Şimdi Ara

Forex Borsa Makale Satışı Başlamıştır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forex ve borsa hakkında 2008 yılından itibaren devam eden ilgim ile çok sayıda yatırım yaptım. Elde ettiğim deneyim ile bugüne kadar 100.000 binlerce kelimelik makale oluşturdum ve satışını gerçekleştirdim. Donanımhaber ailesinden bu tür makale istekleri gelirse detayları konuşabiliriz.

Forex ve borsa makaleleri hazırlayacak kişi bulmak biraz zor olabilir. Yatırım tecrübesi olmayan kişiler için sıkıcı bir konu olduğu açıktır. Fakat biz severek yazıyoruz. Özgünlük garantisi içerisinde teslimatımızı gerçekleştirebiliriz.

Çalışma mantığımız konu başlığını verirsiniz, içeriğinde geceçek anahtar kelimeler varsa eklersiniz ve makaleyi hazırlarız.
    Anahtar kelime eklemek zorunda değilsiniz, normal bir şekilde de yazabiliriz.
    Konu başlıklarınız yoksa biz size bir liste göndeririz, içeriğinden seçersiniz ve bize geri gönderirsiniz.
    Anahtar kelime çalışması yapmıyoruz. Sadece konu başlıklarını seçmede liste göndererek yardımcı olabiliriz.

Ödeme yöntemi olarak paypal yada garanti, kuveyt türk hesabıma ödeme kabul ediyorum.
    Bizim açımızdan güven sorunu olmaz ve işimizi bilinçli şekilde yapmaya gayret gösteriyoruz.
    Fakat karşımıza çıkan bazı makale alıcıları iyi niyetimizi suistimal ederek bugüne kadar bizleri bir miktar maddi zarara uğrattılar.
    Bunun tekrar yaşanmaması için güven ortamının oluşması gerekiyor.
    Bu nedenle makaleleri küçük teslimatlar şeklinde göndermeyi uygun buluyorum.
    İlk aşamada maksimum 20 TL değerinde makale hazırlanır ve sizlere gönderilir, birkaç alışverişten sonra ödemeler sorunsuz geliyorsa, ödeme limitini 50 TL miktarına yükseltebiliriz.

Fiyatlarımız
    1-20 arası makale istekleriniz 100 kelimesi 1.25 TL olarak değerlendirilir. (not 20 dahil)
    21 ve üzeri makale istekleriniz 100 kelimesi 1.00 TL olarak yazabiliriz. (not 21 dahil)

Kaç Kelimelik Forex Borsa Makalesi Hazırlayabilirsin?
    İstediğiniz kelime tutarında yazabiliriz. fakat 300 kelime ve üzerini tavsiye ederiz.
    Bugüne kadar en fazla 600 kelimelik yazı hazırladık ve alıcımızdan en ufak bir şikayet geri dönüşü olmadı.
    Yazılar ara başlıklı hazırlanacak bir kaç paragraftan oluşacaktır.

Yazılara resim eklemiyoruz, internette kolayca görselleri kendiniz bulabilirsiniz.
    Örnek makale istekleriniz olursa maksimum 200 kelimelik bir tane hazırlar hemen göndeririz.
    250 kelimelik 1-20 arası siparişiniz varsa makale başına 2,50 TL en fazla alacağımızdır. Biz konuya göre 260-325 yada 400 kelimelik bile hazırlayabiliriz.
    İstenilen kelimeden daha fazla yazmaya alışığız ve bu yönümüz müşterilerimiz tarafından takdir ediliyor.

İlgilenen arkadaşlar için iletişim bilgilerimizi verelim.
    Mail: adnan032@gmail.com

Lütfen pazarlık amacı ile fiyat teklifleri iletmeyiniz.
    Referans isteyen arkadaşlar PM yada yukarıdaki iletişim bilgilerim ile bana ulaşsın birkaç tane link verebilirim.
    İsteyen olursa 200 kelimelik örnek bir makale hazırlanacaktır.

----------------------------------KONU GÜNCEL VE SİPARİŞLERİ İLETEBİLİRSİNİZ-------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnan032 -- 17 Ocak 2015; 15:51:27 >

• şimdi bi dk

alıyor musun, satıor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SummerGlau

şimdi bi dk

alıyor musun, satıor musun?

forex borsa makale yazarıyım ve makale satışı yapıyorum. makale alışlarımız maalesef yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnan032 -- 17 Ocak 2015; 15:59:27 >
  • SummerGlau kullanıcısına yanıt
    İnce
  • "100.000 binlerce" oldu o zaman biz kalklaım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.