Şimdi Ara

Format atmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim 6 yıllık bilgisayarımı sifirlama istiyorum.Gerek internet gerek oyun performansı çok düştü içi de gereksiz yere çok dolu.Bilgisayarin aldigim gün ekran kartı değişti o günden beri içini bile acmadim.Pekte anlamam zaten.Ancak bir sorum olacak.Ben buna format atmak istiyorum şu anda orjinal Windows 7 kullanıyorum.Ancak fabrika çıkışı olduğu için cd yok.Ancak Bilgisayarımın özellikler bölümünde bir ürün anahtarı var.Bu anahtar ile format atmam mümkün mü?Yoksa bu kod tek seferlik mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaan z. K kullanıcısına yanıt
    mümkün , tek seferlik değildir sürekli kullanılır ancak işletim sistemi ve pc hakkında detay verirseniz daha yardımcı olunabilir,örneği laptop ise recovery tuşu ile hemen kuruluma başlayabilirsiniz
  • Ayrıca 6 yıllık bir bilgisayarın, performansından memnun olmadığınızı söylemişsiniz.
    Formattan sonra elbette bir iyileşme olacaktır ama tahminim eski bir bilgisayarınız var ve formattan sonra da tam olarak istediğiniz performansı alamayacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: digimonster

mümkün , tek seferlik değildir sürekli kullanılır ancak işletim sistemi ve pc hakkında detay verirseniz daha yardımcı olunabilir,örneği laptop ise recovery tuşu ile hemen kuruluma başlayabilirsiniz

Bilgisayar masaüstü markası HP Compaq açıkçası özelliklerini pek bilmiyorum bildikleri söyle.

Pentium(R) Dual Core CPU R5300 2.60 Ghz
    2 GB ram
    80 GB Hafıza
    32 bit Windows 7
    GeForce 9 400 GT ekran kartı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan z. -- 28 Nisan 2015; 21:29:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Ayrıca 6 yıllık bir bilgisayarın, performansından memnun olmadığınızı söylemişsiniz.
    Formattan sonra elbette bir iyileşme olacaktır ama tahminim eski bir bilgisayarınız var ve formattan sonra da tam olarak istediğiniz performansı alamayacaksınız.

Evet bilgisayarım eski hiçte anlamam bilgisayardan ama öyle pc oyunu falan oynamam.bana resimleri tutsun internet hızı iyi olsun office falan olsun yeter.Zaten oyun için konsolum var.Ancak sadece Euro Truck Simulator 2 var ara sıra ona girerim artık o da kasiyor.Eskiden performansı çok çok daha iyiydi.Eski dediğim 6 ay öncesi.Su anda hafıza durduk yere doluyor.Zaten özellikleri yukarıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan z. -- 28 Nisan 2015; 21:28:41 >
    hp laptoplarda recovery tuşu f11,şayet desktoplarda da geçerli ise, bilgisayar açıldıkdan hemen sonra henuz windows başlamadan f11 tuşuna basarak recovery başlatabilirsiniz.
    Anlıyorum. Bilgisayarındaki mevcut "key" ile kurulum yapıp Windows'unu lisanslı olarak kullanmaya devam edebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    format yerine imaj atma
    14 yıl önce açıldı
    İPhone format atma
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.