Arkadaşlar bilgisayarı yeniden başlatıyorum,cd'den önyükleme bas diyor basıyorum,normalce yapıyorum herşeyi,fakat yüklemleri yağtıktan sonra mavi bir ekran çıkıyor ve sabit diskinizi virüs kontrolünden geçirin,cdhk gibi bişey yapın diyor.format atamıyorum.ne yapmam gerekiyor??*
setup ayarlarında virüsle ilgili bi kısım var diye hatırlıyorum.orayı enabled yada disabled yap.yazanın tersi yani.oyle bi sorunum vardı ayarı değiştirince düzelmişti.bi dene faydası olur belki
quote:
Orjinalden alıntı: akincural
setup ayarlarında virüsle ilgili bi kısım var diye hatırlıyorum.orayı enabled yada disabled yap.yazanın tersi yani.oyle bi sorunum vardı ayarı değiştirince düzelmişti.bi dene faydası olur belki
ark ın soledıklerını yap
ayrıca pc dekı antivirüs programını kaldır bıde ole dene
hocam benimde başıma gelmişti hdd yi başkabi pc ye bağlayıp biçimlendirmiştim ozaman olmuştu:) tabi senin şartların nedir bilmiyom ama ben öylece halletmiştim
quote:
Orjinalden alıntı: beykal
hocam benimde başıma gelmişti hdd yi başkabi pc ye bağlayıp biçimlendirmiştim ozaman olmuştu:) tabi senin şartların nedir bilmiyom ama ben öylece halletmiştim
Aynen bende de böyle bir sorun olmuştu Başka bir PC de HDD i kurarak halledebildim sorunu...
setupdan özellikle usbleri ve dier onboard aygıtları disable yap ondan sonra istediğin kadar format at
bios tan virus protect ti disable yap gene olmazsa 98 açılış disketi ile aç makinayı formatı kesin çakarsın o zaman