Bildirim
format atmadan disk bölme
DeFacto Regular Fit Bisiklet Yaka Kazak : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Şuanda xp'yi kurmuşsan ve harddiskinde boş yer varsa :
bilgisayarıma sağ tıklayarak yönet diyerek disk yönetiminde istediğini yapabilirsin.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Specopsx
bilgisayarıma sağ tıklayarak yönet diyerek disk yönetiminde istediğini yapabilirsin..
xp de yapamaz eğer diski tek parça ise. senin dediğin c haricinde farklı bir partion varsa onu bölebilir onuda içindekileri silerek olur anca -
quote:
Orjinalden alıntı: junior035
arkadaşlar 320 gb. hard diskim war ancak bilgisayara format atmdan bölebilen programlar olduğu söylendi. bu programların hepsi ingilizce ve kullanması çok karmaşık. Lütfen sık bulunabilinen bi programla bu işlemi nsl yapabileceğimi resimli olarak anlatırsanız sevinirim
işletim sistemin ne onu yazda arkadaşlarda ona göre cevap yazsın değilmi ama -
quote:
Orjinalden alıntı: taylanbey
quote:
Orjinalden alıntı: Specopsx
bilgisayarıma sağ tıklayarak yönet diyerek disk yönetiminde istediğini yapabilirsin..
xp de yapamaz eğer diski tek parça ise. senin dediğin c haricinde farklı bir partion varsa onu bölebilir onuda içindekileri silerek olur anca
Haklısın... -
Aslında bir süre böyle şeylerle uğraşmıştım :\ Tavsiye edebileceğim ve kullanımı son derece basit olan artı türkçe olan Partition Magic 8 kendim kullandım ama şimdi resimli anlatım için zamanım yok. Pardus kurarken çok işime yaramıştı. Belki ararsan daha üst versiyonları çıkmış olabilir. Ama ben elimdekini senin için internete yükleyeyim. Umarım faydası dokunur. Belki sen kullanınca bize anlatırsın resimli olarak:)) Neyse rar şifresi deha olacak. Sonra neydi acaba deme:))
Rar Şifresi : deha
Şimdi seventyseven arkadaşın gönderdiği linke baktım resimli anlatmışlar ne güzel:) Ben uğraştım gerçi pardus kuracağım için:\ Neyse sanırım programı verme zamanı geldi:)
http://rapidshare.com/files/70090246/FULL_PM_TR8.rar
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- entering the power saving mode shortly
- wmı provider host nedir
- no boot disk has been detected or the disk has failed çözümü
- ortak ağa bağlanma
- laptop şarj ışığı yanıp sönüyor açılmıyor
- laptop ses gelmiyor
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- dlss nedir
- laptop menteşe tamiri
- biosa nasıl girilir windows 10
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X