Bildirim
FORD transit connect lastik öneri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yol tutuşta güven veren lastik önerileriniz nedir hangi marka iyidir? -
Pırelli iyi ticari lastiği olarak alın lastiklerinizi. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91
Pırelli iyi ticari lastiği olarak alın lastiklerinizi.
teşekkürler bakacağım.peki yarılma gibi bir durumlarda sağlamlığı nasıldır? -
Doblo araçta takılı 78.000 km dir duruyo bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar. Biraz sert lastik ama iyi yol tutuyo. -
şuan üzerindekiler brigstone lastik yolda yarıldı allahtan yokuş yukarı çıktığımız için hız düşüktü hemen kenara çektik lastik yarılmış.o yüzden dayanıklı lastik olsun istiyorum -
Eski bir Connect kullanıcısı olarak diyorum. Michelin. Kesinlikle C sınıfı almayın.(Ticari tip yük lastiği) Yumuşak hamur Michelin alın. Aşınma daha çabuk olur ama güvenli sürüş ve fren mesafesi sunuyor. (Lassa Bridgstone Pirelli Continental, gibi çoğu lastiği denedim ve ciddi manada özellikle yazın Michelin çok daha başarılı.)
Edit : Bizim de Lassa yarıldı. 130 KM/h ile giderken. O günden sonra üzerine para verseler Lassa takmam. Akeza Bridgstone da ...)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozeceze -- 31 Mayıs 2015; 22:55:47 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hem yumuşak hem dayanıklı lastik olmaz. Birinden feragat etmelisiniz.
Michelin, Goodyear, continental markalarının üst seviye lastikleri genelde yumuşaktir. İyi yol tutar, iyi durur. Fakat dayanıklı değillerdir.
Bridgestone, lassa, petlas gibi lastikler dayanıklıdır ama performansı düşüktür.
İstisnalar vardır. Genel durum bu.
Not: petlas lassa gibi lastiklerin üst seviye lastikleri var mi, performansları ve dayanıklılıkları nasildir bilmiyorum. Genelde ucuz lastik olarak alınırlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Michelin Energy Saver+ -
Şuan kullandığın Bridgestone 95t yük endeksli lastik. Bridgestone gittiğinizde size direk çıkaracağı güçlendirilmiş ve kalın lastik. Diğer lastiklere nazaran yanakları daha kalın dislilileri daha incedir. Fakat dislilierden 10bin kmden fazla oldu herhangi bir kayıp yapmadı. Benim bundan önceki orjinal lastik 120km/h hiz ile Arkalı onlu boydan boya yarildi. Yazligim da kisligim Bridgestone kafam rahat. Malesef bizim araçlara normal binek lastikleri olmuyor sıkıntı çıkarıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yokohama takviyeli yanak tavsiye ederim yol tutuş artıyor,fren mesafesi düşüyor, ses seviyesi azalıyor ayrıca piyasadaki diğer lastiklerden daha mantıklı fiyata sahip. kendi şirketimde bütün ticarilere (connect,kangoo,caravelle,turneo custom) taktırdım. alternatif conti olabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X