Şimdi Ara

Format attım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İlk önce Masaüstü (32 Bit ) Bilgisayarııma Format attım Daha sonra Leptopuma atıcaktım Leptopun 64 Bit olduğunu unutmuşum onada 32 bit attım onu 64 bite geri çeviremiyorum ne yapıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk35baris

Arkadaşlar İlk önce Masaüstü (32 Bit ) Bilgisayarııma Format attım Daha sonra Leptopuma atıcaktım Leptopun 64 Bit olduğunu unutmuşum onada 32 bit attım onu 64 bite geri çeviremiyorum ne yapıcam

windows 7 yada 8 herneyse 64 bit sürümü indirerek format atman gerek tekrardan
  • quote:

Arkadaşlar İlk önce Masaüstü (32 Bit ) Bilgisayarııma Format attım Daha sonra Leptopuma atıcaktım Leptopun 64 Bit olduğunu unutmuşum onada 32 bit attım onu 64 bite geri çeviremiyorum ne yapıcam

Tekrar format

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrFinito -- 24 Ağustos 2013; 12:21:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtx295

quote:

64 biti indirdim atmaya çalışıyorum diyorki sürümünüz 32 bit olduğu için 64 bit i çalıştıramaz.

• yukseltme yapmayacaksın sıfırdan ısletım sıstemı kuracaksın
  • nasıl yani
  • Orda seçeneklerde windows sürümünü yükselt ve ba§ka birşey var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format !
    11 yıl önce açıldı
    Format atamıyorum.
    12 yıl önce açıldı
    format
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konuyu teknik yardim bolumune acarsan daha cok yardimci olurlar... vede tek merak ettiginiz birsey icin hesap acmaktan hesap acmaktan bikmadinizmi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gtx295

quote:

64 biti indirdim atmaya çalışıyorum diyorki sürümünüz 32 bit olduğu için 64 bit i çalıştıramaz.

http://ahmettoprakci.net/2012/01/30/windows-7-isletim-sistemi-kurulumu/ bunun gibimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Wolftired

konuyu teknik yardim bolumune acarsan daha cok yardimci olurlar... vede tek merak ettiginiz birsey icin hesap acmaktan hesap acmaktan bikmadinizmi ?

Ben de öyle açmıştım neler neler yaptım sonra :)

•  Format attım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: *666*

yukseltme yapmayacaksın sıfırdan ısletım sıstemı kuracaksın

• anlatıyorum ;

format dvd si pc ye takılır ve pc yeniden başlatılır sonra gerekli yerlerin gelmesi beklenir,format atılmak istenilen bölümün içindekiler silinerek pc yeniden başlatılır,kontrol edlir açılmıyorsa yeniden normal format atılır.ama açılıyorsa yani silinmemişse.recovery'e gidilir.
  • işte o dediğim hata çıkıyor öyle yapınca
  • quote:

yeniden format atıp sıfırdan 64bit kurulum yapacaksın. dönüştürme yapamazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.