Şimdi Ara

Ford Mondeo Vignale Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birçok kişi biliyordur diye tahmin ediyorum Mondeo Vignale olarak sunulan bir model var.Tabi otosan sayesinde bu modeli canlı göremiyoruz bile..

Yurt dışında İncelemelerde C Class,Bmw 3 Serisi ve Audi A4 Rakibi olarak gösteriliyor.İncelemedik tabi ama video'lardan bile Kullanılan malzeme ve işçiliğin daha farklı olduğu anlaşılıyor araç sıradan mondeo'dan daha özenilmiş duruyor.

Peki Bu Dallama Otosan Bu güzelim arabayı neden getirmiyor?Ben istanbulda,ankarada vs yaşamıyorum.Ford bayiilerinde minibüs,kamyonet ve kenarda köşede baz paket focus ve fiesta daha ne kadar göreceğiz?

Mustang,Edge,Galaxy,S-Max görmek için ben neden ankarada veya İstanbulda yaşamak zorundayım?

Ford bayiilerinde beyaz Kurye yerine Dolu,dolu renk,renk farklı kombinasyon Mondeo,Mustang felan görmek istiyorum ah otosan ahh güzelim Ford'u ne hale getirdin

• Bizim dallamalar da Mondeo Vignale yerine Passat R-Line alırlar.

Neymiş? Değer kaybetmiyomuş.

Peeeh.
  • Aracın ön konsolu, orta konsolu ve kapıların üst kısım döşemeleri tamamen deri kaplı. A4, 3'te falan böyle malzemeler ve bu kadar kalite yok.

Bu araç TR'ye gelse ayda 3 tane bile satamaz. 2.0 motordan aşağısı yok. Fiyatı 200.000 tl'den pahalı olur.
  • Çok sevdi iseniz bireysel ithalat ile getirebilirsiniz.
  • Vignale serisinin bu sene sonunda gelecegine dair bir sürü haber vardi
    Edit: fokus klupte eylul ekim denmiş fiyatlar da verilmiş yetismedi heralde

Aklimda bir de soru var
    Gorsek ne olacak Alacak para varmi para varsa bazat al değer kaybetmiyor diyen cikmayacak mi? Sadece soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 30 Eylül 2016; 17:17:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Aracın ön konsolu, orta konsolu ve kapıların üst kısım döşemeleri tamamen deri kaplı. A4, 3'te falan böyle malzemeler ve bu kadar kalite yok.

Bu araç TR'ye gelse ayda 3 tane bile satamaz. 2.0 motordan aşağısı yok. Fiyatı 200.000 tl'den pahalı olur.

2.0 Motor birçok D Sınıf dolu araç 200.000 TL'nin üzerinde zaten.
  • Ayrıca İstanbul da gördüm geçen ay.Siyah Vignaleydi.Otokoç plakalık vardı üzerinde,Otosanın üst düzeylerinden birine vermiş olabilirler.İlla ki gelicektir ama bizimkiler gibi gönlünü değil de cebini düşünenler için Vignale gibi bi araba çöptür.

Komik bi müşteri kitlesi var bu ülkede.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw 116i hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kartalus kullanıcısına yanıt
    Bende cebimi düşünüyorum abi ama araçlara bil ilgimiz var ise 60 yaşında dede mantığıylada araç almamalıyız diye düşünüyorum.Bence önemli olan dengeyi bulmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Otosan zaten Vignale fiyatına Titanium satıyor, neden uğraşsın ki?

Adam zaten senden 5 alması gerekirken 15 alıyor, satış politikası da belli, Trend-Trend X beyaz renk araçlar ve ticari satışlar yetiyor.

Ford Doğuş gibi bir satıcıya geçse, çağ atlayacak ama işte, Tofaş-Otosan bunlar Türkiye'de iyi arabaya binmeyi müsaade etmiyorlar.

Otosan 140.000TL'ye 1.5 motor Titanium yerine, 2.0 Vignale'ye binmene izin verir mi sence?

Bu fotoğrafı nerden buldun bilmiyorum ama Mondeo Vignale'nin içi böyle değil alttaki fotoğraftaki gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ic06 -- 30 Eylül 2016; 19:30:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ic06

quote:

Otosan zaten Vignale fiyatına Titanium satıyor, neden uğraşsın ki?

Adam zaten senden 5 alması gerekirken 15 alıyor, satış politikası da belli, Trend-Trend X beyaz renk araçlar ve ticari satışlar yetiyor.

Ford Doğuş gibi bir satıcıya geçse, çağ atlayacak ama işte, Tofaş-Otosan bunlar Türkiye'de iyi arabaya binmeyi müsaade etmiyorlar.

Otosan 140.000TL'ye 1.5 motor Titanium yerine, 2.0 Vignale'ye binmene izin verir mi sence?

Bu fotoğrafı nerden buldun bilmiyorum ama Mondeo Vignale'nin içi böyle değil alttaki fotoğraftaki gibi.

Alıntıları Göster
    Getirseler kim alacak ki? Mondeo satışları ortadayken. Millet o gelsin bu gelsin diyor da adamların müşteri kitlesi malum.

• Otosanda çalışan odtü itü boğaziçi koç mezunu yönetici akıl edememiş siz akıl etmişsiniz helal olsun
    Arkadaşım daha uygun fiyatlı mondeo dahi satamazken neden getirsin bi düşünmek lazım
  • Sleeper kullanıcısına yanıt
    O dediğin okullar bu arabanın üretimi için belki, o da belki yeterli olur ama çok satmasını sağlamak için ilkokul mezunu ve mantığı yeterlidir çoğu zaman. Nitekim Vw'nin çok satmasını sebebi kalitesi değil bence, hepsi artık kaliteli, 10-15 farklı benzin, dizel, düz, otomatik, hatta benzinliler bile kendi içinde beygir, tork ayrımı olan çok kombinasyon içermesi. Asıl sebebi bu. Bu araçlar, mesela Passat'ın içerdiği kombinasyonu sunsunlar ama birkaç sene sabretsinler ucuz olduğu için satsın ve ikinci elleri bir oluşsun artık olay kapanır. Çünkü biz arabalarımızı en çok ikinci eline göre alıyoruz. Kanıtı nedir? Mesela Astra'da şu kadar özellik 136 beygir motor var diyorsun ama Golf hemen satılıyor yaaa diyor bizim insanımız. Ama bu olmuyor işte. Aynı bizim halkımızın hemen her ortamda ülkemizde Bor, gizli petrol yatakları var deyip olayın sonunda peki neden olmuyor bizim düşündüklerimizi devlet düşünemiyor mu gibisinden sorularla son buluyor. Ama en azından bunun olabilitesi var. Koca ülkenin problemlerine göre çok daha basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conqueror26 -- 30 Eylül 2016; 20:34:15 >

• Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    Tamam odtü kafası ile değil sıradan esnaf kafasıyla aoruyorum
    Esnaf satamayacağı malı sipariş eder mi? Ya da tersten sorayım.
    200 bine gelse audi merco bmw varken alır mısı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sleeper -- 30 Eylül 2016; 20:51:58 >
  • Gelse satmayacak aracı getirmez, ama sırf bunuda getirdim denilmesi için getirilmeli, doğuş oto bunu yapıyor nerdeyse bütün versiyon passat var, alınıyor mh alınıyor, alternatifi çok olmalı bir aracın kendi içindeki alternatifi bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sleeper

Otosanda çalışan odtü itü boğaziçi koç mezunu yönetici akıl edememiş siz akıl etmişsiniz helal olsun
    Arkadaşım daha uygun fiyatlı mondeo dahi satamazken neden getirsin bi düşünmek lazım

Ben o okullardan birini veya herhangi bir okulu bitirmenin zeka olarak üstünlük sağladığını düşünmüyorum.Okulun zeka belirleyici olduğu konusunda da aynı fikirdeyim.

Zaten konuştuğumuz konu pek zeki olmayı gerektirmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sleeper

Tamam odtü kafası ile değil sıradan esnaf kafasıyla aoruyorum
    Esnaf satamayacağı malı sipariş eder mi? Ya da tersten sorayım.
    200 bine gelse audi merco bmw varken alır mısı?

Neden satmasın?

240 bin liraya passat satılıyorve alanda varsa

180-200 bin liralık mondeoda elbet satacaktır.

Sıradan 190 kusur bin liralık 2.0 tdci Titanium versiyonu bile alan var.
  • Sleeper kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ben sana bir ithamda bulunmadım yanlış anlaşılma olmasın. İkincisi işte anlatmaya çalıştığım bu. İkinci eli oluşuna kadar beklemek gibi bir istekleri olsa, kar marjlarını düşük tutsalar ve muadili BMW, Mercedes gibi modellerinden daha kaliteli ve lüks olsa satar. Evet kesinlikle satar.

Ford Türkiye'nin bence tek derdi ticari araç satışı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Aracın ön konsolu, orta konsolu ve kapıların üst kısım döşemeleri tamamen deri kaplı. A4, 3'te falan böyle malzemeler ve bu kadar kalite yok.

2.0 Motor birçok D Sınıf dolu araç 200.000 TL'nin üzerinde zaten.

evet geçenlerde 2.0 tdci mondeo titanyum full oluşturdum 220bin tl çıktı , vignale için 250-300 arası bir rakam çıkar
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Müşteri gözüyle yazıyorum.

200.000 TL seviyesine çıktıktan sonra asla ama asla gidip mondeo almam,

BMW, Mercedes o fiyatlara alınabiliyorken asla Ford - Vw - Mazda - Toyota almam.
  • Alt d segment otomobiller usttekiler varken pek tercih edilesi durmuyor bu fiyatlarla.ford mondeoda bir sans yakaladi tr piyasasi icin,fakat passat gibi motor sanziman donanım secenegi sunmayip araci da yuksek fiyat seviyesinden başlattı.
    Klasik alana geciririm mantigi yani.o mantik bu ulkede sokmez kardeşim.
    Ve isterse komple her yerini deri kaplasinlar 3 C s60 gibi arabalar varken kalkıpta müşteriyle kafa bulan firmadan mondeo almam.
    Yok vignale yok bilmemne sen once benim alabilecegim fiyat klasmanina araba koy da,ondan sonra 200bine araba kaktirmaya calisirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.