Şimdi Ara

FORD KUGA POWERSHIFT (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.123
Cevap
22
Favori
263.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 590;'a çok takılmayın. Çünkü araç bilgi sistemi son günlerin, haftaların ortlalama tüketimini de hesaplayız yansıtıyor ya, alınan yakıtı bu ortalamaya göre hesaplayıp km. bilgisi veriyor. Ekonomik kullanımla 590'ın zamanla arttığını fark ediyosunuz. Yani bende böyle:))
  • Bende hala iniyor :)
  • heh he:)
  • Bir de, avrupada ford bayilerinde -servislerde kuga için birçok ek özelliği satın alabiliyosunuz. Türkiye' de baya kısıtlı. Sordum, paketle alınabilen bluetooth - usb sistemi bile tek başına yok? Aslında usb tek başına almak istiyorum, orta konsol içinde yeri de hazır ama bunu yapabilecek kimse yok?? Arka koltuklar arasında çakmak girişi benzeri şeyin yerine priz taktırmak istiyorum zaten muhatabı yok:(

Ah ford aaah!!!
  • Dostum alırsın bir navigasyon bluetooth - usb sistemin olmuş olur ayrıyetten telefonlara fotograf makinalarına takılan bellek girişi bile var 4 gb lık takılı,benim araçta hepsi mevcut sadece 1500 TL lik bir navigasyon aletine bakar,ayrıyetten arka kafalık lcd leri bile buna göre aldım siz önde müzik dinlerken arkadaki şahıslar 2 kafalıkta 2 ayrı film seyredebiliyor ,playstation bile oynanabiliyor yeter ki donanımı sağlayın ve ne istediğinizi bilin yapacak adam mutlaka bulursunuz
  • Arkadalar, aracında 18' jant bulunan var mı? Fazla bilgim olmamasıyla birlikte araca katacağı + ve - değerleri yazarsanır sevinirim sadece yakıtta bir miktar artış olacağını duymuştum estetik olarak çamurlukları daha iyi kapatıyormuş diğer fayda ve zararları belirtirseniz sevinirim...
  • Şehir içi ortalama 9,4 lt. deyim.
  • arkadaşlar bendemi anormallik var bilmiyorum ama ortalamam 6.3 lt

kullanım şehirler arası ağırlıklı , 95-100 km cruise control ile ..
  • 9,5 lt benim ortalamam
  • 9,3 benimde ancak bir çok kez yazdım İstanbul sabah va akşam trafiğinde kullanıyorum o yuzden Orlanda seninkinde sorun yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oRLaNDo

arkadaşlar bendemi anormallik var bilmiyorum ama ortalamam 6.3 lt

kullanım şehirler arası ağırlıklı , 95-100 km cruise control ile ..

adeta düşük yakıt tüketimi için optimize edilmiş bir şekilde kullanıyorsunuz; anormallik yok :)

benim şehiriçi-şehirdışı mesafelerim eşit, yakıt tüketimim 7.8lt/100km. Fakat az yakmak için herhangi bir şey yapmıyorum; dikkatli kullansam düşer herhalde.
  • benim 10.1:)
    sürekli şehir içinde ve sürekli kastırıyorum
    o yüzden az bile geliyor bana koskoca araç için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

benim 10.1:)
    sürekli şehir içinde ve sürekli kastırıyorum
    o yüzden az bile geliyor bana koskoca araç için

:)) Az bile geliyor dediğin 10,1 LT helal olsun,millet 6,3 lt, 6,6 lt gibilerinden az yaktım diye yazar bizler çok yaktığımız rakamları yazıyoruz daha fazla yakan var mı merak ettim :)
  • Bugün depoyu fulledim 690 km gibi bi menzil verdi.. İyi mi bu? Yakıt ortalamam da hala 9.2
  • quote:

Orijinalden alıntı: dochollywood

Bugün depoyu fulledim 690 km gibi bi menzil verdi.. İyi mi bu? Yakıt ortalamam da hala 9.2

İyi ne kelime bende ilk fullediğimde 590 yazdı, daha başlangıçta 100 km fazlasın 9,2 de fena sayılmaz 700-750km yapan varsa başka ne ister ki insan
  • Arabam 10 bin km oldu. ortalama 7,2 yakıyor. ilk doldurduğumda 850 yazıyor. ancak 750 km gidiyor.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ingilizmurat
    :)) Az bile geliyor dediğin 10,1 LT helal olsun,millet 6,3 lt, 6,6 lt gibilerinden az yaktım diye yazar bizler çok yaktığımız rakamları yazıyoruz daha fazla yakan var mı merak ettim :)

devirli kullanımda çok bile az sayılır hocam, 1.3 multijet punto vardı bence, hiç normal gittiğimi bilmem,
    7.5 lt yakıyordu, şimdi 1613 kg araç, 2.0 dizel motor ve 10.7 sn de 100 görüyorsa bu rakam normaldir.
    2005 senesinde seat lon 1.6 benzinli ile, o zamanın bnezin fiyatlarına göre 45 kuruş yakıyordum
    10 litre km de 32 kuruş yapar, bu araç benzinli olsa aynı kullanımda 65-70 kuruştan aşşağı yakmaz.
    O yüzden rakamları gözümüzde çok büyütmeyelim.

Birde bir soru, araç özelliklerinde ağırlık 1613 kg yazıyor, ruhsatta 1750. Sizde de böyle bi durum var mı?

• Benim ruhsatta 1790 kg yazıyor. Sonuçta titanyum , tit. X ve selektive arasında da kilo farklı olur unutmamalı ama sizin araçla benimki aynı.. 40kg ne fark var anlamadım:)))
  • Son zamanlarda başka kuga alan var mı acaba??? Bayilerde satış durumu nedir merak ediyorum doğrusu???
  • evet sıfır km fiyatlar ne durumda acaba?
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.