2. el fusion almayı düşünüyorum bütçem 20 milyar tl civarı ama boyum 1.90 civarı rahat edermiyim + başka araba öneriniz varmı boyum için
Boyum 1.94 ve Fusion'u 5 yıl kullanan biri olarak boy sorun olmaz diyorum. Hatta tavan açısından diğer araçlara göre çok daha rahat diyebilirim.
ben fiesta kullanıyorum. kayınbiraderim 1.95 boyunda. arabaya rahat rahat oturuyor. fusion ise hiç sorun olcağını sanmam.
Benim kış lastiği ile ilgili bir sorum olacak: 195/65/15 lastik taksak bi sorun olur mu bizim lastik yanakları 60 malum. Hesapladım % 3 ten küçük değişimlerde problem yok deniyor fakat 3,1 gibi bir şey çıkıyor. İkinci el lastikleri aldım bu ara yanii biraz da kullanmaya mecburum. Bugün arabamı da yıkadım mutluyum:)
Ford Fusion da ne zaman kasa değişikliği olur dersiniz?
quote:
Orjinalden alıntı: tehos74
Ben de aynı soruyu sorayım ??? Umarım yakında olmaz :(
Kışlık bakım gerekli mi sizce...Km bakımı hariç.
quote:
Orjinalden alıntı: ayhan1095
quote:
Bence en geç 1 yıl içinde olur. Mondeo yenilendi, Focus ciddi makyaj geçirdi, C-max makyajlandı, Fiesta yenilendi, şimdi sıra Fusion'da diye düşünüyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Energetic
quote:
quote:
Bence en geç 1 yıl içinde olur. Mondeo yenilendi, Focus ciddi makyaj geçirdi, C-max makyajlandı, Fiesta yenilendi, şimdi sıra Fusion'da diye düşünüyorum.
Görüntü o yönde tabi :(
Ford arçlar 7 yılda bir kasa değiştirir. 3 yıl var daha
fusion yenilenmeyecek bence...yenilenmesin zaten.yeni kasalar piyasaya çıktığı anda bizdekilerin değeri düşecek...
Merhaba arkadaslar 2004 1.4 tdci Ford Fusion kullanıyorum benide listeye ekleyebilirsiniz. Sizlerin tavsiyeleri benim için önemli aracınıza hangi motor yağı kullanıyorsunuz ilk defa servis dışında bakım yaptıracam ancak hangi motor yağı daha iyidir araştırma yapmaya zamanım olmadı sizlerin tavsiyelerini bekliyorum. Kalın sağlıcakla. Ankara
Forumda kaç kişiyiz. Sorunlarımızı paylaşalım. Organize olalım. Fusioncular buraya...
Merhaba Arkadaşlar, İlk defa olarak internette bir foruma üye oldum ve bir gruba katılmak istiyorum, tabi kabul edilirsem.
Ramazan Bayramından önce bir adet sıfır Fusion 1.4 TDCİ Urbanite aldım. Araç 2008 model.
Gruba katılırsam soracağım ilk soru sıfır motoru açmak için ne yapılmalıdır. Yaklaşık 4700 km yaptım ve tahminlerime göre şehir dışı 100 km'de 5-5.5 lt civarında yakıyor.
Servis motorun açılması için en az 15000 km yapmam gerektiğini söylüyor. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Forumda kaç kişiyiz. Sorunlarımızı paylaşalım. Organize olalım. Fusioncular buraya...
Merhaba Arkadaşlar, İlk defa olarak internette bir foruma üye oldum ve bir gruba katılmak istiyorum, tabi kabul edilirsem.
Ramazan Bayramından önce bir adet sıfır Fusion 1.4 TDCİ Urbanite aldım. Araç 2008 model.
Gruba katılırsam soracağım ilk soru sıfır motoru açmak için ne yapılmalıdır. Yaklaşık 4700 km yaptım ve tahminlerime göre şehir dışı 100 km'de 5-5.5 lt civarında yakıyor.
Servis motorun açılması için en az 15000 km yapmam gerektiğini söylüyor. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Bende de 2008 1.6 TDCİ var. Aldığın için pişman olmazsın. Güzel seçim. İlk zamanlar aracı çok fazla zorlamamak gerekiyor. Ben aldığımda ilk 15.000 km de lastikleri ön 29 arka 32 yapmışlardı. Sonra 28-29 yaptılar. Yavaş yavaş daha da az yaktığını şehir dışı ort.4.3 lere düştüğünü görebilirsin. Güle güle kullanman dileğiyle hayırlı kazasız belasız sürüşler dilerim...
Merhaba arkadaşlar, 2004 1.6i LÜX aldım. Bende Artık Fusıon' cuyum. Bu arada LPG taktırıcam sizce hangisi en idealidir, bilgi verirmisiniz. Teşekkürler!
ben brc kullanıyorum. gayet memnunum, tavsiye ederim...gerçi nasıl memnun olunur pek anlamam ama şimdiye kadar sorun çıkarmadı ve yakıt tüketimi gayet güzel...ya dizel ya da lpg:)
Arkadaşlar,
Benim araç (2007 1.6 tdci lux) 20000 km ye geldi. 1 ay öncesine kadar gayet memnundum. Zaten forumun önceki sayfalarında da bu durumu belirttim. Ancak son 2 aydır, özellikle bozuk yollarda kapılardan aşırı ses gelmeye başladı. Lastik havalarıyla ilgili olabilir diyerek, değişik kombinasyonlar deneyerek sesi biraz azalttım ama ses halen devam ediyor. Servise getirdim. Kapı lastiklerine sprey sıktılar, bu şekilde boşluğu kapatmaya çalıştılar, 1 hafta iyiydi ama şu an da eskisinden daha fazla ses var.
Bu konuyu tüm üyelere tartışmaya açmak istiyorum. Mümkünse herkes cevaplarını yazsın. Sizler de bu tip bir problem var mı ? Düz yolu kastetmiyorum. Düz yolda maşallahı var son derece konforlu ama , mahalle aralarında durum giderek kötüleşiyor.
Lütfen üşenmeden görüşlerimizi ifade edelim, peşinen teşekkürler, saygılar....
quote:
Orjinalden alıntı: mertkaan29
Arkadaşlar,
Benim araç (2007 1.6 tdci lux) 20000 km ye geldi. 1 ay öncesine kadar gayet memnundum. Zaten forumun önceki sayfalarında da bu durumu belirttim. Ancak son 2 aydır, özellikle bozuk yollarda kapılardan aşırı ses gelmeye başladı. Lastik havalarıyla ilgili olabilir diyerek, değişik kombinasyonlar deneyerek sesi biraz azalttım ama ses halen devam ediyor. Servise getirdim. Kapı lastiklerine sprey sıktılar, bu şekilde boşluğu kapatmaya çalıştılar, 1 hafta iyiydi ama şu an da eskisinden daha fazla ses var.
Bu konuyu tüm üyelere tartışmaya açmak istiyorum. Mümkünse herkes cevaplarını yazsın. Sizler de bu tip bir problem var mı ? Düz yolu kastetmiyorum. Düz yolda maşallahı var son derece konforlu ama , mahalle aralarında durum giderek kötüleşiyor.
Lütfen üşenmeden görüşlerimizi ifade edelim, peşinen teşekkürler, saygılar....
Böyle bir şikayetim olmadı (2008 tdci).14500 km yaptım. Fakat bahsettiğin sorundan arabayı almadan önce haberdar olmuştum. Araba 12000 lerdeyden aynen bende de arka kapıdan ses geliyordu. Yaklaşık 1000 km lik uzun yoldan gelirken ses gelmişti. Şehire geri döndüğümde aracı yıkattım ve ses kesildi.(aracın altında çamur birikmiş sanırsam). Kötü yolda hızlı gidince araba kapılarındaki kilit tertibatı gevşeyip ses yapıyor olabilir.