollarını kullanmama rağmen ortalama 4.0 civarında yakıt harcadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TekBozok

Selam Arkadaşlar, daha önce sözünü ettiğim Michelin Energy Saver lastiklerle süpansiyon % 10-15 nispetinde yumuşadı ve en önemlisi yakıtta iddia edildiği gibi gerçekten de % 10'a yakın bir tasarruf sağladı. dağ yollarını kullanmama rağmen ortalama 4.0 civarında yakıt harcadı.

İyiymiş. Benim de bu Hankook tan sonra düşündüğüm lastikler.
    Birde ben 29 a 32(ön-arka) kullandım servisin önerisiyle ilk 5 ay. Geçen hafta uzun yola gitmeden gösterdim 29 a 28 yaptılar. Araba biraz yere yaklaştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan1095 -- 11 Ekim 2008; 9:15:37 >
  • Daha önce araba arayış sürecimde en yakın baktığım Fusion olduğu için bu topiğe yazmıştım..

Araba arayış sürecimi 2001 Renault Scenic alarak sonlandırdım..
    sıfır fusion beni parasal olarak biraz zora sokacaktı.
    ikinci el fusionlarıda gereğinden fazla pahalı bulduğumu söylemeliyim.

Gerçi araba arayış-alım sürecimde scenicle hiç ilgilenmemiştim.
    Ama tanıdık bir galeriye girdim. Bi Fusion vardı 2006 ve 23,5 istiyordu.. Sıfırını 25,500 kadar bulmuş olan ben bu ikinci el fusionla fazla ilgilenmedim ve bir anlık scenice bakmam neticesinde galeriden scenici almış (aldırılmış) olarak çıktım.

10-15 günlük scenic kullanıcısı olarak pek şikayetim yok..

Fakat itiraf etmeliyimki nerde fusion görsem içim cız ediyor...

Sanırım ben bu son makyajlı kasalara vuruldum..

şimdiye kadar kasasından ötürü 3 arabaya hasta olmuşumdur..

56 Chevy - 84 Nikelaj tampon şahin - 94 Eskort HB - 2009 fusion Lux

inşallah başka bahara
    :)

• Arkadaşlar,

Lastiklere ne kadar hava vuruyorsunuz ve randıman durumu nedir? Bu konuda daha evvel de soru sordum ama cevap gelmedi, bu konuda cevapları bekliyorum. ve de bu konuyu tartışmaya açmak istiyorum. Kalın sağlıcakla....
  • En temizi ön ve arkaları 32 yapmak bence. Kapı içinde bir sürü değer yazıyor(yüksek basınç) ama o zaman araç çok sertleşiyor.
  • Araba önden çekişli olduğu için, ön lastiklerin havasının daha fazla olması tavsiye ediliyor. Kapı içindeki değerler de o yönde. Ancak optimum değeri bulmakta zorlanıyorum. Ön:34 arka :32 yaptım. En ufak kasiste rahatsızlık artıyor. ön: 32 arka :30 yapıyorum bu sefer de kapılardan ses geliyor. Diğer arkadaşlar da durum nedir ? cevaplarınızı bekliyorum... Açıkçası problemler 20.000 km den sonra mı başlıyor diye de sormadan edemiyorum. Bu konudaki tecrübelerimizi paylaşalım. Kalın sağlıcakla....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertkaan29

Araba önden çekişli olduğu için, ön lastiklerin havasının daha fazla olması tavsiye ediliyor. Kapı içindeki değerler de o yönde. Ancak optimum değeri bulmakta zorlanıyorum. Ön:34 arka :32 yaptım. En ufak kasiste rahatsızlık artıyor. ön: 32 arka :30 yapıyorum bu sefer de kapılardan ses geliyor. Diğer arkadaşlar da durum nedir ? cevaplarınızı bekliyorum... Açıkçası problemler 20.000 km den sonra mı başlıyor diye de sormadan edemiyorum. Bu konudaki tecrübelerimizi paylaşalım. Kalın sağlıcakla....

ön 29 arkalar 28.
    Problem yok
  • Merhaba arkadaşlar
    2005 fusion 1.4 TCDI ASM triptronik vites aracımı 1 ay oldu alalı
    araç rolantide (dururken) (vites D de ve Klima açıkken daha özellikle daha fazla) titriyor.
    Servis triptronik viteste boşluk oluyor normal fln dedi.
    Ben bişeyi farkettim araç düşük devirlerde cok verimsiz ve zar zor 125km/h e çıkıyor daha hızlı gitmiyor.
    Araç 95.000km'de ama çok temiz. Motor ya da aksamlarda garip ses fln yok.
    Acaba injeksiyon sisteminde bir arıza var da pistonun biri düzgün çalışmayıp aracın senkronik çalışmasını mı etkiliyor.Anlamadım.?
    Bi görüşü olan varsa yazsın lütfen
    Teşekkürler
  • Ön 30 arka 30 yapınız stepneyi unutmayınız.Ön ve arka lastiklere farklı basınçta hava vurulması şehir efsanesidir. <Sonuçta aynı lastik değilmi. Araç çok yüklü ise 5 yolcu tam dolu bagaj gibi 2ps artırınız tamam.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.