Şimdi Ara

Forgotten Silkroad (60~90cap) Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
4.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

vsro, ksro farkını ben bilmiyorum daha, açar msın?
    Bahsi geçen SP değil! mastery artacak mı? Hayır. O halde, skill leri geri düşürmek lazım. Öyle değil mi? Bu bağlamda, private ise server, skill edit potion'ları ücretsiz yapmalı. 100-150 saat civarı curst heart le uğraştırmamalı

Anladım... Hatırlattığın için saol. Mastery 240'tan başlıcak 300'e kadar, aynen bildiğiniz isro sistemi.

hocam vsro'nun kötü yanı ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

hocam vsro'nun kötü yanı ne?

International Silkroad'a snowshield geldiğinden sonraki dosyalar vsro. Bunda eski job sistemi yok, wanted yok. Birine saldırcaksan ve o kişi hareket ediyorsa vuramıyorsun (weapon skilleriyle) arkasına gidip duruyor.
    Son olarakta; bladersın birisyle pvp atıyorsun. Yatır batır yaptıktan sonra, iç içe pvp yapıyorsunuz, skilerini bile göremiyorsun.

International Silkroad'ın snowshield gelmeden önceki halide MHTC files. Eski job sistemi (istediğin zaman hunter, thief takabilme). Wanted var. Birine saldırcaksan, peşinden trace atlşmş gibi takip etmene gerek yok.

2 dosya arasında en büyük fark ise, karakter defansıdır. Örn;
    Vsro= Lv 52 full intsin. NPC set var. Snowsuz penonlarda kasıyorsun. Senin HP 1200. Penonun tanesi sana 400 vuruyor.
    3 tanesi birden gelse ölüceksin.

MHTC= Lv 52 full intsin. NPC set var. Snowsuz penonlarda kasıyorsun. Senin HP 1200. Penonun tanesi sana 300 vuruyor.
    3 tanesinin arasında rahat kasabilirsin.
    Rakamlar sadece örn

Vsro 120cap düşün. Lv 115'in, lv 120'i öldürmesi zor.
    MHTC 70cap düşün. Lv 60 str'nin Lv 70 int'i öldürme şansı var.

Pvp konusundaki örnk videolar;
    Vsro (dikkat edersen charlar iç içe)

ZSZC&MHTC (Zevkli pvp)

70cap ile alakalı job war videosu (Dikkat edersen Lv 48 str glavie bile 70'lerin kapıştığı JW'a katılıyor.)

• Hocam cok iyi anladim. Siz bana oyuna basladigim zamani anlattiniz. Ama wanted neydi hatirkamadim. Bir de bu sistemde calisan sro var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam cok iyi anladim. Siz bana oyuna basladigim zamani anlattiniz. Ama wanted neydi hatirkamadim. Bir de bu sistemde calisan sro var mi?

Wanted sanırım Thief iken 6 lv (tam hatırlamıyorum) bu levele ulaşırke,n trader 1 lv mal çekse bile saldırabiliyorsun. Üstünde ünlem işareti vardı sanırım öyle kalmış aklımda
  • quote:

Hocam cok iyi anladim. Siz bana oyuna basladigim zamani anlattiniz. Ama wanted neydi hatirkamadim. Bir de bu sistemde calisan sro var mi?

Thief çok hunter yada trader kesince, wanted çıkıyor (yani aranılıyor) Seni kesen hunter daha çok exp alıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Wanted sanırım Thief iken 6 lv (tam hatırlamıyorum) bu levele ulaşırke,n trader 1 lv mal çekse bile saldırabiliyorsun. Üstünde ünlem işareti vardı sanırım öyle kalmış aklımda

Bide şöle bişey vardı, Lv 5 thief olunca questler çıkıyordu. Onları bitirdikten sonra master thief oluyordun ve 2 stardan yüksek traderları haritadan, pembe top oalrak görüyordun. Bunu anlatan bir video vardı, 2006 yıllarında bu forumda izlemiştim. Paylaşan kişinin nickini bile hatırlıyorum.
    b_b avatarında da şeytan bi çocuk vardı

• Hocam ben baslamaya niyetliyim gercekten. 110 cap serverlerden en ufak tat alamiyorum. Goodtimessro oynadim uzunca bir sure. Onun da kotu yani serverdeki 600 online sayisinin 550si bottu. Acilirsa eger kesin basliycam bilgin olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden böyle bir server açıyorsunuz ki? Kazancınız ne?
  • quote:

Hocam ben baslamaya niyetliyim gercekten. 110 cap serverlerden en ufak tat alamiyorum. Goodtimessro oynadim uzunca bir sure. Onun da kotu yani serverdeki 600 online sayisinin 550si bottu. Acilirsa eger kesin basliycam bilgin olsun

GoodTimesSro Mayıs 12'de açıldı, bizim açılış tarihle aynıydı. Biz geçikince oyuncular oraya geçiş yaptı. Oradaki ilk 200 playerın, 150'si bizimdi.
    GTS'nin adminide benim ZSZC'den arkadaşımdı.

quote:

Orijinalden alıntı: __L__

Neden böyle bir server açıyorsunuz ki? Kazancınız ne?

Para oalrak kazanç yok, bluelu dresslermiş avatarlarmış satılmıyor.
    Aslında bakarsan çok sıkıldım, oynıcak priate serverı yok. Pvp serverlar hepsi, job war yok. Pvp yapılıyor.
    Bende bu serverda yan charımla oynamak istiyorum. Guildçe kervan çekip, thief korkusunu tatmak istiyorum.

• quote:

quote:

Thief çok hunter yada trader kesince, wanted çıkıyor (yani aranılıyor) Seni kesen hunter daha çok exp alıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Bide şöle bişey vardı, Lv 5 thief olunca questler çıkıyordu. Onları bitirdikten sonra master thief oluyordun ve 2 stardan yüksek traderları haritadan, pembe top oalrak görüyordun. Bunu anlatan bir video vardı, 2006 yıllarında bu forumda izlemiştim. Paylaşan kişinin nickini bile hatırlıyorum.
    b_b avatarında da şeytan bi çocuk vardı

Ulen yoksa

Acaba bu files'ta da var mıdır? Onu test etmek lazım

• 70 cap zamanlarından bir video ;
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

70 cap zamanlarından bir video ;
    [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=o f8VXl5wunE]

Çok güzel video, keşke karakteri iyi kullanabilseymiş ama arkadaş :)
  • quote:

quote:

15 Eylül 2006... o zamanlarda iyi diyebiliriz

Benim düşünceme göre;

Cap60; Yükseliş, para, unique
    Cap70; Çekişme, set, unique, job war
    Cap80; İlk Lord Yarkan, ilk Sosun, pvp, job war, job war, job war.
  • quote:

quote:

quote:

Benim düşünceme göre;

Geliyon mu, sen onu de hele.
    http://forum.donanimhaber.com/m_69236065/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69252423

• quote:

quote:

Benim düşünceme göre;

Geliyon mu, sen onu de hele.
    http://forum.donanimhaber.com/m_69236065/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69252423

Hiç bi güç beni vsro dosyalarında oynatmaz artık
    Midem bulanıyor adını bile duyunca...
    50 kere farklı vsro serverlarında oynadım, hep aynı şeyler zevk vermiyor. Açılan serverlar max 3 ay dayanıyor kapanıyor.
    Dejavu olmaktan bıktım. Tamam ilk bşata hafif bi umut, heyecan verebilir ama sona doğru off keşke başlamasaydım diyorsunuz.
    Vsro = Zaman kaybı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 17 Aralık 2012; 21:47:37 >

• kardeş senin kastettiğin server ne zaman açılıcak tarih ver ordayız
  • Server açılacak mı
  • SERVER ACILACAK MI ???????????????????????????
  • Player konusunda şüpheliyiz. Korku var...
  • Keşke gerçek olsa da oynasak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katip1

Keşke gerçek olsa da oynasak.

Ahh bide bana sor... isro'daki gibi;
    Jangan içindeki küçük beyaz adamların kaçışlarını özledim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.