Şimdi Ara

FORD KUGA POWERSHIFT (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.123
Cevap
22
Favori
263.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selamlar, yaklaşık 50 gün önce c180 aracıma sağdan bi dangozun 80 km hızla tali yoldan gelerek vurmasının ardından aracım perte cıkmak üzereydi ve yine kazadan sonra ford kuga selective siparişini vermiştim, yaklaşık 81 milyar gibi bi fiyata maloldu ama 2 ayda bekledim, araçta ekstradan bluetooth telefon arayüzü ve sanırım vites göstergelerinin solda olması var onun dışında bir yenilik göremedim, araca ilk olarak aldığım depoyu fullediğimde 650 km gösteriyordu.aranıza katıldığım için mutluyum.c180 den sonra konforu c180i aratmayacak cinsten oluşu cidden çok güzel , tek sorunum gaza verdiği tepki süresinde , e bunuda c180 le kıyaslamak haksızlık olurdu saygılar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dochollywood
    Benim şahsen planım navigasyon sistemi alıp sony müzik setini iptal etmek....!!
    Hoparlörlere müdahale gerekli değil, ben memnunum açıkçası:)

passat felan değil, caddy de bi müzil dinleyin derim sadece farkı göreceksiniz.
    ama size yeterli geliyodur o ayrı herkesin ses eşiği farklı

quote:

Orijinalden alıntı: ingilizmurat
    Doğru söylüyorsun ses sistemi yetersiz var mı düşündüğünüz bişey ? Yapılabilecekleri paylaşırsanız sevinirim

açıkçası bişey yapmayı düşünmüyorum hocam, çünkü araç çoğunlukla peder beyde, ve o memnun,
    ama yapılacak tek şey hoparlörleri değiştirmek gibi, o da sıkıcı bi iş, orjinal sistemi bozmayı sevmiyorum

• Öncelikle blackjackue#8 arkadaşım aracın hayırlı olsun iyi bir tercih yapmışsın tepki süresinde haklısın ama zamanla insan alışıyor.Ses sistemine gelince bende zaten navigasyon var onun ses çıkışına güvenmeyin derim %10 artısı vardır o kadar,ben gerçek bir çözüm arıyorum hoparlör değiştirmek gerekiyorsa onuda yaparım çünkü volume yükselmesinden hoşnut değilim ses kalitesi gayet güzel olmasıyla beraber çıkış gücünün yetersiz olduğu kanısındayım servise gittiğimde bir soracam bakalım ne tür bir çözüm önerisinde bulunacaklar
  • Merakla bekliyoruz.
    Benim aracın sağ ön koltuğun oldu yedeki hoparlör baslarda cızırdama yapıyor bende ona baktıracağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: COMMODORE64

Merakla bekliyoruz.
    Benim aracın sağ ön koltuğun oldu yedeki hoparlör baslarda cızırdama yapıyor bende ona baktıracağım

Sürücü tarafındakide fazla sesi açtığımda cızırdama yapıyor kafama takıldı şarkıdan şarkıya değişiyor rock tarzı bişey koyduğumda kulağımı tırmalıyan bişeyler var ne derseniz deyin tabiki kişiden kişiye değişir ama ses kalitesini bana göre iyi değil bişeyler yavan kalmış ya hoparlörler yetersiz kalıyor yada kalitesiz malzeme kullanmışlar bunuda o kısmı açmadan bilemicez en kısa zamanda öğrenip sizlerlede paylaşırım
  • Servise gittim bir sağlam eleman var bu işlerle uğraşıyor,abi bu 4 hoparlörü başka yerden parayla alamazsın dedi bundan daha iyi nasıl bir ses istiyosun bilmiyorum dedi ve Kuga çıktı çıkalı adam hiçbir arabanın ses sistemini değiştirmemiş sakın ellemeyin bu ses yeterli deyince vazgeçtim.Ayrıca bilginiz olsun diye yazıyorum hani şu navigasyonda TV olayı varya pek randıman alınmıyor haret halindeyken,otomobiller için yeni bir anten yapmışlar bu sene içinde elimize ulaşacak dediler önce bir kullanalım sonra haber veririz dediler,Otobüslerdeki gibi hiç kesilmeyen cinsten birşeymiş hadi bakalım bekleyip görelim
  • ki otobüslerde bile kesiliyor arada bir, daha pzt günü nilüfer tura bindim de orda denk geldi
    bence de arabanın orjinalliğini bozmamak en mantıklısı
  • Şu Kuga'yı ilk aldığımda çok memnundum, ancak yavaş yavaş pişman oluyorum.
    Araba 1.500 km de, şu an motor arızası uyarısı var ekranda, yol yardım çağırdım gelecekler. 4 aylık araba için bu 2. yol yardım çağırışım. İlkinde hiç çalışmadı, geldiler baktılar, kutup başı gevşemiş. Önemli bir olay değil, ama sinir bozucu. Şimdi de motor arızası gösterince tepem attı. 6 sene Toyota kullandım, motor kapağının nereden açıldığını bile bilmiyorum. İlk defa Ford kullanıyorum ve pişmanım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemon48 -- 23 Şubat 2011; 14:28:07 >
  • Yinede Tv olayı güzel olurdu eğer ki fiyatıda uygunsa düşünülebilir.Valla leman arkadaşa bişey diyemiyorum daha 600 km deyim bazen motordan değişik sesler duyup durup yolda kenara çekip bakıyorum bişey yok bu birazda psikolojik olmaya başladı aman bişey çıkacak diye böyle yazılardan etkilenmemek elde değil umarım en kısa zamanda sorununuz giderilir
  • Teşekkürler
    Servise götürdüm. Birşey çıkmadı, zaten arıza uyarısı da kayboldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemon48 -- 24 Şubat 2011; 15:52:41 >
  • KUGA'sına orijinal kesim paspas yada bagaj havuzu bulan var mı?

Bagaj havuzu hiç yok paspas 2 tane buldum; biri orijinal kesim değil; fordun tüm modelleri için universal. Diğeri modacar'ın üretimi ama resimleri hiç de kugaya uygun durmuyor. Araçla halı paspas verildi ama kauçuk kullanmak istiyorum, ve de bagajımı korumalıyım :) Sizlerin deneyimleriniz nasıl?
  • Benim araçta tek şikayetim (tabii navigasyon olmayışının dışında:) ), bir iki haftadır araç 30-40KM hızı geçtikten sonrasında ayağımı gazdan çektiğim rölantide sessiz seyrederken motordan ritmik, vınlar gibi bir ses gelmesi. Eskiden vardı yüksek müzikten ben mi duymuyodum anlamadım. Serviste 2 kez baktılar, bu ses normal, biz hiçbir anormal ses duymadık dediler?????

Sizlerde var mı?

Bu arada etrafın gözü o kadar üzerimde oluyor ki bizim arabalara kesin nazar deyiyor!!!! :)))

Geçen haftasonu dönerken tekeri kaldırım kenarına sürttüm, tekerin yanak kısmı yarılmış hayatımda ilk kez yeni lastik almam gerekti yahu:((
  • quote:

Benim araçta tek şikayetim (tabii navigasyon olmayışının dışında:) ), bir iki haftadır araç 30-40KM hızı geçtikten sonrasında ayağımı gazdan çektiğim rölantide sessiz seyrederken motordan ritmik, vınlar gibi bir ses gelmesi. Eskiden vardı yüksek müzikten ben mi duymuyodum anlamadım. Serviste 2 kez baktılar, bu ses normal, biz hiçbir anormal ses duymadık dediler?????

Sizlerde var mı?

Bu arada etrafın gözü o kadar üzerimde oluyor ki bizim arabalara kesin nazar deyiyor!!!! :)))

Geçen haftasonu dönerken tekeri kaldırım kenarına sürttüm, tekerin yanak kısmı yarılmış hayatımda ilk kez yeni lastik almam gerekti yahu:((

İşten benim bahsettim vınn sesi bu arkadaşlar,kırmızı ışıkta durdum ilk defa beni rahatsız etti sağa çekip kontrol ettim öle arıza sesi gibi gelmedi ama her zaman olmuyor bazı zamnlar oluyor önce bu sesin xenon fardan kaynaklandığını sandım ama ondan değilmiş anlaşılan motordan geliyor ama sürekli değil bazı zamanlar umarım sürekli bu sesi duymam

• Araba alırken kauçuk paspas hediye ettiler ben önce burun kıvırdım orjinal havlu paspaslardan alabilirmiyim dedim adam güldü ciddimisin diye ? Herkes kaucuk arar bulamaz siz havlu istiyorsunuz dedi bunuda kolay kolay vermeyiz dedi.Tamam dedik ayrıldık sonra iyiki almışım dedim yağmurda çamurda kullanırım
  • quote:

Benim araçta tek şikayetim (tabii navigasyon olmayışının dışında:) ), bir iki haftadır araç 30-40KM hızı geçtikten sonrasında ayağımı gazdan çektiğim rölantide sessiz seyrederken motordan ritmik, vınlar gibi bir ses gelmesi. Eskiden vardı yüksek müzikten ben mi duymuyodum anlamadım. Serviste 2 kez baktılar, bu ses normal, biz hiçbir anormal ses duymadık dediler?????

Sizlerde var mı?

Bende bahsettiğniz ses yok.
    Göz konusunda haklısınız. Ayının biri (özür dilerim ama niteleyecek en hafif kelime bu), bölünmüş yolda ters yönden gelerek tampona sürttü. Benim de başıma ilk kez böyle bir kaza geldi.

Geri görüş kamerası taktırmak istiyorum ancak navigasyona entegre değilde aynaya monte edilebilir bir şey bakıyorum. Böyle bir ürün var mıdır acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemon48 -- 25 Şubat 2011; 13:32:16 >

• Arkadaşlar Powershift 5K 2.0 TDCi panaromik cam, beyaz renk en son rakam nedir bilginiz varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cematay -- 27 Şubat 2011; 22:20:43 >
  • arabayı alan aldı topiğin reytingi dibe vurdu , arkadaşlar nasıl gidiyo vaziyetler ,,??
  • Millet cayır cayır paylaşım yapıyor bizde tık yok herkes kendi aleminde
  • haklısınız biraz canlandırmak lazım...
    Benim aracımda ön camda bir leke vardı servise götürdüm. üretim hatası olduğu söylendi ön cam garantiden değiştirilecek...
  • Bir doktor arkadaşımın Kuga'sı tam 70 gün powershift arızasından dolayı servisde kaldı.Şanzıman değişmesine rağmen araç yapılamadı.En sonunda yerine yenisini verdiler ve tabii ki hemen satışa koydu..Araç güzel ama bu arıza pek hoşumuza gitmesi açıkçası.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.