|
Bildirim
insanlar bunlara bakıp Chery tercih ediyor sanırım
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Bu aracın makyajlı kasası geldi bu sene içinde. 4 sene önce çıkan aracın incelemesini neden şimdi yapılır? |
Hımmm galiba benim psikiyatriye görünmem lazım. Baksana kimse beğenmiyor bunu, bense bayılıyorum. Bana göre segmentinde Alfa Junior çıkana kadar en yakışıklı araba buydu. |
Hayır çok çirkin! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ford Avrupa bitti artık. Türkiye'de ki yetkili servisler filo değil bireyselseniz, binek araca bakmıyor ya da bakmak istemiyorlar artık. Hatta kovan bayiler bile var. Koskoca ABD Ford Türkiye'de bir tane şımarık, zengin ama vasıfsızın elinde oyuncak olmuş, amaçları sadece Transit satmak olan, Transit ile kafayı bozmuş bir firma olmuş ve yazık oldu. Yakın dönem de batsalar da eli yüzü düzgün bir firma alsa, devam ettirse keşke. |
Araba güzel, kötü diyenlerin beğendiği araçlar Kona-Bayon, CH-R, Tucson, Civic, Yaris falan o yüzden çok sallamaya gerek yok. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yok çirkin değil ama özellikler ve iç konfor olarak daha iyi seçenekler mevcut. |
Tabii ki bu segmentlerde mükemmel araba olmaz. Totalde iyi araba bile zor. Bu arabanın sürüş dinamikleri çok tipi, tipi de kaslı güzel. Diğer konularda geride olabilir ama tipine laf ettirmem |
Ford'un yerinde olsam elinde kalan 2-3 binek modeli de sonlandırıp, Transit Puma, Transit Focus diye Transit kasa üzerine daha iyi yalıtımlı 1.6 motor araçlar çıkarırım. Koç'un çok hoşuna gider. |