Şimdi Ara

format

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ,gecen vista cd si aldımda format niyetiyle, bi turlu olmuyo.boot tan açılışta ilk cd ye ayarlıorm ona rağmen "cd den önyukleme için bi tusa basın" yazısını göremedim.bi fikir verebilcek olan varmı?

birde şöle bişi var vista dvd si dvd-r acaba "-" die olabilir mi sorun?genelde "+" kullanıodum adam öle vermiş.

şimdiden teşekkürler...

• Eğer medya başlangıçta boot olmuyorsa ve biosdaki ayarları düzgün yaptığına inanıyorsan başka bir bootlu medya ile denemeni öneririm.
    Bu medya yani cd veya dvd herangi bir şey olabilir. Sadece boot olacakmı olmayacak mı diye kontrol amaçlı.

Eğer boot olursa demekki senin vista dvd sinde bir sorun var yada senin dvd okuyucu bu medyayla problem çıkartıyor olabilir.....

Eğer o denediğin bootable medyalardada sorun çıkarırsa tekrar yazarsın...
  • xp cdsi vardı elimde onla denedim.boot kısmında bi sorun yok.

bahsettiğim vista dvd sini masaüstü pcmde denedm ordada cd onyukleme kısmı açılmadı,merak ettiğim acaba vista mı sorunlu,medya okuyucum dvd-r die mi okumuo,birde deneme amaçlı dvd-r olan vistayı dvd+r olan bi dvdye kopyalamayı denedim ondada başarısz oldu.

bu arada medya okuyucum "TSSTcorp CDDVDW TS-L632H ATA Device" bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: megetege

xp cdsi vardı elimde onla denedim.boot kısmında bi sorun yok.

bahsettiğim vista dvd sini masaüstü pcmde denedm ordada cd onyukleme kısmı açılmadı,merak ettiğim acaba vista mı sorunlu,medya okuyucum dvd-r die mi okumuo,birde deneme amaçlı dvd-r olan vistayı dvd+r olan bi dvdye kopyalamayı denedim ondada başarısz oldu.

bu arada medya okuyucum "TSSTcorp CDDVDW TS-L632H ATA Device" bu.

Yani bilgisyarı XP CD si ile başlata bildin mi? Bilgisayar açılırken aşağıdaki ekran karşına geldimi diyorum?

format

Eğer geldiyse demekki senin Dvd de bir sorun var. Yada senin Dvd sürücüsü bu medya tipini desteklemiyor.
    Tabi bazen Firmware yi güncellemekte sorunu çözebilir.......

• xp cdsyle başlatınca o ekran karsıma geldi.

güncelleme yi deniim bide.

saol yardımların için...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.