Şimdi Ara

Format Atarken C:\ ve D:\ Nasıl Ayarlanmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc ye format atınca c ye ve d ye kaçar gb verilmeli bunun bir oranı varmı ?
    full c ye versek sıkıntı olur mu ?

bana şu konular hakkında yardımcı olabilirseniz teşekkürler

• C:\ 'ye full verebilirsin hiçbir problem olmaz
  • Diyelim 300 GB toplam yerin var. Sana tavsiyem. 75 GB yi Yerel Disk D'ye 225 GB Yerel Disk C'ye koymanı öneririm. Çünkü Yerel Disk C'de daha çok gerekli program yükleniyor. Yerel Disk D'yi kendine ayır. Sana özel olsun. Bu arada sana bir tavsiyem masaüstünde fazla dosya tutma. Masaüstünde dosya tutmak Bilgisayarı çok azda olsa yavaşlatmaya neden olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadyosnac

Pc ye format atınca c ye ve d ye kaçar gb verilmeli bunun bir oranı varmı ?

Bunun bir oranı yok. Tamamen sana kalmış. En az iki bölüm yap. C'de sadece sistem ve programlar olsun. Ve boşluk olsun. Tıka basa dolu olmasın, sistemi yavaşlatabilir. Her türlü dosyanızı, bilginizi, arşivinizi vs. D'de saklayın. Hem olası bir sistem soununda format atmak zorunda kalırsanız sadece C'ye format attığınızda D'De ki bilgileriniz de yerinde duruyor olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÜstadRespect

Diyelim 300 GB toplam yerin var. Sana tavsiyem. 75 GB yi Yerel Disk D'ye 225 GB Yerel Disk C'ye koymanı öneririm. Çünkü Yerel Disk C'de daha çok gerekli program yükleniyor. Yerel Disk D'yi kendine ayır. Sana özel olsun. Bu arada sana bir tavsiyem masaüstünde fazla dosya tutma. Masaüstünde dosya tutmak Bilgisayarı çok azda olsa yavaşlatmaya neden olur.

aga zaten masaüstü bomboş
    1- pc
    2- belgeler
    3- geri dönüşüm kutusundan başka bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadyosnac -- 12 Temmuz 2012; 10:28:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

Bunun bir oranı yok. Tamamen sana kalmış. En az iki bölüm yap. C'de sadece sistem ve programlar olsun. Ve boşluk olsun. Tıka basa dolu olmasın, sistemi yavaşlatabilir. Her türlü dosyanızı, bilginizi, arşivinizi vs. D'de saklayın. Hem olası bir sistem soununda format atmak zorunda kalırsanız sadece C'ye format attığınızda D'De ki bilgileriniz de yerinde duruyor olacaktır.

C: de biraz boşluk bırak demişsin ya tıkabasa doldurma yavaşlatabilir
    bende şunu diyorum sadece C: ye versek pc nin açılışında bi yavaşlama olurmu
    yada sadece C: ye sistem dosyaları ve biraz boşluk bıraksak yavaşlama olurmu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

C: de biraz boşluk bırak demişsin ya tıkabasa doldurma yavaşlatabilir
    bende şunu diyorum sadece C: ye versek pc nin açılışında bi yavaşlama olurmu
    yada sadece C: ye sistem dosyaları ve biraz boşluk bıraksak yavaşlama olurmu

Olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • %75 C://'ye Ver.Geri Kalanı D://'ye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.