Şimdi Ara

FORD RANGER Mİ SSANGYONG ACTYON SPORTS mu (resimli)L200 de EKLENDİ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
5
Favori
201.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senQ -- 20 Ekim 2010; 20:45:11 >
  • kesinlikle ford ranger
  • evet kesinlikle ford ranger tabi donanım olarak aynı arka kabin kapama hediye olarak verilirse.
    bir de bana yapılan 3yıllık(100000km)bakım hediye olarak verilmiş olsaydı.
    kusura bakmasın kimse ama 4X2 ford ranger ile SsangyongActionSports arasında
    ben alırken yaklasık bes bin lira vardı.üstelik alacagım rangerda nerdeyse bişey yoktu
    Tamam ford iyidr,piyasası güzeldir ama binersiniz iki araca test edersiniz sonra
    evet bomboş rangera bes bin fazla verir;''kesin ford ranger''alırım derseniz anlarım.
  • ssangyong actyon sport varken ford a paramı verilir yapmayın Allah aşkına bom bos forda o kadar para verilmez her türlü actyon sports....
  • Atten kardeş Ford'a değmez mi bilmem ama ben sehirdısında off-road amaclı kullancak olsaydım
    L-200ü tercih ederdim.şehiriçi kullanımda pıck up tarzı diyince zaten geriye navarra kalıyor
    o da dünyanın parası zaten..ısuzu dmax ı hiç bilmiyorum.
    SSangyong a gelince fiyat kalte performansı basarılı ama kalite hissini almanlar kadar
    vermesi için daha cook var o kadar da olacak
    bu tip araclarda bnm sıralamam:
    1-navarra2-L200 3-Actıonsports 4-d-max 5-ford ranger
  • ikisi arasıdan ford ranger ama l200'lerede bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: atackhan
    Sonunda gittim aldım 1 tane beyaz ssanyong sport otomatik vites. 20 inc de güzel bir jant taktırdım.
    Kararsızlara kesinlikle tavsiye ederim, Motor gayet sessiz çalışıyor, traktör gibi değil gayet yumuşak bir sürüş keyfi var, 6 vites olması hem sizi hem motoru rahatlatıyor, Arkada oturanlar gayet rahat tangur tungur değil. 1 haftadır kullanıyorum kusur bulamadım.
    Herşey gönlünüzce olsun.

Sayın @atackhan aracınız hayırlı olsun.

4*2 mi, 4*4 mü?

bi de, arkası makaslı mı? ben amortisörlü diye biliyorum. Arka tarafın yolda gezdiği hissine kapılıyor musunuz? Sürüş izlenimleriniz nedir? Yakıt tüketimini de belirtebilir misiniz? 4*4' lerde lsd' li kilitli dif. var diye biliyorum, doğru mu?

Babamda 4*2 2009 model navara var. İlk zamanlar, Doblodan inip buna binince çok beğeniyordu ama, komşunun L200' ünü gördükçe "keşke" çekiyor. Bence kamyon gibi. Hiç tur yok! Dar sokaklarda birkaç manevrayla dönebiliyorsunuz. Arka kısım yolda geziyor, ağırlık koymak gerekiyor. Yine arka koltuklarda hiç konfor yok, oturanlar resmen at üstünde gider gibi gidiyorlar.

Babam aracını değiştirmeyi düşünüyor, navara yerine bu aracı tavsiye edebilir misiniz?

Teşekkürler, tekrar aracınız hayırlı olsun...

• @mesut4
    SsangyongActıonSportslarda arka kısım da salıncak yoktur 5noktadan baglantılıdır dolayısıyla
    rakiplerine göre arka kısım zıplatmaz hoplatmaz ama L200lerde deki(navaranın arkasında oturmadım hiç)
    diz mesafesi daha fazla diye biliyorm.yakıta gelince rakiplerinden daha az yakıyor.bende 4x2modeli var
    uzun yolda110-120ile giderken 500 km yolda 90liralık mazot yaktı.
    bulundugunuz yerde servisi varsa suan bindiğiniz araca güzel bir alternatiftir özellikle şehir içi
    ve uzun yolda.ben tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnz60

@mesut4
    SsangyongActıonSportslarda arka kısım da salıncak yoktur 5noktadan baglantılıdır dolayısıyla
    rakiplerine göre arka kısım zıplatmaz hoplatmaz ama L200lerde deki(navaranın arkasında oturmadım hiç)
    diz mesafesi daha fazla diye biliyorm.yakıta gelince rakiplerinden daha az yakıyor.bende 4x2modeli var
    uzun yolda110-120ile giderken 500 km yolda 90liralık mazot yaktı.
    bulundugunuz yerde servisi varsa suan bindiğiniz araca güzel bir alternatiftir özellikle şehir içi
    ve uzun yolda.ben tavsiye ederim.

Sayın @dnz60 ilginize teşekkür ederim, L200' e ben de alıcı gözle bakıyorum. Hatta komşu ile bi samimiyetim yok, uzaktan merhabalaşıyoruz ama bi gün denk getirip +' larını -' lerini soracağım. Hatta kafalayabilirsem küçük bir sürüş de yapmak istiyorum. L200' ler bildiğim kadarıyla, kolayca yükseltilebiliyor da. Çamurluk çeperleri çok uygun, daha büyük lastikler kolayca takılabilir. Ama arka kısımda yine makas var. Sırf bu yüzden benim açımdan itici.

Ssangyong Actıon Sports' u boş bi vaktimde epey incelemeyi, deneme sürüşü yapmayı düşünüyorum. (kendime değil, babama. Ben kendime Captiva almaya karar vermiştim, ama araba yenileniyor. Bekliyorum, bakalım ne alıcam...)

• ISUZU D-MAX 4Ever .
  • Ford ranger diger 2 aracdan daha saglamdir
  • @lord_danger
    Ford'un kalitesine ve saglamlıgına diyecek yok ama ben arac alırken sıralamam konfor,
    güvenlik,tasarım'dır.Ben aracımı alırken servisini gezdim Ssangyong'un yedek parca stoklarını
    gördüm.Ford alacak olsam bunlara bakmaya hiç gerek yoktu biliyorum:)
    Ranger eger donanım olarak(benim alacagım modelinin)fakir kalmasaydı beşbin fazla verip
    ford'u tercih edecektim.Ranger in uzun yol performansını kullanan bazı arkadaslr
    hiç tavsiye etmemişlerdi buna ragmen tercih edecekken SSangyong ın extradan verdiği arka kabin ve
    3yıllık bakım secenegi tamamen aklımı celdi
    Erzurumdan Ayvalıga kadar gidip geldim inanın önceki aracımdan(v.wBora)eksisi yok artısı vardı.
  • merhabalar.

İşyerine araçgerekiyordu. İlk olarak Doblo araştırıdık. elegance modelini 30.500 indirdik.

Sonra dobloya bu parayı vereceğime bir de pickuplara bakayım dedim. Dmax de ve özellikle L200 de baya indirime gittiler. En son L200 için 34.800 dü galiba.

Sonra karşıma bu adını bile telefuz edemediğim ssanyong actyon sports 4x2 6AT. Hardtop ve arka sensörünü de fiyatın içine koyup yaklaşık 35.500'e almak için imzaları attık :) haftaya işallah benimde suv benzeri bir arabamolacak. bu arada sadece 2 rengi varmış siyah ve beyaz

+lar: Bu arada L200 almamamdaki en büyük nedenler arkanın süspansiyonlu olaması ve yakıt tüket. az olması.

- ler:
    - düğmeler bana çok büyük geldi.
    - arkası biraz rahatsız, ki bu umrumda bile değil, arkada ben oturmayacağım :).
    - forumlarda sessiz araba demesine rağmen bana motor sesi geldi. Not: astradan indim bu arabaya bindim. başkada bir pickup veya dizel deneyemimim olmadı:)
    - basınca sanki gitmiyodu. Not: bkz yukarıda yazan not
    - arka kapağı baya bir ağardı.kız arkadaşınıza felan almayı düşünenler felan varsa direkt imkansız yani
    - herne kadar direksiyondan düğme ile vites değiştirme felan olsa da, direksiyonun tutma yerleri eski bir renodaki gibi ince idi. sanırım aşağıki linkden 200 milyon daha para harcamam gerekecek:http://www.jeepandcar.com/urunler.ph...id=170&lang=tr
    - araba yaşlı aile bireylerine göre biraz yüksek. çıkamıyolar. sanırım yukarıdaki siteden bi 600 tl bayılıp basamak almak gerekecek.

şimdilik bu kadar:
    aksesuar konusunda bana yardmcı olabilecek bir bilgi dönüşü yaparsanız sevinirim. Doblodan Actyonga atladım. bu kriz ortamında daha fazla para harcamak istemem :)

Saygılar, iyi sohbetler

Kaynak:http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/55635-ssangyong-actyon-sports-hakkinda-3.html#ixzz14bzDPEqW

• quote:

Orijinalden alıntı: forbest

ssangyong u nekadar tanıyoruzki? e tabiki ford daha mantıklı yılların tecrübesi sonuçta

BİR YANIM FORD BİRYANIM ACTION DİYOR
  • merhaba arkadaşlar yan taraftanda belli oldugu gibi yeniyim 1996 w210 kasa düz vites e200 (lpg)aracım var genelde memnunum ancak yaşı biraz ilerledi bu aralar iş icabı kullanmak için 2. bir aracada ihtiyacım var topla çıkar bütün yollar ssangyoung acyton a cıkıyor genelde uzun yolda kullanıcam kullanıcı arkadaşlara bazı sorularım olacak vereceginiz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

1 yakıt tüketimi şehir içi ve dışı 4x4 ü ve 4x2 (benim için çok önemli)

2 4x2 düz vitesmi yoksa 4x4 düz vitesmi almalıyım

3 cruıse control hız sabitleme sonradan ne kadara takılıyor ve kullanıslı oluyormu?

4 4x2 ve 4x4 lerin vergileri aynımı

5 4x4 ler arazi vitesiylemi yoksa kumanda düğmesiylemi ceker değiştiriyor yada akıllı bir sistemle arac patinaja düştügündemi geciş oluyor

6 kronik arızaları varmı
  • 1.4x2düz vites aracım ile en son 220 liralık eurodizel yakıt ile 1000-1100km yaptım cogunlugu uzun yol olmak üzere ort.110km hız ile.
    4x2otomatik kullanan arkadasım cruze kontrol ile hızı90 ayarlayıp cok düşük yakıt yaktıgını söylemişti kıskanmıstım acıkcası.alacaksanız otomatik
    alın derim sırf bu hız sabitleyiciden ötürü burdaki forumlarda okudugum kadarı ile genelde tavsiye etmiyolar sonradan taktırmayı tercih sizin..
    Şehiriçinde yakıt durumunu hesaplamadım ama hemen hemen önceki aracım vw.1.6benzinli ile aynı paha da yakıyor.
    2.Daga bayıra ya da yol dısına cıkmayacaksanız 4x2 derim çünkü 4x4 de günlük kullanımda 4x2 modunda kullanılıyor yol durumuna göre ya
    kendisi ya da siz belli hıza kadar 4x4e geciriyorsunuz.
    3.cruze control hakkında bi tecrübem yok okuduklarım haricinde öğrendiklerinizi paylasırsanız sevinirim zira ben de taktırmayım düşünüyorum ama
    karasızım:)
    4.4x2 ler ruhsatta ticari diye geciyor:Avantajı yıllık 800-900 arası vergisi,Dezavantajı hız sınırı 93 muhtemel cezalar ile aradaki fark kapanıyor.
    4x4ler ruhsatta binek gectiği için yıllık vergisi sanırım 1800-1900(tam hatırlamıyorum)arası.
    5.bir düğme ile 4x2,4x4low,4x4h üçayrı modu var.siz tercih ediyorsunuz.ama bazı durumlarda kendisi yol sartına ayarlıyor diye biliyorum yanılmıyorsam.
    6.2008 modellerinin bazılarında motor ve direksiyon arızası yasayanlr duydum forumda ama sonraki modellerde duymadım.arkaya takılan kabin
    işinin ehli ustalar tarafından takılmazsa su aldıgını duydum.
    son alarak ben aldıgım mayıs2010dan bugüne 15000km yaptım cok şükür bu aracı aldıktan sonra bu fiyata bi daha csınıfı bir araca 40bin verebilirmiyim bilmem.
    siz yine de iyi düşünün ikinci eli filan...

• sayın dnz60,

4x4'lerin hız sınırı sedanlarla aynı mı, emin misiniz? "binek" diye 1. köprüden de geçilebilmesi gerekir aslında

teşekkürler.

quote:

4.4x2 ler ruhsatta ticari diye geciyor:Avantajı yıllık 800-900 arası vergisi,Dezavantajı hız sınırı 93 muhtemel cezalar ile aradaki fark kapanıyor.
    4x4ler ruhsatta binek gectiği için yıllık vergisi sanırım 1800-1900(tam hatırlamıyorum)arası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senQ

sayın dnz60,

4x4'lerin hız sınırı sedanlarla aynı mı, emin misiniz? "binek" diye 1. köprüden de geçilebilmesi gerekir aslında

teşekkürler.

quote:

köprü meselesi bizim burda olmadıgı için bilmiyorum;)Hocam ruhsatta binek yazıyorsa hız sınırın normal araclar ile aynı jeeplerinki neyse bineklerinki neyse
    sizinki de o..nerden biliyorum,her radara yakalandıgımda memur beyler ruhsatınıza bakalım yoksa 95 ile ceza yazacak değiliz diyorlar sonra da
    Bana polislerin dediği bu eger4x4 olsa imiş hız sınırı son düzenleme ile110+%10
    Aldıgımdan beri 5kezceza aldım artık 90ını gecemiyorum ehliyetime el koyacaklarkorkusuyla

• sayın SENQ,
    köprü meselesi için en son hatırladıgım devlet köprüden gecerken kamyonet vergiye gelince binek alıyor diye bir forum vardı
    gezenbilir adlı sitede bi bakın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: senQ

sayın dnz60,

teşekkürler.

quote:

ilginiz için teşekkür ederim 2.el 28binede var 40 binede ama ikinci el alırsam 2009 dan asagı olmaz

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.