Şimdi Ara

Forgotten Silkroad (60~90cap) Hakkında (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
4.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçen 7 kişi girdik arkadaşlar, 60capte baya sorun çıktı. Haftalardır uğraşıyoruz, mecbur 70caple başlıyacak server. Şimdi media pk2'i düzenliyoruz.
    Biter bitmez paylaşıcam ama siz şimdiden şunu indirin; DOWNLOAD

Sadece indirin ve kurun. Biz media'yı paylaşınca beraber test ederiz. Hatta video için 10 kişiye ihtiyacım var.
  • Bro isterse 100 cap olsun ben eski filesli bi sro görmek istiyorum artık :D
    hemen indirmeye başladım konuyu sürekli takip ediyorum
  • Güzel proje oyunu indirmeye başladım media pk 2 yi beliyorum
  • keşke files.fm e uplopad etmeseymişiniz

oyun 70 captan başlıcak dimi ? exp rate en az 40-45 olmalı ki bota gerek kalmasın ve bence 8 dg olursa daha güzel olur cünkü 7 dg en son silah 60 level .. 8dg yapıp sadece a gradeler yani 64 silah 69 chest falan düşmeli 68 silah düşmemeli .. soslar npcde olup pahalı olursa birde kervana bi coin koysanız bolca düşen mesela sun 64 spear npcde 200m + 15 tane o coinden ? coin rateleride ona göre ayarlarsınız ve snow koymaya calışabilirsiniz yine oyuncu sayınız bence artacaktır snow suz tabletsiz int car olmaz cünkü dimi

birde fw meselesi var fw olacakmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 90capcanberk

keşke files.fm e uplopad etmeseymişiniz

oyun 70 captan başlıcak dimi ? exp rate en az 40-45 olmalı ki bota gerek kalmasın ve bence 8 dg olursa daha güzel olur cünkü 7 dg en son silah 60 level .. 8dg yapıp sadece a gradeler yani 64 silah 69 chest falan düşmeli 68 silah düşmemeli .. soslar npcde olup pahalı olursa birde kervana bi coin koysanız bolca düşen mesela sun 64 spear npcde 200m + 15 tane o coinden ? coin rateleride ona göre ayarlarsınız ve snow koymaya calışabilirsiniz yine oyuncu sayınız bence artacaktır snow suz tabletsiz int car olmaz cünkü dimi

arkadaş bir yerdede şu gereksiz saçma coin sistemi olmasın katmayın şunu bir fikir olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: kedikli34

quote:

Orijinalden alıntı: 90capcanberk

keşke files.fm e uplopad etmeseymişiniz

arkadaş bir yerdede şu gereksiz saçma coin sistemi olmasın katmayın şunu bir fikir olarak.

sadece 200 m de olabilir ben kervan uygulaması icin dedim :D

• Son durum ne ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla 1 aydır media pk2 yapıolar nasıl bi media pk2 anlamadım :S muhtemelen acılmıyacak
  • Yalan olmuş bir proje daha...
  • işte bu eski sro yu arıyorum cok sacma sıktı hemen eskıden kervana katılırdık pesımızden thief geliyormu dıye doner doner bakardık yaa ne gunlerdı :)))) hadi hayırlısı dosyayı ındırıyorum su an ama sızde elınızı bır zahmet cabuk tutun
  • Beyler server çalışması durdu, ben yazdığımı sanıyordum. Pardon unutmuşum.
    MHTC filesla uğraşan tanıdıklarım, bizim karşulaştığımız bugları çözemiyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.