Bildirim
Format
KOBB KB100 12Volt 100 PSI Analog Göstergeli Hava Pompası, Kırmızı/Siyah : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
inanmıyorum böle bişey olduuna verse verse hDD ye verebilir. aRtı şööle bişe okuduğumu hatırlıyorum ama pek emindeğilim Formatın bi sınırı var ama bu olay şoole bişe ona bakarsan hdd nin de bi omru var
MERAK ETME HİÇ BİŞEY OLMAZ BEN NERDEN BAKSAN winXPPROSP1 e gecmeden 50 yi aşkın format atmışımdır pc ye 2 senede -
çok format atmanın HDD ye zarar verdiği ve her HDD nin belli bi limiti olduğu söyleniyor ama ben hiç karşılaşmadım -
cozb baba bu kadar olur yaaa aynı şeyleri yazmışız -
cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar... -
Disklerin ömrü 5 haneli format rakamlarıyla ifade ediliyor bildiğim kadarıyla. -
Oh oh iyi o zaman daha çok format atabilirim bilgisayarıma :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X