Arkadaşlar yeni parçalı Galatasaray forması aldım lisanslı. Takımımıza hep destek tam destek. Sizden ricam, sizce formaya Drogba mı yoksa Sneijder mi yazdırayım? İkisini de aynı oranda çok seviyorum. Dreijder veya Snogba falan demeyin lütfen.
Bana kalırsa isimsiz forma her zaman iyidir ama formayı sen giyeceksin karar senin
quote:
Orijinalden alıntı: Vincent Kompany
Bana kalırsa isimsiz forma her zaman iyidir ama formayı sen giyeceksin karar senin
benim bird hunter
Şınorkel yazdır.
Drogba yazdır. Yaşayan efsane.
sneijder
quote:
Orijinalden alıntı: TheWazZ
sneijder
Metin Oktay da yazdırabilirim. Taçsız Kral.
quote:
Orijinalden alıntı: Zarchon
Metin Oktay da yazdırabilirim. Taçsız Kral.
Alıntıları Göster
DROGBA yazdır.. Bikaç sene sonra yine forma alırsan onada SNEIJDER yazdırırsın (inşallah kalır o zamana kadar).. ama öncelik drogbaya
quote:
Orijinalden alıntı: bdurmus
DROGBA yazdır.. Bikaç sene sonra yine forma alırsan onada SNEIJDER yazdırırsın (inşallah kalır o zamana kadar).. ama öncelik drogbaya
Alıntıları Göster
Şuan takımda en sevdiğim futbolcu Sneijder. Ben olsam Sneijder yazdırırdım ki seneye forma aldığımda yazdıracağım. Umarım seneye 10 numarayı alır.
quote:
Orijinalden alıntı: Arctic Monkeys
Şuan takımda en sevdiğim futbolcu Sneijder. Ben olsam Sneijder yazdırırdım ki seneye forma aldığımda yazdıracağım. Umarım seneye 10 numarayı alır.
Alıntıları Göster
bir parçaya drogba diğer parçaya sneijder
quote:
Arkadaşlar yeni parçalı Galatasaray forması aldım lisanslı. Takımımıza hep destek tam destek. Sizden ricam, sizce formaya Drogba mı yoksa Sneijder mi yazdırayım? İkisini de aynı oranda çok seviyorum. Dreijder veya Snogba falan demeyin lütfen.
isim:sneijder numara:12
quote:
Orijinalden alıntı: Scippo
quote:
isim:sneijder numara:12
drogba
quote:
Orijinalden alıntı: clubber42
drogba
Alıntıları Göster
drogba 1.5 sene sneijder yanılmıyosam 3.5 sene sözleşmesi Sneijder yazdır
quote:
Orijinalden alıntı: Arctic Monkeys
Alıntıları Göster
Black Mamba bizim ark böyle yazdırmıştı
anladık forman var
quote:
Orijinalden alıntı: boxbeat
anladık forman var
12 numara DROGBA yazdırmaya karar verdim arkadaşlar. Yardımlarınız için teşekkür ediyorum. Black Mamba kobe değil miydi yahu? Drogba'dan olsa olsa ''Black Taurus'' olur.
quote:
12 numara DROGBA yazdırmaya karar verdim arkadaşlar. Yardımlarınız için teşekkür ediyorum. Black Mamba kobe değil miydi yahu? Drogba'dan olsa olsa ''Black Taurus'' olur.
Alıntıları Göster
Boşver onları Semih Kaya yazdır.
quote:
Orijinalden alıntı: Gojowczyk
Boşver onları Semih Kaya yazdır.
Alıntıları Göster
drogbanın 1.5 sene sonra sözleşmesi bitiyormu
quote:
Orijinalden alıntı: Ammianus Marcellinus
drogbanın 1.5 sene sonra sözleşmesi bitiyormu
Alıntıları Göster
ben de pazar günü almayı düşünüyorum. ben 17 burak yılmaz yazdıracam.
Burak yazdır adam yardırıyor. Seni tanımayanlar adını yazdırdın sanabilir tabi.
quote: