Şimdi Ara

FORD KUGA POWERSHIFT (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.123
Cevap
22
Favori
263.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ford vertrek konsept aracın ismi....

arac cok hos gözüküyor..

quote:

Orijinalden alıntı: toksin

arkadaşlar kuga üretime devam edilecek mi?
    captiva-kuga-xtrail arasındayım
    kuga konusunda siz kullanıcılardan yorum almak istedim
  • Bugün ben de Kuga'mı aldım.. Vites yazıları sürücü tarafında. İlk yakıtımı aldım: 63 litre 214 TL, depo hacminden fazla???.. Araç ağırlığı ruhsatta 1715 kg ancak beraberinde gelen teknik belgede daha farklı bir ağırlık var. Bir de ruhsatıma titanium yerine selective işlenmiş. Bilmiyorum sorun olur mu?

Bir de kontağı kapadıktan sonra dışarı çıkıp kapıları kitledim. Işıklar sönmesine rağmen gösterge tablosundaki kilometreyi vs gösteren ekran ve power düğmesinin ışığı sönmedi. Bayiyi aradım 10-15 dakika sonra söner dedi. Sizlerde de böyle mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omnimanyak

Bugün ben de Kuga'mı aldım.. Vites yazıları sürücü tarafında. İlk yakıtımı aldım: 63 litre 214 TL, depo hacminden fazla???.. Araç ağırlığı ruhsatta 1715 kg ancak beraberinde gelen teknik belgede daha farklı bir ağırlık var. Bir de ruhsatıma titanium yerine selective işlenmiş. Bilmiyorum sorun olur mu?

Bir de kontağı kapadıktan sonra dışarı çıkıp kapıları kitledim. Işıklar sönmesine rağmen gösterge tablosundaki kilometreyi vs gösteren ekran ve power düğmesinin ışığı sönmedi. Bayiyi aradım 10-15 dakika sonra söner dedi. Sizlerde de böyle mi acaba?

evet bir süre sonra sönüyor
  • Güle güle kullanın aracınızı hayırlı olsun. Evet gösterge ışıkları baya bi süre kalıyor, sorun değil. Sizin donanım ne? Titanyum? ,X?. Ruhsatta selective yazması pratikte trafikte fark etmez de teknik olarak ilerde başınızı ağrıtır belki. Bence mutlaka düzenleyenlerle görüşün. Ne renk aldınız ve ne kadar beklemek zorunda kaldınız merak ettim:)) Kullanın ve görüşlerinizi paylaşın:)
  • Kugamla nihayet uzun bir yolculuğa çıktım (2200 km) Afyon sandıklı'dan sonra yoğun bir kar yağışı vardı. 2 saat kadar yolda kayan tırlar yüzünden mahsur kaldık. polis kar lastiği olmadığı için zincirsiz salmadı bende ön lastiklere zincir taktım. ancak bir süre sonra zinciri çıkardım. Verdiği güvenlik hissi her şeye değdi. hele atlattığım iki tehlike vardı ki verdiğim parayı sonuna kadar haketti. karın üzerinde araba sollarken iki yol arasındaki boşluğa düşüyordum sol iki tekerlek indi hatta. sanırım esp idi sanki bir el beni oradan yola aldı bıraktı. yaklaşık 700 km karda gittim zerre kadar bir kayma eğilimi göstermedi. genelde hep kar ve buz üzerindeydi bu yolculuk. dönüşte ortalama hız 135 km idi yakıt tüketimi 8,6 idi. şunu itiraf edeyim çok zorladım. 180-190 hızlarda uzun süre gittim. ( bu arada radarlada tanıştım :) )
    sonuç mükemmel di..
  • quote:

Orijinalden alıntı: trody
    180-190 hızlarda uzun süre gittim. ( bu arada radarlada tanıştım :) )
    sonuç mükemmel di..

hocam geçen bende radarla tanıştım da sonuç pek mükemmel değildi, 270 tl sıkışmış biyere

quote:

Orijinalden alıntı: ingilizmurat
    Beyler dün ilk defa uzun yola cıktım aracımla ama frenler hic hosuma gitmedi,gec kavrama var sordum 2-3 arkadasa onlarda aynı seyi söylediler ben anlamıs degilim bu durumu!!! Ford mondeoda bir fren vardı arkadaslar akıl isi degil 180 km hızla giderken bile size guven veriyordu sahsen kuganın frenlerinden korkuyorum gec kavrama oldugu kesin,arac ikinci el olsaydı balatalarda kesinlikle sorun var değiştireyim derdim ama sıfır araç olması frenlerin bu sekilde oldugu gerceğini sunuyor,neyse umarım en kısa zamanda alışırım

Hocam bu algı farkı belki de, bizde caddy vardı, o yüzden kuganın frenlerini tek geçiyorumdur belki

geçen ogs okumamış, siyahlı yere yapıştırıldı niye okumadı diye düşünürken, meğersem cama yapışıkmış, yukarı alınca inş. bi sorun olmaz.
    tüketim olarak da 10 un üzerinde olan tüketimim 9.0-9.3 arası gidip geliyor, aracın kmsi henüz 1085, 9 litre benim için süper hesaplı.
    eksikleri olsa da bu aracı gerçekten seviyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver1 -- 8 Şubat 2011; 15:13:31 >

• quote:

Bugün ben de Kuga'mı aldım.. Vites yazıları sürücü tarafında. İlk yakıtımı aldım: 63 litre 214 TL, depo hacminden fazla???.. Araç ağırlığı ruhsatta 1715 kg ancak beraberinde gelen teknik belgede daha farklı bir ağırlık var. Bir de ruhsatıma titanium yerine selective işlenmiş. Bilmiyorum sorun olur mu?

Benimki de selective olarak işlenmiş. Takipçiye gönderdim, değişecek
  • quote:

hayırlı uğurlu olsun, Allah ağız tadı ile binmenizi nasip etsin.. ne kadara aldınız? ne zaman sipariş verdiniz?
  • En güzeli max fm'i açıp keyifli sakin yolculuk.:)

Bu araçla sabah 1 saat, akşam 1 saat trafik hiç sıkmıyor:)))
  • Çok teşekkürler. Toplam 70000 tl titanium baz donanım aldım. 1,5 aydan biraz daha uzun sürdü. Renk olarak çöl gri istemiştim ama üretilmediği için alamayıp Aytozu gri aldım. Ruhsatımı bayiye gönderip düzelttim. (Ruhsatı kazıyıp tekrar yazmışlar) Tip onay no diye bir yer var ruhsatta o numara da yanlıştı düzeltildi. Şimdi aracıma özel kauçuk paspas aramaktayım. praktiker vs. hipermarketlerde bulamadım. Hepsiburada.com da satılan bir paspas var ama kuga yazmasına rağmen kugaya özel değil. Ford-universal gibi birçok for modeline göre alıp keserek uyduruyorsunuz, malzemesi ve kokusu bence çok kötü.
  • Aux girişinden telefon kullanmaya çalıştım. Karşı tarafın sesini teypten duyuyorum ancak benim sesim gitmiyor. Neden olduğuna dair bir bilgisi olan var mı ? Telefon iphone.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemon48

Aux girişinden telefon kullanmaya çalıştım. Karşı tarafın sesini teypten duyuyorum ancak benim sesim gitmiyor. Neden olduğuna dair bir bilgisi olan var mı ? Telefon iphone.

Bir hoparlör girşinin olması gerekmiyor mu? hadi sesi alırsında senin sesin gitmesi için aparat takman lazım bildiğim kadarıyla,benim aracın sağ ve sol pencere köşelerinde tırnak büyüklüğünde 2 adet hoparlör var ordan sesim ulaşıyor bu arada telefonumda iphone gayet net ses elde ediyorum
  • quote:

quote:

Aux girişinden telefon kullanmaya çalıştım. Karşı tarafın sesini teypten duyuyorum ancak benim sesim gitmiyor. Neden olduğuna dair bir bilgisi olan var mı ? Telefon iphone.

Bir hoparlör girşinin olması gerekmiyor mu? hadi sesi alırsında senin sesin gitmesi için aparat takman lazım bildiğim kadarıyla,benim aracın sağ ve sol pencere köşelerinde tırnak büyüklüğünde 2 adet hoparlör var ordan sesim ulaşıyor bu arada telefonumda iphone gayet net ses elde ediyorum

Galiba ben birşeyi yanlış yapıyorum ama neyi ?
    Aparat derken, ekstra bir şey mi almam lazım ? Kafam karıştı Söz ettiğiniz hoparlörler bende de var.

• Benim araçta navigasyon var,bunun aparatları içerisinde 2 adet ses için hoparlör camlarda mevcut sesin oradan ulaştığına eminim yan koltuktaki konuşsa bile o kadar rahat karşı tarafa ulaşıyorki bunun başka açıklaması olamaz,siz en iyisi bir servise götürüp gösterin birde iphone sesini yüksek tutun bazen en alt seviyede kalınca seste sıkıntı yaşanıyor
  • Başka telefonla denedim oldu. Problem galiba iphone da
  • quote:

Başka telefonla denedim oldu. Problem galiba iphone da

Buna sevinmelimisin bilmiyorum,en azından problemi çözdüğün için kafan rahatlamıştır sağlık olsun
  • quote:

quote:

Başka telefonla denedim oldu. Problem galiba iphone da

Buna sevinmelimisin bilmiyorum,en azından problemi çözdüğün için kafan rahatlamıştır sağlık olsun

Yok sevinmedim. Iphone a olan gıcığım daha da çoğaldı.
  • eksikleri saymazsak nazar değer
    aracın müzik sistemi bence yetersiz.

caddy de bile nerdese 2 katı daha fazla ses veriyordu kolonlar,
    ayrıca caddy nin cd okucuyusu kuganınki kadar sarsıntılara duyarlı değildi.
    böyle bi araçta sony vs sistem yapıyorlar, ama sonuç yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

eksikleri saymazsak nazar değer
    aracın müzik sistemi bence yetersiz.

caddy de bile nerdese 2 katı daha fazla ses veriyordu kolonlar,
    ayrıca caddy nin cd okucuyusu kuganınki kadar sarsıntılara duyarlı değildi.
    böyle bi araçta sony vs sistem yapıyorlar, ama sonuç yok

Doğru söylüyorsun ses sistemi yetersiz var mı düşündüğünüz bişey ? Yapılabilecekleri paylaşırsanız sevinirim
  • Benim şahsen planım navigasyon sistemi alıp sony müzik setini iptal etmek....!!

Hoparlörlere müdahale gerekli değil, ben memnunum açıkçası:)
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.