Şimdi Ara

Ford FUSİON Grup-Paylaşım Kahvesi (50 Yİ GEÇTİK... 67 FUSİON KULLANICISI !!!) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.457
Cevap
59
Favori
420.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: coolfire

Sağol ayhan1095 hocam, aracımdan son derece memnun olmama rağmen daha büyük bir araç almak üzere sattım. Bununla beraber topiğe uğramaya devam ederim. Ne de olsa ilk gözağrımız

@jordan83; otomatik yazdığını gördüm hocam, ben genele yazmıştım

Umarım istediğiniz aracı alırsınız. Topiğe katkılarınızın devamını bekleriz. Tekrar hayırlı olsun.
  • Elden sattım hocam. Forumda ve topikte bahsetmedim. Sadece sahibinden.com a ilan vermiştim.
  • Bende fusion almayı düşünenlerdenim..
    ancak bilene değil, çekene sormak isterim..
    ticaretle uğraşıyorum.. esnafım ama anneme söylemeyin. :)
    şaka bir yana..
    oldum olası Station araba kullanırım.. Binek araba yani sedan kasa hiç işime gelmez..
    bu yüzden bir süredir STW Focusları araştırdım. Çok hoşuma giden keseme göre arabalar bulsamda Yeni üretimlerde, 2009 focuslarda STW olmayışı beni tereddüte götürdü..
    sonra biri fiestayı önerdi..
    sonra benim gözümde Fusion'a takıldı..

Hakkaten kasa tipi özellikleri hoşuma gitti ama bilmiyorum tabi..
    araç dayanıklımıdır. Cidden kullanımı uygunmudur.. Şu an 1 küçük evladım var.. yani çekirdek aile.. o yönden fusion yeter gibime geliyor..
    Teknik Broşürünü incelediğimde ağırlığı veya istihap haddine dair birşey göremedim. 335 Lt. lik bagajıda bana yeter gibi...

Peki 1.4 Turbo Dizel motor yetermi sizce, Comfort seçeneği uygunmudur ?

• quote:

Orjinalden alıntı: zaymins

Bende fusion almayı düşünenlerdenim..
    ancak bilene değil, çekene sormak isterim..
    ticaretle uğraşıyorum.. esnafım ama anneme söylemeyin. :)
    şaka bir yana..
    oldum olası Station araba kullanırım.. Binek araba yani sedan kasa hiç işime gelmez..
    bu yüzden bir süredir STW Focusları araştırdım. Çok hoşuma giden keseme göre arabalar bulsamda Yeni üretimlerde, 2009 focuslarda STW olmayışı beni tereddüte götürdü..
    sonra biri fiestayı önerdi..
    sonra benim gözümde Fusion'a takıldı..

Hakkaten kasa tipi özellikleri hoşuma gitti ama bilmiyorum tabi..
    araç dayanıklımıdır. Cidden kullanımı uygunmudur.. Şu an 1 küçük evladım var.. yani çekirdek aile.. o yönden fusion yeter gibime geliyor..
    Teknik Broşürünü incelediğimde ağırlığı veya istihap haddine dair birşey göremedim. 335 Lt. lik bagajıda bana yeter gibi...

Peki 1.4 Turbo Dizel motor yetermi sizce, Comfort seçeneği uygunmudur ?

1.6 TDCI şiddetle tavsiye ederim. Arka koltukları yatırıp bagaj hacmini çok arttırabilirsin gerektiğinde. Ben Fusion' u seviyorum ve tavsiye ederim. Tabi siz kendi ihtiyacınıza göre değerlendirirsiniz.

• Arkadaşlar 15 ay önce 32 ye aldığım araba 29.825 e düşmüş. Bu nasıl iştir yaaa....

10 Eylül 2008 tarihinden itibaren geçerli Ford Otosan araç fiyatları
    -------------------------------------------------------------------------------------

Fusion Comfort 5K 1.4 TDCi ABSli : 27.570,00 YTL
    Fusion Comfort 5K 1.6i A/T : 27.545,00 YTL
    Fusion Urbanite 5K 1.4 TDCi : 28.520,00 YTL
    Fusion Lux 5K 1.6i A/T : 28.530,00 YTL
    Fusion Lux 5K 1.6i : 26.495,00 YTL
    Fusion Lux 5K 1.6 TDCi : 29.825,00 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkaan29 -- 18 Eylül 2008; 0:31:09 >
  • evet ford sessiz sedasız indirim yapmış . kampanya olarak duyurmadıklarına göre büyük ihtimalle 2008 model araçlardır bunlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertkaan29
    Arkadaşlar 15 ay önce 32 ye aldığım araba 29.825 e düşmüş. Bu nasıl iştir yaaa....
    10 Eylül 2008 tarihinden itibaren geçerli Ford Otosan araç fiyatları
    -------------------------------------------------------------------------------------
    Fusion Comfort 5K 1.4 TDCi ABSli : 27.570,00 YTL
    ....

bayi bana 26 tıya bıraktı bu modeli..
    bendeki arabaya piyasanın çok altında fiyat verdikleri için alış satış gerçekleşmedi..
    yoksa öylesine uğradığım ford bayisinden fusion ile çıkacaktım..
    hem fiyat hemde arabanın şekli şemali özellikleri çok hoşuma gitmişti
    kısmet başka bir "denk" gelmeye artık :)
  • hocam şehir ve bayi verebilir misin . denk gelirse geçerken 1.6 LUX dizeli bi soralım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lebu

hocam şehir ve bayi verebilir misin . denk gelirse geçerken 1.6 LUX dizeli bi soralım.

ikili konuşmaların alenen yayınlanmasının ahlaki olarak doğru olmadığı kanısındayım. Ama böyle bi konununda dedikodusu olmaz
    o sebepten özelinize yazacağım. zaten ankarada 4 tane bayii var.. hangisine gidip pazarlık etseniz böyle bir fiyat alabilirsiniz diye düşünüyorum
  • teşekkür ederim . normalde liste fiyatından pazarlık her zaman ve her bayide geçerli ancak böyle kampanyalı durumlarda genelde fiyat kırmıyorlar , o yüzden sordum.
  • Merhaba arkadaşlar ben de bu modelden almayı dusunuyorum babamın külüstürü satar üzerine ortak birsey koyabilirsek ucu ucuna 18 e kadar cıkarız belki diyorum.

-1.4 dizel düşünüyordum ama fiyatları yüksek gibi.Benzinli 1.6 modelleri nasıl yakar?
    -2.el piyasası hakkında bilgileriniz var mıdır?

teşekkür ederim.
  • aracı ikinci el alacaksınız galiba. keşke imkan olsa da şu indirimden yararlanıp sıfır alabilseniz. ikinci elde en çok tutulan model 1.4 TDCİ 1.6 dizel daha az ilgi görüyor . 1.6 TDCİ de pek bulunmuyor.

benzinli 1.6 nın şehişr içi 100 km de 8-9 litreyi geçmeyen bir yakıtı olduğunu duydum.

bir de şunu eklemek lazım . bu fusion , fiesta platformu üzerinde üretiliyor diye biliyorum. fiesta model değiştirdi , bu durumda fusion üretimden kalkar mı onu araştırmak lazım. yoksa onu da mı makyajlarlar . her iki durumda da bir süre sonra bu kasa araç üretilmeyecek . bu da ikinci elde sıkıntı yaratacaktır. yada hastası olan sıfırını bulamayacaktır.
  • Yaklaşık 1 hafta önce

elden

2005 model Comfort 1.4 5k TDCI aldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prerogative

Yaklaşık 1 hafta önce

elden

Hayırlı olsun ne kadara aldınız ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayhan1095

quote:

Orjinalden alıntı: Prerogative

Yaklaşık 1 hafta önce

elden

Hayırlı olsun ne kadara aldınız ???

Sağolasın

19,500 YTL'ye aldım

66000 km'de

Normal fiyatların üstünde aldım ama araç temiz ve bakımlıydı.
  • @prerogative senide grubumuza ekliyorum.
    Paylaşım ve tecrübelerini bekliyoruz.
    Tekrar hayırlı olsun. Umarım memnun kalırsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayhan1095

Forumda kaç kişiyiz.
    Sorunlarımızı paylaşalım.
    Organize olalım.
    Fusioncular buraya...

1.ayhan1095 1.6 2008 TDCI
    2.35mmutlu35 1.6 2006 TDCI
    3.coolfire 1.6 I 2004
    4.erdalonline 2005 TDCI
    5.sky_dive 1.6 2006 TDCI
    6.TekBozok 1.6 2006 TDCI
    7.digiterdal 1.6 I 2004
    8.smurf1971 1.4 2005 TDCI
    9.umiterkan 1.6 2006 TDCI
    10. obekdas 1.4 2006 TDCI
    11.mertkaan29 1.6 2007 TDCI
    12.mercan_b 1.4 2006 TDCI
    13.nocturneox 1.4 2005 TDCI
    14[chamur]KİNg 1.6 O/V 2008
    15.yndm 1.6 I 2004
    16.basakmurat 1.6 2006 TDCI
    17.prerogative 1.4 2005 TDCI

• Merhaba Arkadaşlar,

Bugün arabamın lastiklerini değiştirdim. 41 bin km yapmıştım ve belki bir yıl daha idare ederdi ama bayram tatilini ve kışı rahat geçirmek için 4 adet Michelin Energy Saver'ı 150'ser YTL'den kredi kartıyla nakit olarak almış oldum. Ayrıca bir de 20 YTL Migros alışveriş çeki verdiler.
    Arabanın eski lastiklerine nazaran nasıl bir performans olacak bayram sonrası görüşlerimi yazarım. Ayrıca lastikler nitrojenle şişirildi. Hava değişiminde lastiklerin gece gündüz esneme yapmaması için.
  • ARKADAŞLAR FUSİON KULLANIM KILAVUZU OLAN VARMI
  • quote:

Orjinalden alıntı: ACUNNUK71

ARKADAŞLAR FUSİON KULLANIM KILAVUZU OLAN VARMI

Bende var. Aracı aldıktan sonra isteyip 1 ay sonra getirttim...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.