Şimdi Ara

FORD MONDEO KULUBÜ (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.985
Cevap
52
Favori
706.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aklım mondeoda kaldı ama bir focus.2 ghia lpg+trp. buldum gibi.
    şimdilik mondeoya veda ediyorum, belki ileride yeni kasa nasip olur

quote:

Orjinalden alıntı: hazırasker

quote:

Orjinalden alıntı: Rollie

Eğer dediğin benzinli kullanım içinse haklısın
    Mesela benim aracımda Atiker LPG sistemi takılı ve İstanbul'da her gün trafikteyim işe gidip gelirken.
    Bu şartlarda 20 ila 24 kr arası yakıyor.
    Hele uzun yolda rahat 15 kuruşa düşüyor (LPG 1.6 ytl istanbul'da)

quote:

Orjinalden alıntı: hazırasker

bazı sitelerde bakıyorum da benim modeo 180 kr yakıyo,benimki 160 kr yakıyo falan deniliyo.Arkadaşla bunların hepsi yalan.En canlı orneği benim.Ne yaparsan yap ne edersen et sehir içinde 250 kr tan asağıya dusmez.Sonucta uzerinde 2.0 lt bir motor var.

arkadaş fiestadan sonra mondeoya binilmez demiş.Katıldığım yer var katılmadığım yer var.KAtıldığım yer yakıt konusu.Fiestayla mondeoyu karsılastırmak bile istemem yakıt konusunda.Fakat birde mondeodaki performans,konfor,ve guvenlik unsurlarını dusunun.Bu seferde modeoyla fiestayı karsılastırmak istemem.

Arabayı zevk için alıcaksanız (benim gibi) Mondeo almanızı tavsiye ederim.Ama yok ben aldığım arabayı catır catır kullancam,senede yuzbin kmyi devircem diyosanız buyrun fiesta sizin olsun

tamam sende benim dediğimi doğruluyosun zaten.Ben lpgde 250 demişim sende 240 demişsin.Cokta değişen bişey yok.Bende de atiker sıralı sistem var.Kendi fikrimce 200 kr yakması cok zor.Belki 200 kr yakabilir ama surekli boşta kullanırsan

• Luven Yardim..
    2003 TDCI ile ilgili bilginiz icin cok tesekkur ederim.
    Benim bir sorum vvar.
    Ben 2003 TDCI kullanicisiyim arabamda 3 . vitesde baslayan fvites yukseltdikce yalnizca ,gaza yuklenildiginde ortaya cikan bir titreme var.
    Servisinde butun Debrijaj takiminin degismesine ragmane gecmedi,kollar degisdi yine gecmedi,suaunda enjektorlrden suphe ediliyor,bi fikriniz yahut tecrubeniz varsa lutven yazarmisiniz,cunki aracimdan cok memnunum fakat bu sikinti hem maddi hem manevi beni yoruyor.
    Tesekkurler.

FORD MONDEO KULUBÜ

FORD MONDEO KULUBÜ

FORD MONDEO KULUBÜ

• YENİ KASA 1.6 125 HP.DE BİLEŞİK ORTALAMADA YAKIT 9 UN ALTINA DÜŞER Mİ MONDEO DÜŞÜNÜYORUM AMA YAKIT KORKUTUYOR
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdonmez

sakın continental almayın derim yeni aldığım mondeonun üzerinden çıkan lastikleri görünce usta bile şaşırdı.lastikler arka iç yüzden yarılmış tesadüf eseri kazadan kurtulduk .

tüm markaları Mondeo da denedim nerdeyse ucuzlastiğin yol konforuda emniyetide ucuz oluyor en iyi randımanı dunlop SP1 ve goodyear excellence de tuutturdum dunlopsüper bir lastik ama yanaklarıbalon yapıyor goodyear excellence içinde diyebileceğim her şartta özellikle yağmurlu asfaltta çok randımanlı artı konforu direkt farkediyor yol gürültüsü ve lastikyuvarlanma sesi 5 desibele kadar fark ediyor,şahinede taksan fark eder yani.
  • yazlık lastikleri sonunda aldım FULDA tavsiye üzerine (2005 ghiax .)
    Bakalım nasıl olacak. Liste fiyatı 300 ytl tanıdık vasıtasıyla 200 tl ye geldi .ebatlar 205 /50/17
  • mondeocular grubuna beni de ekleyebilirsiniz arkadaşlar.
    mondeo 2.0 ghia 1998.
  • Arkadaşlar merhaba. 2006 model Mondeo GHIA-X Otm. Vites almayı düşünüyorum. Yorumlarınız nedir? Kalite olarak nasıldır? Genelde fiyatlar hakkında bilginiz var mı? Yakıt tüketimi nasıl? Otomatik vitesin de kusursuz çalışması önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bicermurt -- 25 Nisan 2009; 19:11:39 >
  • Beni de ekler misiniz?

2009 Mondeo Titanium 1.6 5K
  • Yokuş Kalkış Desteği (HLA) sonradan titanyum modellerine sonradan takılabilinir mi
  • mondeocular klubunü yeni gördüm benide eklerseniz sevinirim...3 seneyi aşkın süredir mondeo kullanıyorum.hertürlü sorunuza aklınıza takılan konularda yardımcı olablirim.özelliklede otomatik vites vede lpg konusundaki sorularınıza elimden geldiğince cvp bulmaya çalışırım

2001 Ford Mondeo 2.0 Trend A.T

FORD MONDEO KULUBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgrzgn -- 30 Nisan 2009; 18:52:02 >
  • Arkadaşlar acaba benide eklermisiniz ?

2009 MONDEO TİTANİUM 2.0 TDCİ
  • Çok yakında Mondeo MK3 2004 Tdci OV. 100.000 KM kullanım sonrası inceleme geliyor.

Bu kasanın kronik sorunu var mı?
    Ne yakar, ne yer ne içer?
    Yolda bıraktı mı?
    100.000 km sonrasında MK3 2.0 Tdci incelemesi.

Çok yakında...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zgrzgn

mondeocular klubunü yeni gördüm benide eklerseniz sevinirim...3 seneyi aşkın süredir mondeo kullanıyorum.hertürlü sorunuza aklınıza takılan konularda yardımcı olablirim.özelliklede otomatik vites vede lpg konusundaki sorularınıza elimden geldiğince cvp bulmaya çalışırım

2001 de o kasa var mıydı ya??
  •  FORD MONDEO KULUBÜ

FORD MONDEO KULUBÜ
  • quote:

Orjinalden alıntı: tgezer

quote:

Orjinalden alıntı: zgrzgn

mondeocular klubunü yeni gördüm benide eklerseniz sevinirim...3 seneyi aşkın süredir mondeo kullanıyorum.hertürlü sorunuza aklınıza takılan konularda yardımcı olablirim.özelliklede otomatik vites vede lpg konusundaki sorularınıza elimden geldiğince cvp bulmaya çalışırım

2001 de o kasa var mıydı ya??

evet 2001 ilk yarı eski kasa 2001 son çeyrek ve sonu yeni kasa.tr ye gelen ilk partilerden biri bu araç.
  • 97 mondeo ghia
  • Bu aracı almak istiyorum arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var

http://www.araba.com/1630699.html
  • arkadaşlar mondeo yeni kasa 1.6 125hp araç almak istiyorum olumsuz yönleri varsa yazarsanız sevinirim
    2 el bakiyorum honda civic 2006 model aracımı satiyorum daha sağlam ve heybetli alınacak en güzel araba
    diye düşündüm yakıtta ş içi kullanımda 10lt yi geçermi?
    1.6 motor kasaya nasıl yeterlimi?
    http://www.sahibinden.com/2008_model_14_250_km_de_siyah_mondeo_titanium-87WQQaXQQ10809501WQQpXQQdisplayitem
    mesela böyle az km bir mondeo almak istiyorum dizel çok pahalı olduğundan 1.6 almak zorundayım
    birde hb kasalar daha spor diyorlar hb kasa 1.6 varmı? şimdiden teşekkürler kullanıcılar olumlu olumsuz bilgileri paylaşın lütfen

• Bu aracın km sine baktır ondan sonra al derim..hb ler 5kapı olarak geçiyor, 1.6 lt leri var tabiki ama 2. elini bulmak zordur 4k göre..
  • quote:

Orjinalden alıntı: alp2828

Bu aracın km sine baktır ondan sonra al derim..hb ler 5kapı olarak geçiyor, 1.6 lt leri var tabiki ama 2. elini bulmak zordur 4k göre..

hb 5 kapı olduğunu bilmiyordum ben 4k hb saniyordum
    alacağım aracı baktırıp alacağım 0 araçta alabilirim
    çünkü çok bir fiyat farkıda yok birde siyah araba
    bir daha almam güzelde bakımı çok zor mavi favorim
    bilgi için teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.