Şimdi Ara

Ford Mondeo 2,0 TDI Otomatik Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
8.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese kazasız belasız günler dilerim.

Kısmetse aracımı değiştirmeye karar verdim. Daha önce açmış olduğum bir kaç başlık vardı. Ama ne alacağıma net karar veremedim.
    İstediklerim :
    1 otomatik vites olacak
    2 Beyaz renk olacak
    3 Sedan olacak
    4 F/P alakalı olacak
    5 Kronik ve bezdirici arızaları olmayacak
    6 Bütçe max 65 bin tl

Şuan kullandığım araç toyota corolla 2008 Dizel manuel comfort

düşündüğüm araçlar
    ford mondeo 2,0
    BMW 3,20
    Passat 1,6

Bunlar da mondeo çok kafamı kurcalıyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2012-mondeo-2.0-tdci-titanium-otomatik-vites-163-hp-power-shift-224627163/detay

şöyle bir araç

Sizin öneriniz nedir ?

saygılar

• reallist55 kullanıcısına yanıt
    Çok kaliteli ve keyifli araçlar ancak 2.0 dizel motorlu versiyonların mazot pompalarının arıza yapabildiğini duymuştum, fazla bilgi için marka forumlarına danışın derin.
  • Mondeo değildir o, mondeo olsa tdci olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oraya mı takıldın ?
  • Bence kalite olarak ford diğer 2sinden düşük kalıyor, sıralaması ise 3,20, passat,Mondeo. 3 serisi diğerlerine göre daha dar iç hacimli. Passat 1.6 motor olmasına rağmen Mondeo ile aynı gücü verir(ki zaten turbolu 2 araç da). Ancak model bakımından da Mondeo Passat 3,20 olur. Eğer iç hacim darlığında sıkıntı yoksa bakımlı temiz BMW güzel seçim olur ancak iç hacim derseniz Mondeo ve passat yarışır passat kazanır bence :)

• Alın hocam

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-modena-dan-2009-159-qtronic-dist.plus-pluskonfor-paket-essiz-229606048/detay

Ağzına kadar dolu araç.Şehir içinde 8 litre yakar yakıtı da gözünüzü korkutmasın.Eminimki 2.0 mondeoan az yakıyordur.
  • Forumda powershift de dsg gibi sorun yaşayan arkadaşlar vardı, çift kavrama alacaksanız EDC veya tam otomatik araçlara bakın...
    Yoksa güzel araç, vergisi yüzünden uygun fiyata da bulunabiliyor kendi segmentine göre...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford Focus C-Max 1.6 TDCI Otomatik
    14 yıl önce açıldı
    Ford Mondeo 2.0 TDCI Otomatik
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mcuk kullanıcısına yanıt
    Araç çok şık lakin istediğimiz zaman elimizden çıkarabilirmiyiz ?

Saçma bir vergi düzenimiz olduğu için araç alamıyoruz. :(
  • reallist55 kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah, latife idi sadece.
    Bu arada benim tercihim mondeo olurdu.

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Sorunsuz ve ikinci eli olan bir araç yok mu ?
  • TDİ yazmamdaki hata vw araçlarda aklımda oradan yanlışlık olmuş.
    mondeo ilk tercihim lakin bütçemiz sıkıntılı. alıp da masraflarla uğraşmak istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: byshakram

Bence kalite olarak ford diğer 2sinden düşük kalıyor, sıralaması ise 3,20, passat,Mondeo. 3 serisi diğerlerine göre daha dar iç hacimli. Passat 1.6 motor olmasına rağmen Mondeo ile aynı gücü verir(ki zaten turbolu 2 araç da). Ancak model bakımından da Mondeo Passat 3,20 olur. Eğer iç hacim darlığında sıkıntı yoksa bakımlı temiz BMW güzel seçim olur ancak iç hacim derseniz Mondeo ve passat yarışır passat kazanır bence :)

1.6 105 beygir eşşek gibi motor nasıl 163 beygir mondeoyla aynı gücü veriyor?
    Bilen bilmeyen yazıyor ya şu foruma ayar ediyorsunuz adamı.

• cesmuru kullanıcısına yanıt
    Aynen. Teknik verileri okumazlar, incelemelere bakmaz ama ne hikmetse çok da emin olarak yalan yanlış yazarlar.

• Arkadaşım senin derdin ne ilk öncelikle? Adamın dediği düz 1.6 passat mı tekrar okumanızı tavsiye ederim(Yüksek model düz 1.6 varsa da söyleyin de haberimiz olsun) Şimdi siz aklınızı kullanmadığınız için açıklayayım Arkadaş 1.6 herhangi 2.0 herhangi motor demiş ben de burada motor olarak 2 araç da turbolu dediğime göre 2.0 tdci ve 1.6tdi motor karşılaştırmasındayım. 120 hp ve 163 hp karşılaştırması bu ve vwnin ford a üstünlük sağlayacağı benim görüşümdür sen ne düşünürsen düşün bana ne.

• quote:

Orijinalden alıntı: reallist55

Araç çok şık lakin istediğimiz zaman elimizden çıkarabilirmiyiz ?

Saçma bir vergi düzenimiz olduğu için araç alamıyoruz. :(

159'un hastası çok.

Düzgün fiyat koyarsanız elden çıkarırsınız.

• Passat 1.6 turbolu olduğu için.. Mondeo'ya turbo koymayı unutmuşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşım senin derdin ne ilk öncelikle? Adamın dediği düz 1.6 passat mı tekrar okumanızı tavsiye ederim(Yüksek model düz 1.6 varsa da söyleyin de haberimiz olsun) Şimdi siz aklınızı kullanmadığınız için açıklayayım Arkadaş 1.6 herhangi 2.0 herhangi motor demiş ben de burada motor olarak 2 araç da turbolu dediğime göre 2.0 tdci ve 1.6tdi motor karşılaştırmasındayım. 120 hp ve 163 hp karşılaştırması bu ve vwnin ford a üstünlük sağlayacağı benim görüşümdür sen ne düşünürsen düşün bana ne.

işte bunlar hep emısyondan

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-akcamlar-otomotiv-den-sunroof-plustaba-deri-mondeo-selective-x-214864290/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-omer-auto-dan-2011-mondeo-2.0-tdci-selective-otomatik-225488233/detay

Bu araçların bu fiyat bandında selective donanımlı olanlarınıda bulabilirsiniz ki işte o zaman tadından yenmez.
    Kronik sorunu yoktur bunların içiniz rahat olsun, tek sıkıntısı 2.0 motor olduğu için oluşacak ön yargı nedeniyle 2. eldeki yavaşlık olacaktır.

• quote:

Arkadaşım senin derdin ne ilk öncelikle? Adamın dediği düz 1.6 passat mı tekrar okumanızı tavsiye ederim(Yüksek model düz 1.6 varsa da söyleyin de haberimiz olsun) Şimdi siz aklınızı kullanmadığınız için açıklayayım Arkadaş 1.6 herhangi 2.0 herhangi motor demiş ben de burada motor olarak 2 araç da turbolu dediğime göre 2.0 tdci ve 1.6tdi motor karşılaştırmasındayım. 120 hp ve 163 hp karşılaştırması bu ve vwnin ford a üstünlük sağlayacağı benim görüşümdür sen ne düşünürsen düşün bana ne.

Cahil arkadaşım düz 1.6 nedir? Manuel diyorsan evet var düz dizel passat. Onlarca hemde. Otomatik diyorsan patlak dsgnin neyini öneriyorsun? Yarın orda burda arkadaş ayazda beklerken senmi alıp geleceksin? Başka bir şeyi kastediyorsan söyle bilelim. Bu iş düşünce işi değildir. Ortada tek doğru vardır. 120 beygirin 163 beygirin yanında adı bile okunmaz güç olarak. 5 10 beygir değil ki görmezden gelesin. Vwnin 120 beygiri fordun 163 beygirinden iyidir diye bir şey yoktur. Zaten o 120 içinde servise çağrılacak

• EustassKiD26 kullanıcısına yanıt
    Bu işin ticaretini yapmıyorum ama başımız sıkışınca aracı elden çıkarmak kolay olsun düşüncesi hep var. Sonuçta bütçeyi dişimizden tırnağımızdan arttırarak yapıyoruz.
    2.0 aracın örneğin 2012 möodelin vergisi ne kadar olur bilgin var mı ?
    Bende selective yada titanyum düşünüyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.