Bildirim
format atmak ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bizim bi bilgisayar manyağı arkadaş vardı. Bi Word dosyası hazırlamıştı. Tıkladığında format atıyodu. Yapılır tabi. Bi komutla C'i sildirirsin -
quote:
Orjinalden alıntı: :::Banner:::
Bizim bi bilgisayar manyağı arkadaş vardı. Bi Word dosyası hazırlamıştı. Tıkladığında format atıyodu. Yapılır tabi. Bi komutla C'i sildirirsin
Bu iş bi hacker olayına benziyo. -
quote:
Orjinalden alıntı: emreee85
Bu iş bi hacker olayına benziyo.
Nerden bildin yaw.
:::Banner::: niye açık veriyorsun.
-
Rietveld sende neden :::Banner::: açık verdin diyip uynadırıyorsun yaw -
o dediğiniz .txt dosyasından bende var yanlışlıkla dalıpta açmayayım diye üzerinede sakın açma yazmıştım -
quote:
Orjinalden alıntı: relf
o dediğiniz .txt dosyasından bende var yanlışlıkla dalıpta açmayayım diye üzerinede sakın açma yazmıştım
Göndersene bakiim sen şunu bana -
quote:
Orjinalden alıntı: sp@wn
quote:
o dediğiniz .txt dosyasından bende var yanlışlıkla dalıpta açmayayım diye üzerinede sakın açma yazmıştım
Göndersene bakiim sen şunu bana
tmm göndereyim ama dikkat et açma bak
biraz araştırıyım cd lerden birine koymuştum p.m olarak atarım
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: sp@wn
quote:
Göndersene bakiim sen şunu bana
tmm göndereyim ama dikkat et açma bak
biraz araştırıyım cd lerden birine koymuştum p.m olarak atarım
Birinin canı yanacak galiba.
-
Bende yanlisLikla acarim diye yuklememistim programi
Sybercom ustte Hizli_Ankarali arkadasin formatla ilgili actigi topige bak yardimci oLuR -
yapabilirsin -
nasıl?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X