Şimdi Ara

Forgotten Silkroad (60~90cap) Hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
4.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunca insan eskinin özlemini çekiyor. Oldschool server arıyor. Bu forumda da çok var arayan. Bence player toplanabilir. Ki eğer gerçek olur ise gerçekten eşsiz bir deneyim olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katip1 -- 1 Ocak 2013; 13:55:31 >
  • ya neyinden korkuyorsunuz oyun güzel olursa player her türlü toplanır
  • bu cuma finallerim bitiyo,açarsan oynarım :)
    piyasada böyle bir server eksikliği var, ilgi çekecektir bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

bu cuma finallerim bitiyo,açarsan oynarım :)

Ama bu server şartları ağır olucak. Rateler düşük. Char başında durmak gerekir.

Çünkü bu eski doyalarda mbot olmuyor. Biz autoselect koyucaz, keypresserla çalıştırcaksınız. Yani bot towna gidip pot alıp geri gelmiyecek.

ilk 1 yada 1.5 ay 60cap olucak. Trader, hunter ve thief mesleklerinden "coins" toplanacak, 70cap gelince lv 64-69 arası sos silahlar alınacak.
    Lv 60+ moblardan sos düşmicek, milleting 7/24 kasma zorunluluğu olmayacak.

Rateleri;
    EXP 10x
    SP 15x
    Drop 5x
    Gold 5x
    Sox 1x
    Alchemy -1x

diye düşünüyorum.

Şimdi player dışındaki problem şu;

EcSro files'ta stall var ama rateler değişmiyor (speed ce dmg bugıda var)
    SwSro files'ra stall yok, rateler ayarlanılıyor (scroll bugları yok + guild amblem var)

Stallsız düşünemiyorum, JNGN ve DW'ı pazarsız hayal edemiyorum....

• quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

quote:

bu cuma finallerim bitiyo,açarsan oynarım :)

Ama bu server şartları ağır olucak. Rateler düşük. Char başında durmak gerekir.

Çünkü bu eski doyalarda mbot olmuyor. Biz autoselect koyucaz, keypresserla çalıştırcaksınız. Yani bot towna gidip pot alıp geri gelmiyecek.

ilk 1 yada 1.5 ay 60cap olucak. Trader, hunter ve thief mesleklerinden "coins" toplanacak, 70cap gelince lv 64-69 arası sos silahlar alınacak.
    Lv 60+ moblardan sos düşmicek, milleting 7/24 kasma zorunluluğu olmayacak.

Rateleri;
    EXP 10x
    SP 15x
    Drop 5x
    Gold 5x
    Sox 1x
    Alchemy -1x

diye düşünüyorum.

Şimdi player dışındaki problem şu;

EcSro files'ta stall var ama rateler değişmiyor (speed ce dmg bugıda var)
    SwSro files'ra stall yok, rateler ayarlanılıyor (scroll bugları yok + guild amblem var)

Stallsız düşünemiyorum, JNGN ve DW'ı pazarsız hayal edemiyorum....

kasma konusunda benim için bir problem olmaz,zamanında mysro-zszc falan oynamıştım,bir şekilde kasılıyor yani.
    alchemy falan zor olur ama herkese zor olacak sonuçta.
    yalnız şu bahsettiğin stall,dmg,speed bugları falan hepsi aklımdan çıkmış,öyle problemler vardı yeni hatırladım.
    şuan en mantıklı swsro dosyaları gibime geliyor,bugların olmaması nedeniyle. ama ecsroda damage bugu pek etkilemez gibi çünkü leveller düşük olacağı için 70k zor vurulur (sanırım 70k'dan sonra bu oluşuyordu) hem stall da var.
    dosyalar konusunda bir anket yap istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

kasma konusunda benim için bir problem olmaz,zamanında mysro-zszc falan oynamıştım,bir şekilde kasılıyor yani.
    alchemy falan zor olur ama herkese zor olacak sonuçta.
    yalnız şu bahsettiğin stall,dmg,speed bugları falan hepsi aklımdan çıkmış,öyle problemler vardı yeni hatırladım.
    şuan en mantıklı swsro dosyaları gibime geliyor,bugların olmaması nedeniyle. ama ecsroda damage bugu pek etkilemez gibi çünkü leveller düşük olacağı için 70k zor vurulur (sanırım 70k'dan sonra bu oluşuyordu) hem stall da var.
    dosyalar konusunda bir anket yap istersen.

Dmg, def scrolları ve speed drugı kaldırmayı düşündüm ama rateleri değiştiremiyorum... 1 Stall için bnlardan vazgeçilmek zorunda gibi
  • stall olabilir alternatif olarak bi ara eklenmişti sroya hani oraya koyuyosun itemi parasıyla birlikte orda aratanlar o itemi görüp alabiliyordu.. onu yaparsanız stalla pek gerek kalmaz ,
    ama 70k civarı dmg sınırıyla uniq kesmek ? bütün dengeler alt üst olur ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 90capcanberk

stall olabilir alternatif olarak bi ara eklenmişti sroya hani oraya koyuyosun itemi parasıyla birlikte orda aratanlar o itemi görüp alabiliyordu.. onu yaparsanız stalla pek gerek kalmaz ,

Bu dosyalarda 65k dmg sınırı var. Zaten 80cap'te bile eline lv 64+10 sun spear'la zerklesen bile 65k dmg atamazsın Tiger Girl'e diye düşünüyorum.
    Stallı çok istiyorum, server ekonomosini canlandırmak için. İnsanlar Town'da gezinsin, item beğensin. Pazarlık olsun, kaynaşılsın vs.
  • quote:

quote:

stall olabilir alternatif olarak bi ara eklenmişti sroya hani oraya koyuyosun itemi parasıyla birlikte orda aratanlar o itemi görüp alabiliyordu.. onu yaparsanız stalla pek gerek kalmaz ,

Bu dosyalarda 65k dmg sınırı var. Zaten 80cap'te bile eline lv 64+10 sun spear'la zerklesen bile 65k dmg atamazsın Tiger Girl'e diye düşünüyorum.
    Stallı çok istiyorum, server ekonomosini canlandırmak için. İnsanlar Town'da gezinsin, item beğensin. Pazarlık olsun, kaynaşılsın vs.

ya evet aslında öyle dogru söyledin ama 64+10 sun spear falan 65k yı gecemez falan dedin ama zaten öyle item zor yani ama bakıcam birazdan videolara

speed bug ?

• quote:

quote:

ya evet aslında öyle dogru söyledin ama 64+10 sun spear falan 65k yı gecemez falan dedin ama zaten öyle item zor yani ama bakıcam birazdan videolara

speed bug ?

Serverı açsarsak 80cap anca 2014 gibi gelebilir. Gelse bile +10'u bırak +9 mucize olucak.
    Speed bug; NPC'den drug alınarak yapılıyor, 10,15 tane üst sütte açılınabiliyor. NPC'den kaldırılabilir...

• quote:

quote:

Hatırlarsan Danny 65 lvl Nuker charıyla 45k atıyordu Uruchi ye. Elinde de sun sword vardı bence 80 lvl birisi tg de 65k yı geçer

• quote:

Orijinalden alıntı: Miklo*

Hatırlarsan Danny 65 lvl Nuker charıyla 45k atıyordu Uruchi ye. Elinde de sun sword vardı bence 80 lvl birisi tg de 65k yı geçer

Danny'nin eline hiç lv 65'de sun sword geçtiğini görmedim
    Resim yada video var mı?
  • npc den kaldırılırmı ?????????????????????????????????????? niyalardan toplasak desem de olmıcak niyalardan %75 liklerin tablet düşüyodu 60 capta tableti %50 liktir heralde
  • quote:

quote:

Resim yada video var mı?

• quote:

quote:

Resim yada video var mı?

Bendede vardı 700m ye almışdım ozamanın parasıyla :D
  • quote:

quote:

quote:

Resim yada video var mı?

http://www.youtube.com/watch?v=BnWb2P6wpR0

He bu 2. charı, burda lv 64+9 sosun sword var doğru.
    Ama bu zamanlar isro değişmişti, yeni dosyalarla euda gelmişti. DMG sınırı kalkmıştı.
    Skiller fln gelmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 2 Ocak 2013; 21:36:49 >

• server ne zaman acılır tahmince ?
  • quote:

npc den kaldırılırmı ?????????????????????????????????????? niyalardan toplasak desem de olmıcak niyalardan %75 liklerin tablet düşüyodu 60 capta tableti %50 liktir heralde

Ne niyası dostum, 60cap'te DW-Cave bile kapalı. Tabletlerinde olmıyacağını düşünüyorum, yoksa Full STR'lar ölümsüz olabilir.

quote:

server ne zaman acılır tahmince ?

Bakalm 14 Ocak'ta eve dönücem, hangi dosya olcağını kararlaştırcaz. Sonra tarih verilir.
  • işte dedim ya speed tabletleri var hani mavi element koyuyorsun speed potu oluyor işte niyalardan bile düşen tabletler %75 lik speed veriyor

ayrıca tablet olmazsa intler her moba dayanamaz 2 mobta ölür diye düşünüyorum yetide ama 60 capta en iyi slot penon zaten.

tablet olmalı bence

snow olacakmı ?
  • quote:

işte dedim ya speed tabletleri var hani mavi element koyuyorsun speed potu oluyor işte niyalardan bile düşen tabletler %75 lik speed veriyor

ayrıca tablet olmazsa intler her moba dayanamaz 2 mobta ölür diye düşünüyorum yetide ama 60 capta en iyi slot penon zaten.

tablet olmalı bence

snow olacakmı ?

Tabletler 70cap'in 2. sezonunda gelicek. Snow'da o zamanlarda.

Eskiden iSro'da böleydi, İsy'i kesebilenler genelde Hybrid Bow yada Full STR Bow oluyordu.

Server senaryosu sizlere, her buildin tadını vericek.

Örn;
    Bow hiç bişey olabilir ama tüm uniqueler ondan sorulacak (60cap)
    Full int spear belkide en kötü build ama snow geldikten sonra en iyi build olabilir (70cap)
    Glavie başlarda hantal, arkalarda kalabilir ama ileride Job War ve Unique'lerde tank olabilir (80cap)
    Blader, pvp'de job war'da unique'de ataği berbat olabilir ama son cap'te serverın kralı olabilir (90cap)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.