Şimdi Ara

Forgotten Silkroad (60~90cap) Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
111
Cevap
0
Favori
4.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Forgotten Silkroad (60~90cap) Hakkında

Resme tıkladığınızda, facebook sayfamıza götürür.

Beyler gelecek hafta International Silkroad Online'a, Silkroad-R'dan patchler gelicek.
    Skill sistemi değişecek. O oyunda geri kalan oyuncularında artık sabrı taşmak üzere.
    Joymax, zaman geçtikçe oyunu öldürmeye çalışıyor. Haftaya bu patch gelirse bir çok kişi oyunu bırakıcak.

Bizim elimizdeki MHTC dosyalardakı scroll bug'larını çözdük. İlk açtığımızda karşılaştığımız sorunlar;
    ● Cap 60 sınırlanmıyordu, 61 oluyordu.
    ● Dmg, speed bugları yapılıyordu.
    ● Isy ve yetilerden Lv 56 ve 60 silahlar düşüyordu.

Şimdi biz bu sorunları çözdük. MHTC files olduğu için mbot yok. Biz zaten bota karşı değiliz.
    Biliyorsunuz Oldschool demek, profesyonellerin oyunu demek. Ama bu private server.
    Biz media'nın içine autoselect atıyoruz, size sadece key presser indirmek kalıyor.
    Mbot kadar olamasada, yorulduğunuz zaman gelişmeye devam ediceksiniz.

Forgotten Silkroad'ın tek farkı, 60cap'ten başlaması (Xian gibi) bunu 70, 80, 90'a kadar götürmekti.
    Mesela 60cap açıldıktan 2 ay sonra 70cap. Bu 2 ayda sizler charlarınızı yapıcaksnız,
    70cap geldiğinde aynen isro'daki gibi eğlence tavan yapıcak.

Günümüzdeki private serverındaki izlenen yol şudur;
    80cap, 90cap, 100cap vs. Bu serverların en büyük ortak özelliği level güncellemesi yoktur.
    Kervan olayı nadirdir. Çünkü rateler yüksektir. En zayıf oyuncunun cebinde bile 1 billion gold vardır.
    Bu oyuncu neden kervan çeksin ki ?

Forgotten Silkroad'da;
    Exp- 2x
    Sp- 4x
    Gold- 2x
    Item- 2x
    Sox- 1x
    Alchemy- (-1x)
    Job- 10x

Dikkat ederseniz job rate 10x, oyuncuları resmen kervana zorluyoruz. Oyunda kervan olunca, job war kaçınılmaz oluyor.

Kervan sadece paramı getiriyor?
    Oyun konuları açtığımız forumlarda, Job sistemi hakkında bazı detaylar vermiştik. Mesela;
    ● İlk Lv3 trader= 100coin, Lv3 Hunter= 200coin, Lv3 thief 50coin

Coins'ler ne işe yarıyor?
    ● Oyun Coinlerinizle Gift Silk verilecek (Orn: 150Coin=50Silk )

Bunun dışında tabi, level yarışıda var;
    ● Server'ın ilk lv 27'sine kendi buildine yonelik, lv 24 sos silah verilcektir. (Shield garanti.)
    ● Server'ın ilk lv 35'ine kendi buildine yonelik, lv 32 sos silah verilcektir. (Shield garanti.)

Sonuç olarak;
    Gelecek hafta iSro'dan baya oyuncu ayrılacak. Bizim aradığımız oyuncular, PvP server oyuncuları değil, biz iSro oyuncuları istiyoruz. Oldschool zor ve sonunda tadını alınacak serverdır.

Eğer bu yazıyı okuyan sizler, arkadaşlarını çağırırsa, servera destek çıkarsa, bu server yıkılmaz. Serverın ilk günü en az 100 online oyuncusu olması lazım.

*Yorumları bekliyorum, cevaplandırıcam. Ona göre serverın açılıp, açılmayacağını sizlerin sayesiyle karar vericeğiz.

Teşekkür ederim.

• Boşuna insanları kandırmayın lütfen bir önceki 60 cap serverınızıda biliyoruz ve nasıl sonuçlandığıda ortadadır. Tek başlamayacagım server sizin severınızdır. Başlıyacak arkadaşların karşılaşacagı sadece hayal kırıklığıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfecanOnder

Boşuna insanları kandırmayın lütfen bir önceki 60 cap serverınızıda biliyoruz ve nasıl sonuçlandığıda ortadadır. Tek başlamayacagım server sizin severınızdır. Başlıyacak arkadaşların karşılaşacagı sadece hayal kırıklığıdır.

Evet 2 gün geç açtık, özür dileriz. Ama bu yeni açılacak server'ın, açılış saniyesini bile verebilirim.
  • ben ve arkadaşlarım başlamayı düşünüyoruz ama bir tarih verirseniz iyi olur ona göre başka bir serverede başlayabiliriz bize şuan için 1 tarih vermeniz yeterli olucaktır

Not: arkadaşlarımla baslıyacağız grupca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byzazaby

ben ve arkadaşlarım başlamayı düşünüyoruz ama bir tarih verirseniz iyi olur ona göre başka bir serverede başlayabiliriz bize şuan için 1 tarih vermeniz yeterli olucaktır

Not: arkadaşlarımla baslıyacağız grupca.

Gelecek haftayı bekleyeceğiz, ondan sonra karar alıcağız. Yılbşaından sonra en az Ocak aynın 10'undan sonra açma ihtimalimiz var.
    Çünkü Yıl başında Türkiye'ye gelimeyi düşünüyorum, uzun zamandır gelemedim.

Server açılamdan siteden register vericeğiz, açılana kadar player toplanıcak, e tabi download'ta vericeğiz. Herkezde hazır olsun.
    Bu işin en sevdiğim tarafıda, insanı umutlandırıp, heyecanlandıracak videolar yapmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

quote:

Boşuna insanları kandırmayın lütfen bir önceki 60 cap serverınızıda biliyoruz ve nasıl sonuçlandığıda ortadadır. Tek başlamayacagım server sizin severınızdır. Başlıyacak arkadaşların karşılaşacagı sadece hayal kırıklığıdır.

Evet 2 gün geç açtık, özür dileriz. Ama bu yeni açılacak server'ın, açılış saniyesini bile verebilirim.

2 gün ? Hehe güldürmeyin arkadaşlar lütfen :)
  • quote:

Serverin gideri var gibi duruyor level patchleriyle bir basari yakalayabilirler ve bende basliyabilirrrim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

2 gün ? Hehe güldürmeyin arkadaşlar lütfen :)

11 Mayıs için düşünmüştük. O gün benim doğum günüm, bu serverda hayalimdi. Bana verilecek en güzel hediyeydi.
    Ama işler ters gitti, bazıları yan çizdi, tüm yük üstüme kaldı. 11 Mayıs gecesi, üniversiteden tüm tanıdıklarım benim eve geldi.
    Doğum günümü kulamarı için gelmişler, ama ben gelemem dedim. En az 48 saat ayaktayım... Serverla uğraştım.

Sağdan soldan yardım larak 13 Mayısta açılış yaptık. Buna rağmen ilk gün 72 player online aldık.

Yoğun istek üzerine anket yaptık, 60cap Vs 105cap diye.
    105'e geçiş yaptık, dosyalar bug doluydu.
    quote:

Orijinalden alıntı: morganaaa

Serverin gideri var gibi duruyor level patchleriyle bir basari yakalayabilirler ve bende basliyabilirrrim

Ama şimdi, dosyalarımızda hiç bir sorun yok, senaryomuz belli, eventlarımız belli. Oyuncuları topalyabilirsek dümdüz ilerliyeceğiz.

Forgotten Silkroad ilk 60cap private server. Kapandıktan sonra bu yana 4 tane daha açıldı, hiç biri tutulmadı.
    3'ü vsro ile çaıldı yani yeni job sistemiyle, o zaman 60cap'in anlamı kalmıyor.
    4. OceanSro açıldı, dört dörtlük server fakat, oyuncuları max 21 online'a ulaştı.

Ben yine umutluyum, bu sefer bu serverda birşeyler olucak.
    Birde şu var, eğer bu server rabet görürse, diğer private serverlarda dengesizlik olacak. iSro'dan bahsetmiyorum bile.

• Ne zaman açılıyor hocam hemen geleceğim.2 haftadır bi sw bekliyoduk ama yapacaklar gibi durmuyor.Siz yakın bi zamanda açarsanız ben gelirim.Fakat elle kasacağımız için exp rate yüksek olsun en azından 1 saate bi lvl kasabilellim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed Step_2

Ne zaman açılıyor hocam hemen geleceğim.2 haftadır bi sw bekliyoduk ama yapacaklar gibi durmuyor.Siz yakın bi zamanda açarsanız ben gelirim.Fakat elle kasacağımız için exp rate yüksek olsun en azından 1 saate bi lvl kasabilellim.

Valla dostum, gelecek salı karar alıcağız. Karar olumlu çıakrsa 10 Ocak'tan sonraki günlerde açmayı düşünüyoruz.
  • 30 cap server var ve çok eğlenceli,
    umarım burda işler yolunda gider istediğinizi başarırsınız bizde geliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

30 cap server var ve çok eğlenceli,

Adı ne kardeşim iyimiş valla:DHatırlıyorum yıllar önce 10 lvl pvp yapıyoduk kankamla rahat 5 dk sürmüştü:DAcayip zevkliydi.Videoya almıştık:D
  • pm attım
  • quote:

30 cap server var ve çok eğlenceli,

Ciddimisin? eğer MHTC Files'sa bende oynamak isterim (zaman geçirmek), pm atarmsın ?
  • "xelhua online" bilmiyorum az önceki arkadaşda bağlanamamış
    uzun süredir bakmadığımdan tam emin değilim cortlamış olabilir.

edit:vsro sanırım eu-chn ve kale savaşları mevcut

editlegelendipnot: sanırım server daha tam olarak açılmamış ufak bi test sürüşüne denk gelmiş olabilirim ortalığı ayağa kaldırdık ama nanay galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papy0n -- 14 Aralık 2012; 1:24:50 >

• quote:

"xelhua online" bilmiyorum az önceki arkadaşda bağlanamamış

editlegelendipnot: sanırım server daha tam olarak açılmamış ufak bi test sürüşüne denk gelmiş olabilirim ortalığı ayağa kaldırdık ama nanay galiba

GM Exelja, bizim serverdaki GM'di ingiliz bir kızdı, ZSZC'den tanıyordum. Acaba bu omu? Adı Erin olması lazım.
    Vsro olması kötü olmuş... çünkü charlar dengeli değil, cidden söylüyorum. İnsanlar snowshield omadığı için nuker açmıyor ama.
    Test edin, lv 52 full int +3 npc itemlerle, penondan 100dmg yiyorsa MHTC'de, vsroda 200 yiyor. (rakalmları sadece örnek)

• quote:

"xelhua online" bilmiyorum az önceki arkadaşda bağlanamamış

[simage]http://i.epvpimg.com/aan0f.jp g[/simage]

O kapanmış arkadaşlar, bu var, 60 cap;http://www.syedraonline.com/
    https://www.facebook.com/SonmezFanPage/timeline?filter=2
    Aynı adamların server'ı.

Private server'larda cap'ı arttırmayı çok gereksiz ve mantıksız buluyorum. 60 cap yaparsınız 2 ay, illa ki değişelim diyorsanız, onu kapatır, herkesi aynı nicklerle 0 dan başlatır 70 cap server 'a atarsnız. Zırt pırt skill sıfırlamak zorunda kalmaz oyuncular böylelikle. Ha diyorsanız ki, skill edit potion'lar ücretsiz, o zaman tamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

Aynı adamların server'ı.

Private server'larda cap'ı arttırmayı çok gereksiz ve mantıksız buluyorum. 60 cap yaparsınız 2 ay, illa ki değişelim diyorsanız, onu kapatır, herkesi aynı nicklerle 0 dan başlatır 70 cap server 'a atarsnız. Zırt pırt skill sıfırlamak zorunda kalmaz oyuncular böylelikle. Ha diyorsanız ki, skill edit potion'lar ücretsiz, o zaman tamam.

Ama buda vsro...
    Hala anlamış deiyim, vsro'dan nasıl zevk alınıyor, knight online, wow'dan farkı nedir?

2 ay sonra 70cap olduğu zaman, kimsenin charı silinmicek, skiller resetlenmicek. Ne gerek var ki...
    70cap'e geçişte skill poit verilcekse, 60capteki emeğe ne olcak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 14 Aralık 2012; 11:38:52 >

• quote:

quote:

Aynı adamların server'ı.

Ama buda vsro...
    Hala anlamış deiyim, vsro'dan nasıl zevk alınıyor, knight online, wow'dan farkı nedir?

2 ay sonra 70cap olduğu zaman, kimsenin charı silinmicek, skiller resetlenmicek. Ne gerek var ki...
    70cap'e geçişte skill poit verilcekse, 60capteki emeğe ne olcak...

vsro, ksro farkını ben bilmiyorum daha, açar msın?
    Bahsi geçen SP değil! mastery artacak mı? Hayır. O halde, skill leri geri düşürmek lazım. Öyle değil mi? Bu bağlamda, private ise server, skill edit potion'ları ücretsiz yapmalı. 100-150 saat civarı curst heart le uğraştırmamalı

• quote:

vsro, ksro farkını ben bilmiyorum daha, açar msın?
    Bahsi geçen SP değil! mastery artacak mı? Hayır. O halde, skill leri geri düşürmek lazım. Öyle değil mi? Bu bağlamda, private ise server, skill edit potion'ları ücretsiz yapmalı. 100-150 saat civarı curst heart le uğraştırmamalı

Anladım... Hatırlattığın için saol. Mastery 240'tan başlıcak 300'e kadar, aynen bildiğiniz isro sistemi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.