Bildirim
format atacam ama USB mause ve klavye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
biostan usb keyboard ve usb mouse seçeneklerini enabled yaparsanız sorun yaşamazsınız -
quote:
Orijinalden alıntı: S:T
biostan usb keyboard ve usb mouse seçeneklerini enabled yaparsanız sorun yaşamazsınız
biosda o secenekleri nasıl bulacagım -
Bu seçenekler her biosta farklı yerlerde olabilir. Meseala benim biosumda Onboard Devices menüsünde.
Tabi bu arada ayar yapmana bile belki gerek yoktur.
Sen format CD ni tak. Zaten formata başlamadan klevye ile müdehale edeceğin ksımlar karşına çıkar. Eğer klevyen çalışmıyorsa, bunları sonra düşünürsün....... -
quote:
Orijinalden alıntı: blue_life
Bu seçenekler her biosta farklı yerlerde olabilir. Meseala benim biosumda Onboard Devices menüsünde.
Tabi bu arada ayar yapmana bile belki gerek yoktur.
Sen format CD ni tak. Zaten formata başlamadan klevye ile müdehale edeceğin ksımlar karşına çıkar. Eğer klevyen çalışmıyorsa, bunları sonra düşünürsün.......
öyle yapim -
At formatı direk çalışır neden çalışmasın ben bi ayar yapmadan çalışıyor direk
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X