Şimdi Ara

Ford servis acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün ford fusion marka aracımı çeşitli şikayetlerle servise götürdüm.Arabadan kavrama sırasında ses geldiğini ve abs ışığının yandığını söyledim.Onlarda muhtemelen arka tekerlekdeki sensörlerin kopduğunu ve lastiğe temas etdiğini söylediler,abs ışığı için.Ben sonra aracı bırakıp eve geldim.Bana geri dönüş yapdıklarında sensör için 300tl gibi bir rakam söylediler.Debriyaj balatasınında değişmesi gerekdiği fakat şu an için önemli bir durum olmadığını söylediler.

Buraya kadar herşey normal , bir sonraki aramalarında ise balatanın tamamen bittiğini arabanın yürüyemiyeceğini söylediler ve sadece debriyaj seti için 1100 tl gibi bir rakam istediler. Bende yaptırmak istemediğimi söyledim malum dışardaki fiyatlarla arasında dağlar var ama onlarda inatla aracın haraket etmediğini balatanın bittiğini burada değiştirileceğini söylediler.Şimdi sizden fikir ve yardım bekliyorum arkadaşlar ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun.

• git bak hareket etmiyorsa ben bıraktığımda sorun yoktu de
  • Bugün kapandı artık yarın gidicem çok sinirlendim zaten utanmadan birde artık haraket etmez değişmemiz lazım kesinlikle diyorlar.
  • Oraya nasıl geldi peki o araba deseydiniz. İstemiyorum deyin alın arabanızı başka yerde yapın ama ertelemeyin tehlikeli olmasın. Servis oyunla takıp parayı sizden çıkarmaya çalışıyor aşikar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hareket etmezmiş, yok ya e nasıl geldi o araba oraya? En kötü ihtimal çekici çağırın, o yamyamlara bırakmayın..
  • Oldu başka ? Çocuk mu kandırıyorlar, araba yürüyemez durumdaymış. Nasıl geldi peki oraya o araba. Götürün özel servise yaptırın. Para yedirtmeyin onlara.
  • Araba servise nasıl geldi o zaman ? Dikkatli ol arkadaşım araç yürümez diye o kadar söylüyorlarsa yürütmemek için ( burada yaptırsın diye ) bir kaç parçayı almış olabilirler.Dikkat etmek lazım aman diyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ustalar lütfen yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Son 4 mesaj combo yapmışız. Tamam sakin olalım..
  • Valla biraz önce oradaydım baskı balata bitmiş haraket etmiyo vitese geçmiyo araba dediler.Bende aynen sizin de belirtdiğiniz gibi buraya getirdiğimde sorun yokdu, siz bakdınız yine önemli değil dediniz dedim.Şimdi nasıl haraket edemez dediğimde beyfendi arabanızı biz mi bozduk zaten sorunluydu, ha siz kullanırken gidecekdi ha biz testdeyken gitti aynı şey falan vs vs vs anlayacağınız.Uyuz oldum bende sanayiden bi arkadaşdan aldım debriyaj setini götürdüm yapsınlar diye bırakdım epey bi kavga gürültüden sonra
    Bidaha servise falanda götürmem zaten ,resmen dolandırıcılık yaptıkları
  • Maliyeti de ekliyeyim 300tl abs sensör değişimine aldılar.Debriyaj seti ile bilyayada 350 verdim.Onların istediği rakamdan baya bi düşürdüm en azından şimdilik.100-150 de işcilik alırlar muhtemelen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.