2006 ford fusion 1.4 dizel aracım var. Yolda giderken bir anda hararet ışığı yandı onunla birlikte hararet göstergesi yanıp sönmeye başladı. Daha sonra kenara çekip durdum. Frene basıp durmakla birlikte ışık söndü. Hararet göstergesi de normal görünüyordu. Radyatör suyunu kontrol ettim. Herhangi bi eksilme yoktu. Ertesi gün aynı şeyi tekrar yaşadım. Işık yine hareket halindeyken yandı. Frene basıp durmamla birlikte söndü. Hararet göstergesi normal görünüyor yine. Bunun sebebi ne olabilir. |
Ford fusion hararet ışığı yanıp sönmesi
-
-
Yardımcı olabilecek varmı -
Araçta hata kodu oluşmuş mu ? -
Hata kodunu nereden görebilirim. Kusura bakmayın çok bilgim yok bu konuda
-
Hararet müşürü veya akü ile alakalı bir problem varsa uyarı vermiş olabilir (bazı arabalarda akü bitmeye yaklaştığında anlamsız uyarılar yanıyor).Su var hararet normal demişsiniz; yaşından kaynaklı devirdaim,termostat vs incelense iyi olur diye düşünüyorum ... -
Su eksiltme yok. Yazdığım gibi anlık bi şekilde yandı, hararet göstergesi yanıp sönmeye başladı ışıkla birlikte aracın durmasıyla sönüyo anında. Hararet seviyesi de normalde duruyo.
-
Dediğiniz gibi benimde ilk aklıma gelen hararet müşürü ve devirdaim oldu. Belki anlık bi şeydir diye düşündüm ertesi günde aynı şey olunca biraz kafamı karıştırdı. Gösterge normal olunca aracı kullanıyorum haliyle. yinede burda bi sormak istedim belki sıkıntı olabilecek önemli bişeydir kullanmamak dahamı iyi olur fikir sahibi olmak amaçlı. Hafta başı artık sanayiye bi uğrayıp göstericem mecburen
-
Yağ suya bakarak işini gör ilk fırsatta ustana göster,ona göre bakarsın ...Bence elektriksel sensörsel bir şey ...
-
Bende de aynısı oldu turbo körüğü var demir böyle döküm bir boru o çatlamıştı değiştirdim kaputu açınca net görünüyor yakın zamanda temizleme katkısı koyduysan araca o da bu tarz arızalara sebebiyet verebiliyor diye düşünüyorum -
arızalı olabilecek parçalar
müşür
devirdaim pompası
motor ısınınca kalorifer açtığında cayır cayır sıcak geliyorsa müşür arızalı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X