msi anakart celeron yeni nesil ide hdd 512 ddr 2 ram arkadaşlar makineyi yeni topladım kurarken(xp) önyüklemeyi yapıyor ondan sonra reset atıo normal şekilde ama sonra açılınca makine tekrar reset atmaya başlıyor ben baya uraştım ama olmadı. sonra başka bi pcden image aldım oldu çalışıo ama makine ara sıra resetliyor kendini şimdi format atarken tekrar aynı sorunla karşılaşırsam ne yapmayalıyım aynı şekilde amd duro asus anakart ve sata2 olan sistemim var ondada aynı şeyi yapıyor acaba nerede hata yapıyorum acil bekliyorum teşekkürler
xp cd sinde problem olabilir onu değiştirme yi dene istersen.genelde reset atması donanımsal olabilir.çift ram varsa tek slota indirip denemeni öneririm her iki makina içinde.Ama yüksek ihtimal xp cd sinden.olmadı ram slotunu bile değiştrimeyi dene.
biostan sıcaklık değerlerine bi bak kaçı gösteriyor
kardes makınanın ram slotlarını degıstır ve tek ramle ve baska bır cd ıle kur ayrıca ıslemcının termal slıkonunu bı yenıle derım kolay gelsin ..
bu tür sorunlar ram lerden kaynaklanıyor ram ini değiştir ve birde öyle denemeni tafsiye ederim iyi çalışmalar
ARAKDAŞLAR DEDİKLERİNİZİN TÜMÜNÜ UYGULAMIŞTIM SADECE TERMAL SİLİKON DENEMEDİM AYRICA CD ROMU BİLE DEİŞTİM AMA BAŞKA Bİ MAKİNEDEN İMAGE ALININCA ÇALIŞIO ÇÖZEMEDİM DOĞRUSU
HDD'de bir sorun olabilir o zaman. Bunu anlamak için aynı işlemcili bir başka bilgisayarda format atabilirsiniz HDD'ye.